• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kalori Arkadaşım

günaydın yavru.
Günaydın kızlar
nasılsınız bakalım :16::16::16:

Bu haftanın kilo verme sonuncusu ben olacam o yüzden mutsuzum :14::14::14:
hilal sen ne zaman gelecektin buraya az kalmıştır :26:

haftaya carsamba canim:16: :16: cok heyecanliyim.turkiyeye gidince 2 gun sonra kumlucaya gidecz ins.sah inn paradise de 1 hafta kalacaz.yaa ama adet olmadim hala biran once olmam lazim.tatilim berbat gececek yoksa.olmak uzereyim ama tik yok daha

haftaya carsamba canim:16: :16: cok heyecanliyim.turkiyeye gidince 2 gun sonra kumlucaya gidecz ins.sah inn paradise de 1 hafta kalacaz.yaa ama adet olmadim hala biran once olmam lazim.tatilim berbat gececek yoksa.olmak uzereyim ama tik yok daha

kız çok az kalmış :52::52::52:
Ohh mis gibi tatil seni bekliyor :16: kilolar verilmiş fıstık gibi olunmuş daha ne olsun:1::1::1:

meyveye devam desene:1::1:

Adet söktürücü bişey kullansan olmaz mı Hilalcüğüm :26: yani öyle sık sık gelemiyorsun anladığım kadarıyla, mahvolmasın tatilin.

Meyve de pek yemem, bu ara kiraz yiyorum o da karnımı çok şişiriyor, ne yapcam ben yaaaaa :30:

slm kızlar

Bakıyorum yavaş yavaş bir araya toplanmışsınız.yoktunuz kaç gündür bende kızdım bugünde kimse gelmemişse diyecektim bende gelmiyorum artık:19::19::19:kilo sorununuza gelince hiç dert etmeyin siz almışsınız ben yerimde sayıyorum gerçi diyete dikkat etmiyorum o kadar edebilsem verecem de çok da takmıyorum artık 1 kiloyu almamaya çalışıyorum sporla kilomu dengeliyorum.Anlayacağınız bu hafta herkes aynı durumda hejiracım 1 kilo sorun değil çabuk verirsin sıcaklarda artmaya başladı takma bence bu kadar kafana:50: hilalcim ne güzel demek hasret gidereceksin umarım tatilin gönlünce geçer.

Adet söktürücü bişey kullansan olmaz mı Hilalcüğüm :26: yani öyle sık sık gelemiyorsun anladığım kadarıyla, mahvolmasın tatilin.

Meyve de pek yemem, bu ara kiraz yiyorum o da karnımı çok şişiriyor, ne yapcam ben yaaaaa :30:

kiraz yeme çok şişiriyor karpuz ye :) çilek demi sevmiyon çilek ye sen yemessen bana gönder ben yerim :D:1::1:

slm kızlar

Bakıyorum yavaş yavaş bir araya toplanmışsınız.yoktunuz kaç gündür bende kızdım bugünde kimse gelmemişse diyecektim bende gelmiyorum artık:19::19::19:kilo sorununuza gelince hiç dert etmeyin siz almışsınız ben yerimde sayıyorum gerçi diyete dikkat etmiyorum o kadar edebilsem verecem de çok da takmıyorum artık 1 kiloyu almamaya çalışıyorum sporla kilomu dengeliyorum.Anlayacağınız bu hafta herkes aynı durumda hejiracım 1 kilo sorun değil çabuk verirsin sıcaklarda artmaya başladı takma bence bu kadar kafana:50: hilalcim ne güzel demek hasret gidereceksin umarım tatilin gönlünce geçer.

cnm haklısın baya boşladk yaz geldi haftasonları herkes arazi:1::1::1::1:

İnş bizimde 1 kilo fazlalığımız kaldığı günleri görürüz bu gidişle zor ama olsun :1::1::1::1:

slm kızlar

kiraz yeme çok şişiriyor karpuz ye :) çilek demi sevmiyon çilek ye sen yemessen bana gönder ben yerim :D:1::1:

İnş bizimde 1 kilo fazlalığımız kaldığı günleri görürüz bu gidişle zor ama olsun :1::1::1::1:

Orkidecim 1 kg bile moralimi bozmaya yetiyor, sözde 50 olacaktım ama bu gidişle zor görünüyor, kilo vermediğim gibi bide üstüne aldım :14:

Löpcüm çileğin kokusunu seviyorum ben sadece, bazen de çikolatalı ve şantili severim ama malum o da çok kalorili oluyor.
Erik ve kirazı da çok şişiyorum.

Öğlen bir patlıcan dolması, 4 adet sarma, 2 kaşık bulgur pilavı (dünden kalmıştı ziyan olmasın dedim) ve yarım kase kadar yoğurt yedim.

Orkidecim 1 kg bile moralimi bozmaya yetiyor, sözde 50 olacaktım ama bu gidişle zor görünüyor, kilo vermediğim gibi bide üstüne aldım :14:

Löpcüm çileğin kokusunu seviyorum ben sadece, bazen de çikolatalı ve şantili severim ama malum o da çok kalorili oluyor.
Erik ve kirazı da çok şişiyorum.

Öğlen bir patlıcan dolması, 4 adet sarma, 2 kaşık bulgur pilavı (dünden kalmıştı ziyan olmasın dedim) ve yarım kase kadar yoğurt yedim.

