Günaydın canlarım
Aramıza yeni arkadaş gelmiş hoş gelmiş![]()
Günaydın bebekim,
NAber?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Günaydın canlarım
Günaydın bebekim,
NAber?
İyiyim sanırım kuzucuğum senden nbr.
Çikolata , dondurma ve tatlılarla başım belada onun dışında iyiyim![]()
Ben de iyiyim bebişim, işler hafifledi biraz, havalar güzel, iştahım öyle abartılacak gibi değil, dün akşam spora başladım tekrar, iyiyim yani genel olarak..
Regl mi olacaksın acaba?
oho maşallah sana dönüşün muhteşem olmuş..
Kız oldum geçti gitti de tatlı isteklerim geçip gitmiyor
yakında duba gibi olabilirim :18::18::18::18:
Kızzzz ye tatlıyı çıkar Hakkı'yı demişlerhamile misin yoksa?
Ayy Allah seni hayırlısıyla sevdiğine kavuştursun emi
Bebişim ne yazık ki hamile değilim kesin eminim
ama bu tatlı isteği nedir onu da anlamış değilim
Çok güldüm çıkar hakkıyı yorumuna çok tatlısın kuzum yaaa![]()
Amin canım, inşallah biz de yuva kurarız bir gün
Bebek mi istiyorsun canım?
Canım ya aslında emin değilim bir taraftan sürekli bebek isteyen büyükler, bir taraftan kocişim, kafam karışık.
Hem korkuyom biraz, hemde biraz daha kilo verip daha sağlıklı hamile olmak istiyorum.
Bir taraftan ya olmazsa diye düşünüyorum.
Zor bu işler ya
Bekarlık hakikaten sultanlık![]()
Başkaları için değil de sen ve kocan istediğiniz zaman yapın
Kilo verip hamile kalman daha doğru olur tabii kişimdi hamile kaldığını düşünürsek, şu an ki kilonun üstüne hamilelik kiloları da gelirse çok zorlanırsın..
En iyisi sen bi 60 a filan düş, ondan sonra çalışmalara başlarsınız![]()
Günaydın canlarım
Bende aynen böyle düşünüyorum. Biz ne zaman istersek o zmn çalışmalara başlayalım istiyorumda bir sorun var kocişim tutturmuş illa junior isterim diye
bende 60 kilodan önce hamile olmayı istemiyom kuzuuu![]()
hoş bulduummm :)))
kocişinle sen ne zaman hazır hissederseniz o zaman yapın eşin hazırsa senin hazır olmanı beklesin hatta seni kilo vermek için motive etsin beraber spor yapın :))
ahh cnmm ne motive eder ne!!
Yanımda her akşam kuruyemişler, cipsler, pastalar, börekler, püsküler, halleyler, çikiletalar ,yemekler yiyerek beni öyle motive ederki.Spor yapmak için mekik çekelim ayacıklarıma otur desem 10 defa çağırırım
anlayacağınız kocişten fayda yok
Tüm bu zorlu şartlara rağmen bu kadar kilo vermem benm için mükemmel bir başarı
ben verdikçe o aldı gerisini siz düşünün![]()
bi yerden tanıdık geldi bu dediklerin![]()
benimkide aynı bide bana ikram etmesi yemem için ısrar etmesi falan o yedikçe ve yedirmeye çalıştıkça :18: ben inat ediyorum yemiyorum![]()
ama o kilo almadı bendeki değişiklikleri görünce oda sofrada az yemeye başladı ama abur cuburlarda kısıtlamaya gitmiyor![]()
bebiş için belki sana destek olur onu öne sür![]()
ah bu erkekler
sen zayıfsın sana ye desene ne olur benm gibimisin bebeğim
bende yememek istiyorum ama bir müddet sonra bendekide can mecbur atuyom azıma 1 tane 2 tane derken şişşip oturuyorum. Bu dediklerimde hep 8.30 dan sonra
hayırlısıyla ideal kilomuza ulaşıp orda kazık çaksak
senin bebişin var mı?
Bebek için kilo vermeliyim vs diyorum hiç duymuyo bile işine gelmiyor ki![]()
yok canım bebiş yok henüz 1 sene sonra falan düşünüyoruz şu an kredi borcu falan ödüyoruz çok iyi düşünüyorsun hamile kalmadan önce ne kadar zayıflarsan kardır
şu an sanırım 60 lı rakamlara dayanmışın
55 kilo ile hamile kalsan 12 kilo hamilelikte alsan ( abartmadığını düşünsek)
doğumla birlikte 4-5 kilo gitse sonrası zaten ilk 6 ayda emzireceğin için metabolizman uçuşta olacak ve kendiliğinden gidecek
bende bebek düşündüğüm zaman önce bir ön hazırlık yapmayı planlıyorum çok sağlıklı beslenip çok spor yaparak olduğum kilonun altında hamile kalmak istiyorum .
zaten ilk bebekte vücut çabuk toparlıyormuş gördüğüm ve duyduklarım bu yönde
inş. dediğin gibi 55 e kadar inebilirim çok istiyorum iyice kilo verip zayıf anne olmayı
Benimde sadece göbeğim büyüsün hamillelikte hamile olduğum belli olsun istiyorum
İnş sende bende istediğimiz zaman güzel birer bebek sahibi olabiliriz.
spora gelince benm spor vasat halde sadece yürüyüş yapıyom
Günaydın kızlar nasılsınız ??
inş. dediğin gibi 55 e kadar inebilirim çok istiyorum iyice kilo verip zayıf anne olmayı
Benimde sadece göbeğim büyüsün hamillelikte hamile olduğum belli olsun istiyorum
İnş sende bende istediğimiz zaman güzel birer bebek sahibi olabiliriz.
spora gelince benm spor vasat halde sadece yürüyüş yapıyom
Günaydın kızlar nasılsınız ??
Günaydın bebişim
Bomba gibiyimGeçen yaz aldığım elbiselerin hiç biri üstüme olmuyor, en az 1,5 beden büyük hepsi
Sabah bilmem kaçıncı denemeden sonra 6 yıl önceki eteğimi giydim![]()
![]()
![]()
terzinin yolu gözükmüş sana
yaa ne güzel benim hiç öyle eski kıyafetlerin yok hepsi evlenmeden önce bekar evinde kaldı o yüzden deneyemiyorum ama 2010 da sözümde giydiğim bi elbisem vardı tam oturuyordu üzerime şimdi bol geliyor![]()
sabah sabah iyi defile yapmışın![]()