• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kalori Arkadaşım

beeen geeeldiiiimmmm
kiloları löp löp alarak geldim hemi de
ama pişman değilim tabi ki..
çok yoğun diyet yapabilirmiyim işyerim dolayısıyla bilmiyom (çünkü burda yemek yemeye adam gibi yer yok hep fastfood)
ama az yicem artık.. göbek aldı başını gitti
sizleri de çok özledim :14:

aaa haftasonu kimsecikler gelmemiş foruma

nerdeyse arka sayfaya düşüyormuş bizim topik kurtardım şimdi başa çektim :52: :27:

günaydınlar herkese

bizim burda hala kaloriferler yanıyor kızlarrrr :27: :27: :52: :33:

Kız nasıl duruyorsunuz sıcak olmuyor mu?

merhaba kızlar kimsecikler gelmemiş neyle meşgulsünüz yemek mi spor mu ????:1::1::1:

kesin pazartesi sendromunda herkes şahsen ben öyleyim isyannnnnn :52: ve baş ağrısı :14:

Müthiş bir pazartesi sendromu ile boğuşuyom ben cnm :27::27::27:

beeen geeeldiiiimmmm
çok yoğun diyet yapabilirmiyim işyerim dolayısıyla bilmiyom (çünkü burda yemek yemeye adam gibi yer yok hep fastfood)

Hoşşşşşşşşş geldin tatlımmmmm :16::16::16::16::16: Nasıl geçti bizden ayrılık bakim :38::38::38::38::38::38:

Kızlar nasılsınız haftasonu netim yoktu gelemedim kimsede gelmemiş zaten :52::52::52::52:

:17::17::17::17:

Hoşşşşşşşşş geldin tatlımmmmm :16::16::16::16::16: Nasıl geçti bizden ayrılık bakim :38::38::38::38::38::38:

Kızlar nasılsınız haftasonu netim yoktu gelemedim kimsede gelmemiş zaten :52::52::52::52:

yok kız soğuk olduğundan yanıyor hala kaloriferler :27: :27: :27: :27:

bende genelde olmazdı p.tesi sendromu ama bugün aşırı hissediyorum haftasonum yorucu geçti belki ondandır kendime ayırabildiğim 3-4 saat oldu sadece oda 1-2 saati direksiyon alıştırması 1-2 saatide kişisel bakımla geçti belkide o yüzden doyamadım haftasonuna dinlenemedim :44:

beeen geeeldiiiimmmm

Hoş gelmişsin kuzum
Resimlerini gördüm facede güzel geçmiş sanırım tatilin göbeğini de boş ver az yemek bol karın hareketleriyle toparlarsın her zaman böyle eğlenilmiyor..

Günaydın kızlar:16::16::16:
Bu aralar sabahları uyanmakta çok zorlanıyorum :14::14: Uykulu halim var :43::43:

günaydınlar herkeseeee

bugün kendimi çok mutlu hissediyorum Allah bozmasın. 2.5 aydır beklediğim şey gerçekleşmek üzere hayırlısıyla bakalım... :nazar:

ay kıyafetlerimi giydikçe herkes zayıflamışsın sen demeye başladı o da ayrı bi mutluluk :52: :27:

iyice heveslendim geriye 15 kilocuğum kaldı ne ki göz açıp kapayana kadar veririm gidiverir :33: :33:

sinekim nerdeyse 25 kilo verdi bile :nazar: bende veririm çok kolay demi sinekim benim :52: :32: :32: :32:

günaydınlar herkeseeee

bugün kendimi çok mutlu hissediyorum Allah bozmasın. 2.5 aydır beklediğim şey gerçekleşmek üzere hayırlısıyla bakalım... :nazar:

ay kıyafetlerimi giydikçe herkes zayıflamışsın sen demeye başladı o da ayrı bi mutluluk :52: :27:

iyice heveslendim geriye 15 kilocuğum kaldı ne ki göz açıp kapayana kadar veririm gidiverir :33: :33:

sinekim nerdeyse 25 kilo verdi bile :nazar: bende veririm çok kolay demi sinekim benim :52: :32: :32: :32:

Oyy kuzucuğummm senin adına çok sevindm. İnş. hayırlısı ile gerçekleşir sende muradına eriverirsin :17::17::17::17::17:

15 kilo dediğin nedir kuzum yıl sonuna bitmiş say :52::52::52::52:
Birlikte vereceğiz artık nasıl olsa aynı kilolara gelebildik az çok :33::33::33::33::33:

Ayrıca inanların zayıfladın demesi gerçekten çok güzel oluyor :16::16:

günaydınlar herkeseeee

günaydınn dyrdyr yorgun ve mutsuz başladığım günüme pozitif enerji yükledin inş azmin kırılmadan kalan kilolarınıda verirsin

ebru şallı skinny jeans dvd siparişimi verdim bir kaç güne elime ulaşır inş. üstesinden gelebilirim :41:

günaydınn dyrdyr yorgun ve mutsuz başladığım günüme pozitif enerji yükledin inş azmin kırılmadan kalan kilolarınıda verirsin

ebru şallı skinny jeans dvd siparişimi verdim bir kaç güne elime ulaşır inş. üstesinden gelebilirim :41:

Gelirsin cnm neden gelemeyesi nn gelenlerden neyin eksik :):) :16::16::16:

Sen dene bende alırım belkim ben kesin üstesinden gelemem bu pirinçlerle zor olsa gerek :1::1::1::1::1:

Gelirsin cnm neden gelemeyesi nn gelenlerden neyin eksik :):) :16::16::16:

Sen dene bende alırım belkim ben kesin üstesinden gelemem bu pirinçlerle zor olsa gerek :1::1::1::1::1:

pilates geçmişin olmalıymış vücudun alışık olmalıymış ben hiç pilates yapmadım 1-2 gün yapıcam dayanamazsam ara verip 15 güne tekrar baştan başlarım merak içerisindeyim iddaa ettiği kadar var mı 2 beden küçüleceğime inanmıyorum ama sıkılaşıp fark edicektir motivasyon sebebim olan tatil planımız sallatında şu aralar ama zaten bende bunu sadece tatil için istemiyordum.

pilates geçmişin olmalıymış vücudun alışık olmalıymış ben hiç pilates yapmadım 1-2 gün yapıcam dayanamazsam ara verip 15 güne tekrar baştan başlarım merak içerisindeyim iddaa ettiği kadar var mı 2 beden küçüleceğime inanmıyorum ama sıkılaşıp fark edicektir motivasyon sebebim olan tatil planımız sallatında şu aralar ama zaten bende bunu sadece tatil için istemiyordum.

inş. başarırsın cnm benm. 2 beden küçülmek vay be .
Ben çok sarkmışım benmde kendime şöyle sıkı fıkı şeyler bulmam lazım.
Evde pc yok telden youtube kapalı herşey önümü kesiyor zayıflamamı engelliyor ya:14::14:

tatil planınınız sallantıda olsa bile işn düzelir ve ttile gidebilirsiniz cnm. Bizde gidebileydik eiydi :14:

inş. başarırsın cnm benm. 2 beden küçülmek vay be .
Ben çok sarkmışım benmde kendime şöyle sıkı fıkı şeyler bulmam lazım.
Evde pc yok telden youtube kapalı herşey önümü kesiyor zayıflamamı engelliyor ya:14::14:

tatil planınınız sallantıda olsa bile işn düzelir ve ttile gidebilirsiniz cnm. Bizde gidebileydik eiydi :14:

2 beden küçülmek satış için pazarlama amaçlı bir iddaa gibi geliyor bana :8:

çok kilo vermişin spor yapman şart yoksa çook sarkarsın ve yumuş yumuş olur vücudun üstelik bebek düşünüyorsun hamile kalmadan önce kesinlikle çok sıkı bir vücudunun olması lazım yoksa doğumdan sonra vücudunu toparlaman imkansız olur sönmüş balon gibi olursun

benimde evde pc yok telden youtube kapalı şurda 15 gün öncesine kadar 2 günde 1 spor yapıyordum kendi şartlarına göre bi plan yap hergün 50 er makas hareketi 50 er mekik ve yarım lt pet şişelerle 15 dk kol çalışsan vücudunun önemli bölgelerini çalıştırmış olursun

üstelik spor bağırsak hareketlerini hızlandırıyor ve kilo kaybında çok fark ettiriyor akşamları tv izlerken oturma tv karşısında uzan ve spor yap

2 beden küçülmek satış için pazarlama amaçlı bir iddaa gibi geliyor bana :8:

çok kilo vermişin spor yapman şart yoksa çook sarkarsın ve yumuş yumuş olur vücudun üstelik bebek düşünüyorsun hamile kalmadan önce kesinlikle çok sıkı bir vücudunun olması lazım yoksa doğumdan sonra vücudunu toparlaman imkansız olur sönmüş balon gibi olursun

benimde evde pc yok telden youtube kapalı şurda 15 gün öncesine kadar 2 günde 1 spor yapıyordum kendi şartlarına göre bi plan yap hergün 50 er makas hareketi 50 er mekik ve yarım lt pet şişelerle 15 dk kol çalışsan vücudunun önemli bölgelerini çalıştırmış olursun

üstelik spor bağırsak hareketlerini hızlandırıyor ve kilo kaybında çok fark ettiriyor akşamları tv izlerken oturma tv karşısında uzan ve spor yap

sönük balon olmak istemiyom ben yaa :14::14::14::14::14:

günaydın kızlar

Regli oldum ve her tarafım ağrıyor bugün spor yapamıcam sanırım yataktan zor kaldırdım kendimi:43::43::43:Cuma tartı gününde de artı çıkmazsam iyi bu şişkinlikle:52::52::52::52:

günaydın kızlar

Regli oldum ve her tarafım ağrıyor bugün spor yapamıcam sanırım yataktan zor kaldırdım kendimi:43::43::43:Cuma tartı gününde de artı çıkmazsam iyi bu şişkinlikle:52::52::52::52:

geçmiş olsun geçici bir durum nasıl olsa dert etme

sönük balon olmak istemiyom ben yaa :14::14::14::14::14:

spor yap sıkılaş senin elinde :8::8:

kız sönük balon değil de hani balonun içine su koyarsın ya :33: :27: öyle olursun :33:

çocuk emzirme tekniklerini geçmiş sayfalarda anlatmıştım zaten yinelememe gerek yok sanırım :42: :42: :42:

:33: :33: :33: :32: :33: :33: :33:

ben yoktum o zamanlarda emzirmenin tekniğidemi varmış ilk defa duyuyorum benim bildiğim bebek ham yapar memişinin cok cok çekerek emer :1::1::1:

bak hemen spora başlaman lazım yoksa bebeğini dizinde yatarken emzirirsin :52: :32: :51: :33: :27: :33: :52:

emzirme sütyenine falan ihtiyacın kalmaz ordan yırtarsın :52: :33: :52: :33: :27:

sütyenin içine katlaya katlaya yerleştirirsin artık rulo yaparsın :52: :27: :46: :46: :46: :52: :33:

hatta hatta buna çok güldüm

bebeğin beşikte yatarken sende hiç kalkmadan beşiğin içine sallayı verirsin ohh uyurken cop cop emer minnoş :33: :52: :27:

gördüğünüz gibi sarkık göğsünde baya artıları varmış :52: :51: :46: :46: :27:

34 bta 26 geçmiş zamandan alıntı :27:

Back
X