Aferin cnm pirinçleri yemiş şişmişsin. Onları ziyan etmek yerine kendini ziyan etmişsin. Kız katı yeme zaten 1 kilo almışsın çorba iç yarım kase yoğurt yiyeceğine yarım kilo ye ayran iç süt iç sulu yemek ye taze fasülye ye bu nedir dolma sarma birde pilav :47::47::47::47::47::47:
Dövecem hea seni şurda 50 ye ne kalmış :47::47::47:
2. bir emre kadar pilav ve makarnadan men ediyorum seni o kadar :47::47::47::47::47::47::47::47::47:

Aferin cnm pirinçleri yemiş şişmişsin. Onları ziyan etmek yerine kendini ziyan etmişsin. Kız katı yeme zaten 1 kilo almışsın çorba iç yarım kase yoğurt yiyeceğine yarım kilo ye ayran iç süt iç sulu yemek ye taze fasülye ye bu nedir dolma sarma birde pilav :47::47::47::47::47::47:
Dövecem hea seni şurda 50 ye ne kalmış :47::47::47:
2. bir emre kadar pilav ve makarnadan men ediyorum seni o kadar :47::47::47::47::47::47::47::47::47:

Söz valla yemeyeceğim daha :14:

Bugün akşam yemeği de yemem artık :14: Hep annemin yüzünden yapıyor böyle yemekleri, bir de yanıma veriyor işe gönderiyor :14:

Söz valla yemeyeceğim daha :14:

Bugün akşam yemeği de yemem artık :14: Hep annemin yüzünden yapıyor böyle yemekleri, bir de yanıma veriyor işe gönderiyor :14:

hah şöyle. Bu akaşm yemek yerine yoğurt ye aç kalma ki vucudun kıtlığa girdik zannedip depolamasın o pirinçleri.
Anneciğine söyle bende kızı sayılırım bana da göndersin o muhteşem yemeklerden:17::17::17::17::17::52::52::52:

hah şöyle. Bu akaşm yemek yerine yoğurt ye aç kalma ki vucudun kıtlığa girdik zannedip depolamasın o pirinçleri.
Anneciğine söyle bende kızı sayılırım bana da göndersin o muhteşem yemeklerden:17::17::17::17::17::52::52::52:

Kız bide sabah işe giderken güvenliğe bırakıyor yemekleri, ben alıyorum oradan :9:

Sen hangi şehirdeydin bebeğim?

canım görürsün biraz zamana ihtiyacın var bende kolay vermedim ocaktan beri yapıyorum biliyorsun anca istediğim kiloya yaklaştım.sabır ve azim gerekli bir de sen spor yapmıyorsun yapsan daha hızlı verirsin.Hejiracım haklısın 1 kilo da insanın moralini bozuyor hastayken 60 a çıkmıştım moralim acayip bozulmuştu tekrar 6lı rakamları gördüm diye ama 1 hafta da tekrar 59 a indim.Birde şöyle bakın olaya yaz geldi havalar ısınıyor daha fazla sıvı tüketiyorsun daha fazla sıcaktan kalori harcıyorsun.Yani çabuk verirsin merak etme yazın ben rejim yapmasam da 3 kilo veriyorum onun rahatlığı var bende aslında ondan 1 kiloyu takmıyorum birde sınava az bir zaman kaldı onun stresi bastıkça ben 1 değil 3 kilo veririm:52::52::52::52::52::52:Yeter ki sporu bırakmayayım bugün yapmadım spor bakalım yatana kadar yapar mıyım? uyandığımda bütün kaslarım ağrıyordu dinlendireyim bugün dedim ama benim işime belli olmaz yarım saatte olsa yapabilirim yatana kadar:1::1::1::1:

bugun kullanmaya basladim ins hemen olurum maydanoz cayi falanda iciyorum.:18:

Arkadaşlar , merhaba . Ben 66 kilodan 60 a düşmek istiyorum. Daha önce isveç yaptım ve kendi çapımda yaptığım diyet ve sporla 5 kg verdim.Şimdi de biraz kalori sayayım diyorum. Ben de aranıza katılabilir miyim :)

Arkadaşlar , merhaba . Ben 66 kilodan 60 a düşmek istiyorum. Daha önce isveç yaptım ve kendi çapımda yaptığım diyet ve sporla 5 kg verdim.Şimdi de biraz kalori sayayım diyorum. Ben de aranıza katılabilir miyim :)

hoş geldin buyur gel birlikte sayalım :34:

Günaydın kızlar hepinize,

Yahu işlerim rahatladı, rahat rahat takılırım buralarda diyordum ama şimdi de siz gelmiyorsunuz :14:

Günaydın cnm. Ne var ne yok. İşlerden rahatlamana sevindm. Senin sınavların nasıl geçti sonuçları belli oldu mu?

Hoşgeldin cnm. Benm için bir sakıncası yok tabiki katılabilirsin aramıza :) kaç günde 5 kilo verdin bakayım. :26::26::16::16:

benim bu haftaki durumum çok kötü moralim bozuk hiç diyetteymişim gibi davranmadım çok sinirliyim kendime ondan yazmıyorum fazla. yarın bile tartılasım yok hiç :25: :43:

Back
X