- 15 Haziran 2011
- 2.882
- 760
- 448
ben pek sevmem ama ev halkina yapica usendim kendime ayri hazirlamayi.uzerine bol domates maydanoz dereotlu sosyaninda ayran
minnaciktan bisey olmaz insallah.sen neler yapiyorsun yemek olarak canim.benim oglenler degisiyor ama aksam kilasiklesti.yesil yogurt (semizotu dereotu maydanaoz salatakik pul biber)
![]()
cnm ben uzun zamandır pilav, makarna yapmıyorum yememeye çalışıyorum.
Diğer türlü jer yemekten yapıp yiyorum. Bu hafta sonu çok kaçırmışsam hafta içi çorba sebze hafif beslenmeye çalışıyorum.
Bu aralar çooooooooook meyve tüketiyorum. 1 karpuzz bitirebilecek kadar meyveye açım

kızlar siz hiç bişey yemiyormuşsunuz ya baksanıza.
ben herşeyi yiyorum günlük yaşantımdan zevklerimden kısmıyorum sevdiğim herşeyi yiyorum ama azalttım biraz. eğer ben iyice diyete girer onu bunu yemezsem zayıfladıktan sonra elbet bunları yemeyi canım isteyecek yediğimde de kilolar geri gelecek. ondan sevdiğim şeyleri yemeye devam ediyorum biraz yavaş veriyorum ama olsun geri gelmesinler de.
tatlım bende herşeyden yyiorum ama azar azar önceden 2 tabak pilav yiyorsam şimdi 2 kaşık yiyorum doyumca değil tadımca

az kalorili şeylerden daha çok yiyorum . Yoksa insan tamamen lezzetli şeylerden vazgeçemezki

Günaydın yavru ceylanlar

Hafta sonu gelemedim çok koşuşturmacalı ve kalorili geçti bugün + dayım

Haafta sonları beni mahfediyor. İNş. cumaya kadar + yı - yapıp bir kaç gramda verebilirim.
Hafta sonunuz nasıl geçti?
Kızlar ya bende bir gevşeklik var hala geçmedi havalardan mı dersiniz?