Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Günaydın kızlar
Nasılsınız bakim bugün ?
Günaydın kızlarrr diyet spor hak getire bu hafta iyice saldım kendimi mükafatınıda tartıda gördüm ama motivasyonumu bir türlü toplayamıyorum kafam çok dolu ve kendimi psikolojik yemeye veriyorum farkında olduğum halde devam etmemde ayrı bi vicdan azabı neyse silkelenip akşam pilatese başlıcam
Günaydın canım,
Maalesef ki aynı durumdayız, ben tartılmaya korkuyorum henüz
inş çok şişmedin
Günaydın kızlar
Nasılsınız bakim bugün ?
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=480919&highlight=jillian
jillian bu kadar etkilimi yaa
silkelen kendine gel şekerim yarın tartı günü
Günaydın cnm. Ben iyiyim çok şükür sen nasılsın ?
Ben bu linki tıkladım birşey göremedim resimler açılmadı bende zannedersem![]()
bu akşam toparlanıcam spor yapıcam diyorum bir yandanda yemeğim yok dağ gibi ütüm var nasıl yapıcam diyorumartık uydurucam kılıfına napalımmm
ayy ütü çok yığılınca sauna etkisi yaratıyor![]()
havalar soğuk şimdi sorun yok ama yazın allahım iç çamaşırlarımı bile çıkarasım geliyordu
Günaydın kızlar. Kilo bildirimimi yaptım. haftada 1 kilo veremiyom artık
Ama çok şükür almadım verdiğimde çok olmasada olsun ne kadar versem kardır
Bakalım 1. kim olacak![]()
Günaydın canım 1 . nin benim olmayacağım kesin + dayım hemde çok fena ama hak ettim dün akşam son kaçamağımı yapıp spora başladım önümüzdeki hafta toparlıyacağım
günaydın kızlar ben diyet yapamadığım için bildirim de yapamıcam
o moda giremedim bi türlü ya
girince aranızdayım inşallah
kızlar hejira ders çalışıyormuş bildirimini yaptı sizleride öpüyormuş öyle söyledi.
orkide kaldı sanırım sadece bildirim yapacak
günaydın canım kararsızım topiğin spor danışmanı olarak seninde fikrini alıyım benim skinny jeans pilatesimi bacaklarımı inceltir yoksa youtube açıldığına göre ordan daha yararlı sporlar mı baksam squat vs gibi
ahh cnm nasıl becerdinde + ya çıktın + insanı acayip üzüyor
gel cnm bekliyoz seni
sende bizim öptüğümüzü söyle şekerim![]()
canım hiç zor olmadı yedim ve spor yapmadım sonucunuda gördüm![]()
nerede bu tablo nerede bu drydry![]()
ben bile geldim meraktan
Kızlar çalışmalar çok kötü gidiyor, okuduğumdan hiç bişey anlamıyorum![]()
ben bile geldim meraktan
Kızlar çalışmalar çok kötü gidiyor, okuduğumdan hiç bişey anlamıyorum![]()
canım allah zihin açıklığı versin senin için zor ders çalışmayı son güne bıraktın sanırım öyle olunca bilgiler karman çorman oluyor benimde temmuzun 5.de sınavım var ne zamandır çalışıyorum hele şu son 1 aydır daha da fazla ders çalışıyorum ama yine de bilmediğim çok şey var ne yapcam bilmiyorumallah seninde benimde yardımcım olsun.dry dry hep böyle yapıyon ya hala tablo yok
![]()
Canım ya seni anlayabiliyorum. Allah kolaylık versin yarın inş. aklında kalan yerlerden çıkar sorular.
Canm ya senide heyecanlandırmak istemem ama sınava çok az kaldı. İnş sende sınava kadar eksiklerini maksimum seviye giderebilirsin. İkinizede güveniyorum inş sonuçlar mükemmel olacak.
Bu arada hala tablo olmaması beni olumsuz etkiliyor. Bu böyle olurmu ya heyecan ile kopa kopa bakıyom buraya tablo yok içimdeki tablo aşkını öldürdün drydrykesin kendi 1. olmuş bana gıcıklığına tabloyu yayınlamıyor
![]()