DVD ile alakalı açıklamaları okudum, öncesinde muhakkak pilates yapmış olmak gerekiyormuş :26: o yüzden DVD yi edinmedim.
Biraz daha callanetics e devam edeceğim sanırım, güçlendikten sonra bunu düşünebilirim.
Peki yemek içme olayında neler yapıyorsun?
sabah 7 de işe gidiyorum bu yüzden 06:25 te kalkıyorum işe gitmeden önce 1 haşlanmış yumurta yiyorum bazende 1-2 gün kurusu kayısı yiyorum yanında
öğlen yemeklerinde iş yerinde yiyorum pilav makarna gibi karbonhidratları en fazla 3 kaşık alıyorum hergün yoğurt menüde ne yemek varsa onları yiyorum (sebze, köfte, sulu yemek falan) çorba varsa çorba alıyorum yani çorba ana yemek ve yoğurt şeklinde oluyor öğlen yemeklerim.
öğle yemeklerinden 1 saat sonra yeşil çay içerim.
Akşam yemeklerim evde 19:15 civarı oluyor bir gün önceden kendim pişirmiş oluyorum dolayısıyla az yağlı sağlıklı pişirme metodlarıyla ana yemek yapıyorum ( karnıyarığı patlıcanları kızartmadan yaparım, türlü , taze fasulye, az patetaesli sulu köfte (patateslerini eşime yediririm) az pirinçli ve az yağlı dolma ) salata, yoğurt olur yanında yemeğin yanında ya çorba olur yada makarna pilav çorba yaptıysam 1 kepçe içerim makarna pilav yaptıysam 1-2 kaşık alırım .
2 günde 1 yemek pişiririm , yemek pişirmediğim günler masayı ve mutfağı topladıktan sonra 1 saat bisiklet çeviririm bisikletten sonra çok az meyve yerim eşime hazırlamışken bi kaç tanede ben yerim akşamı böyle kapatırım
porsiyonlarım hiç dolu dolu olmaz, haftada 1-2 kere kuru yemiş yerim , hafta sonu geç kalkıp sağlam kahvaltı yaptığım için 2 öğün 1 ara öğün olur.
yani anlayacağın hiç birşeyden kısmayıp kendimle savaşarak vermedim herşeyimi yedim tatlıyı kestim sayılır eşim alırsa az aldırırım 1-2 dilim yer gerisini ona yedirtirim ve ortadan kaldırırım kendim yaparsam haftasonu masum şeyler yapıp az yaparım ve gündüz yerim tek seferlik olur.
karbonhidratı artık porsiyon olarak yemiyorum 1-2 kaşıkla sınırlıyorum.
haftada bir genelde cuma akşamı oluyor kızartma yaparım eşim çok sever teflonda az yağda kızarttığım köfteleri yerim domates ve ayram ile diğer kızartmaların tadına bakarım sadece
bu şekilde besleniyorum senin yaptığın özel bişi var mı?? tavsiye edebileceğin bir spor beslenme şekli ???