• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kalori Arkadaşım

Manyakkkkk :27::27::27:

Ben de aynı şeyi düşünmüştüm az önce :52::52::52:

Kızlar ben bu göbekten nasıl kutulucam ya :14::14::14:

Ayy tatlım çok tatlısın yaaaa .
Üzülme bendeki göbek ikinizin göbeğini ezip geçer :1::1::1::1::1::1::1:

Mekik çek her akşam hamile kalıncaya kadar bırakma :27::27::27::27::27::27::27::27:
işe yarar sanırım :17::17::17:

minnak göbeğini dert ediyor kıza bak yaaaaaaaaa:53::53::53::53: :30::30::30::30:

Günaydın hejiraaa :3:

akşam yemeğinden sonra ölçtüm yemektede 2 bardak su içmiştim göbüşim şişik şişik ölçtüm sabah unuturum diye dahada az olması gerekiyor

mart ayında 55 kg civarındaymışım sen ölçtün mü ????????????

13.03.2014 --------------------29.05.2014
bel --------- 74------------------69 (-5 cm)
göbek-------80------------------76 (-4 cm)
kalça--------100-----------------96 (-4 cm )
üst bacak --62 -----------------57,5 (-4,5 cm)

Yazdım canım, sayfanın aşağısına bak :35:

Kemiklerimin eline gelmesini seviyormuş :17::17::17:

Marttaki ve şimdiki ölçüleri bize yaz.

Mekik çek her akşam hamile kalıncaya kadar bırakma :27::27::27::27::27::27::27::27:

minnak göbeğini dert ediyor kıza bak yaaaaaaaaa:53::53::53::53: :30::30::30::30:

Günaydın kızlar,

Kilo bildirimimi yaptım.. Benim kilo vermem durdu artık, gitmiyor :14:

Sanırım artık tartılmanın yanında her hafta ölçülmem de gerekiyor :26:

Burası senin için 34bta26

Bel: 67
Kalça: 95
Göbek: 83
Üst bacak: 54

aynen bende artık incelmeye yöneleceğim oda ancak sporla olur :32:

senin göbeğin daha büyük :1::1::1::1::1::1::1: Ayy yazarken bile gülmekten ölecem:9::9::9::9::9::9::9::9:

neyse benim popomun büyüklüğü arada kaynamış :1::1: lömbür lömbür bacaklarım :1::1::1::1: ayyy deli dicekler ofistekiler bana kikirdeyip duruyorum

Manyakkkkk :27::27::27:

Ben de aynı şeyi düşünmüştüm az önce :52::52::52:

Kızlar ben bu göbekten nasıl kutulucam ya :14::14::14:

sinoki doğru söylüyor mekik çek tam mekik yarım mekik her akşam yap bak nasıl fark edicek

neyse benim popomun büyüklüğü arada kaynamış :1::1: lömbür lömbür bacaklarım :1::1::1::1: ayyy deli dicekler ofistekiler bana kikirdeyip duruyorum

sinoki doğru söylüyor mekik çek tam mekik yarım mekik her akşam yap bak nasıl fark edicek

aynen bende kikirdeyip duruyom. :D:D:D:D:D

sen o lömbürü gelde bana sorr :ssz::ssz::ssz::ssz:

aynen bende kikirdeyip duruyom. :D:D:D:D:D

sen o lömbürü gelde bana sorr :ssz::ssz::ssz::ssz:

yaa iç bacağına dokunduğunda sanki içinde pirinç taneleri varmış gibi pütür pütür şeyler geliyormu eline yağ parçacıkları bide yumuşak yumuşaklar :27::27:

Zaten yaptığım sporun içinde karın hareketleri var, fakat benim bide ayrıca göbeğe yönelmem gerekiyor :25:

Ebru Şallı'dan göbek pilatesi bulayım bari.. :23:

yaa iç bacağına dokunduğunda sanki içinde pirinç taneleri varmış gibi pütür pütür şeyler geliyormu eline yağ parçacıkları bide yumuşak yumuşaklar :27::27:

bende herhalde iki bacağımda 5 kilo pirinç tanesi vardır. Kız demek zayıflarda da geliyormuş bende şişmanlara özel zannederdim :1::1::1::1::1:
Peki ya sende dans ederken iç bacak yağlarının kendi halinde dans ettiği oluyor mu :9::9::9::9::9::9::9:
Çok çirkinler yaaaa :ssz::ssz:

bende herhalde iki bacağımda 5 kilo pirinç tanesi vardır. Kız demek zayıflarda da geliyormuş bende şişmanlara özel zannederdim :1::1::1::1::1:
Peki ya sende dans ederken iç bacak yağlarının kendi halinde dans ettiği oluyor mu :9::9::9::9::9::9::9:

titreme var hemüz bağımsızlıklarını ilan etmediler :1::1::1::1::1::52::52::52::52:

Az sonra tuvalette ben de bakacağım, belki benimki de öyledir, aman allahımmmmm :50: :53::53::53:

Az sonra tuvalette ben de bakacağım, belki benimki de öyledir, aman allahımmmmm :50: :53::53::53:

en bıngıl yerlerine sertçe parmaklarının uçlarıtla dokun varsa kesin hissedersin :1::1:

Zaten yaptığım sporun içinde karın hareketleri var, fakat benim bide ayrıca göbeğe yönelmem gerekiyor :25:

Ebru Şallı'dan göbek pilatesi bulayım bari.. :23:

ebru şallının göbek platesi çok iyiymiş zaten kadının kapak fotosu olay adonisleri çıkmış resmen

günaydın kızlar
bu aralar siteye fazla giremiyorum sınav yaklaştı derslere ağırlık veriyorum ve acayip stresliyim:18::18::18::18:sabah kalktım 50 dk sporumu yaptım.skinny jeans workout ve ultimate bikini body workout çalıştım.bu hafta azcık bir kilo almışım sanırım 2 gündür yediğim lokumdan ve akşam 6 dan sonra yemeği bırakıyordum şimdi 8 i bulduğu için kiloya yansıyor.siz ne yaptınız bakım?

günaydın kızlar
bu aralar siteye fazla giremiyorum sınav yaklaştı derslere ağırlık veriyorum ve acayip stresliyim:18::18::18::18:sabah kalktım 50 dk sporumu yaptım.skinny jeans workout ve ultimate bikini body workout çalıştım.bu hafta azcık bir kilo almışım sanırım 2 gündür yediğim lokumdan ve akşam 6 dan sonra yemeği bırakıyordum şimdi 8 i bulduğu için kiloya yansıyor.siz ne yaptınız bakım?

merhaba cnm sanada günaydın..
Evet sınava çok az kaldı inş sonucu güzel olur.
Akşam yemeğine gelince erken yemek biraz zor oluyor artık çok haklısın.
:43::43:

Drydry tablo nerede :47::47::47::47::47:

şimdi yemeğe gidiyorum 2 gibi Allah dan bi mani çıkmazsa tablomuz yayına girecek öpüyorum grşz afiyet olsun herkese :52: :52: :52:

günaydın kızlar

merhaba orkide ne güzel spor yapıyorsun yaa bende ebru şallı skinny jeans dvd sini almayı planlıyorum altta okumuşsundur ölçülerimi bacak ve kalçalardan muzdaribim nasıl çok zormu plates geçmişim yok kondisyon bisikletinde pedal çeviriyordum şundan 10 gün öncesine kadar bi bıraktım bırakıp o bırakış ama bir şekilde o bacakları inceltmem gerekiyorr

Back
X