Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yaaa drydry alemsin yaa bende doğumdan sonra göğüslerin sarkmaması için bir teknik var sandım![]()
Kızlar selam,
Psikolojik olarak kötü hissediyorum, o yüzden uğramadım hiç![]()
hayırdır noldu kız :44: :44: :44:
Hafta sonu sınavlarım var, ders çalışamıyorum, yediğime içtiğime dikkat edemiyorum
İş yeri çok sıkıcı![]()
Hafta sonu sınavlarım var, ders çalışamıyorum, yediğime içtiğime dikkat edemiyorum
İş yeri çok sıkıcı![]()
olur arada sırada öyle iyice bunaltma kendini biraz açık havada yürüyüş yap sonra derslerine çalış ğini sonrada telafi etsen olur spor falan yaparsın toparlarsın
ay kız görende seni sinekim kadar şişman sanar![]()
![]()
![]()
inceciksin sen zaten ye bu aralar sınavların varsa beslen aç karna aklına bişey girmez sonra verirsin kiloları 2 haftada nolcak ki
hep o sevgilin sana kilo takıntısı yaptırtıyor gelmiyim onun yanına haaaincecik fıstık gibi kıza kilolusun diyo delimidir nedir yaw aaa
sen derslerine çalış güzelce![]()
Günaydın kızlar mailime bildirim gelmediği için yazdıklarını yeni gördüm.
Didem bebiş nen var kuzucuk silkelen kendine gel. Fit vucudun, Enfes güzelliğin ve o mükemmel zekan ile o sınavların üstesinden bu hafta geleceksin konu kapanmıştır
Ayrıca drydry haklı sen ben kadar şişkomusunda canın skılıyor
Bu arada drydry aynı kilodayız şişkoyuz sende bende![]()
Günaydın kızlarr uykumm varrr neden böyle oldu bu hafta anlayamadım bi türlü toparlayamadım kendimi havalardan sanırım bugün pilates dvd im elime ulaşıyor yarın başlayacağım inş pazarlama stratejisi benim bilinç altıma yerleşirde 2 bedeb değil 3 beden incelirim![]()
Günaydın beybi,Günaydın kızlar mailime bildirim gelmediği için yazdıklarını yeni gördüm.
Didem bebiş nen var kuzucuk silkelen kendine gel. Fit vucudun, Enfes güzelliğin ve o mükemmel zekan ile o sınavların üstesinden bu hafta geleceksin konu kapanmıştır
Ayrıca drydry haklı sen ben kadar şişkomusunda canın skılıyor
Bu arada drydry aynı kilodayız şişkoyuz sende bende![]()
Günaydın kızlarr uykumm varrr neden böyle oldu bu hafta anlayamadım bi türlü toparlayamadım kendimi havalardan sanırım bugün pilates dvd im elime ulaşıyor yarın başlayacağım inş pazarlama stratejisi benim bilinç altıma yerleşirde 2 bedeb değil 3 beden incelirim![]()
Günaydın beybi,
Verdin gazı sabah sabahsayende artık fit vücudum ve enfes güzelliğim var sanıyorum
Günaydın şekerim,
Ben de Ebru Şallı'nın Süper bir karın DVD sine başlamıştım ama 2 gün yaptım sadece çünkü hala karın bölgem ağrıyor, baya zorladı beni![]()
Günaydın beybi,
Verdin gazı sabah sabahsayende artık fit vücudum ve enfes güzelliğim var sanıyorum
Günaydın şekerim,
Ben de Ebru Şallı'nın Süper bir karın DVD sine başlamıştım ama 2 gün yaptım sadece çünkü hala karın bölgem ağrıyor, baya zorladı beni![]()
günaydın kızlar
sabah sporumu yaptım çok şükür dün ağrılarımdan yapamamıştım ama bir gün bile ara vermek yapma isteğimi azaltıyor onun için mümkün olduğunca bırakmamaya çalışıyorum çok hasta olmadıkça bu arada youtube açıldı artık spor videolarını ordan açabilirsiniz kızlarzayıflamanıza engel kalmadı artık hepinizi öptüm mucuks...
günaydın kızlar
sabah sporumu yaptım çok şükür dün ağrılarımdan yapamamıştım ama bir gün bile ara vermek yapma isteğimi azaltıyor onun için mümkün olduğunca bırakmamaya çalışıyorum çok hasta olmadıkça bu arada youtube açıldı artık spor videolarını ordan açabilirsiniz kızlarzayıflamanıza engel kalmadı artık hepinizi öptüm mucuks...
Günaydın kızlarrr diyet spor hak getire bu hafta iyice saldım kendimi mükafatınıda tartıda gördüm ama motivasyonumu bir türlü toplayamıyorum kafam çok dolu ve kendimi psikolojik yemeye veriyorum farkında olduğum halde devam etmemde ayrı bi vicdan azabı neyse silkelenip akşam pilatese başlıcam
Günaydın canım,
Maalesef ki aynı durumdayız, ben tartılmaya korkuyorum henüz