• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kalori Arkadaşım

çatlakkk:1: :17: olmazz bende sucuk gibim hatun olucam ondan sonra formumu korumak için olabilir :17:

aslında hamama gitmek gerek kışın bi defa gitmiştim acayip toksin atıyor insan 2 kilo fark etmişti gerçi ertesi gün 1 kilosunu geri aldım su kaybından

vücudu fena sarsıyor
:1::1::1::1::1::1::1: kız sucuk gibi hatun olup adamı çok zor egzersizlere zorlamayasın :33::33::33::33::33::33::33::33::33::33::33: :1::1::1::1:

Günaydın kızlar nasılsınız bakayım. Ben çok kötüyüm börekler kekler havada uçuştu akşam ve bende bir güzel yedim :14:

huhhuuuuuuu
ben geldim :16:
adet dönemi olmama rağmeen yine de dün tartıda gördüğüm rakamdan dolayı yine aranıza döndüm kızlar :16:
dün baya alışveriş yaptım işyeri için..
cuma günü de p.tesi olan kilomu ve cuma olan kilomu yazarım ya da adet bitince mi bildirim yaparım bilemedim

I'm back :51:

huhhuuuuuuu
ben geldim :16:
adet dönemi olmama rağmeen yine de dün tartıda gördüğüm rakamdan dolayı yine aranıza döndüm kızlar :16:
dün baya alışveriş yaptım işyeri için..
cuma günü de p.tesi olan kilomu ve cuma olan kilomu yazarım ya da adet bitince mi bildirim yaparım bilemedim

I'm back :51:

hoşgeldin cnmmmmmmmm.
Tartıdaki rakamlardan bende mağdurum :14::14::14:
Nasıl olacak böyle bilmiyorum bir 69.9 göremedim dertliyim :ssz::ssz::ssz::ssz::ssz:

EE neler yaptın bakalım nasıl geçti bizsiz günlerin :17::17::17:

hoşgeldin cnmmmmmmmm.
Tartıdaki rakamlardan bende mağdurum :14::14::14:
Nasıl olacak böyle bilmiyorum bir 69.9 göremedim dertliyim :ssz::ssz::ssz::ssz::ssz:

EE neler yaptın bakalım nasıl geçti bizsiz günlerin :17::17::17:

canım öncelikle yeni işe adapte olmaya çalıştıum çok yopun günlerim oldu eski işleri devrederken.. hala daha tam bitmedi
sonra tatile gittik :69: o süperdi işte, bol bol yedik sonuç da bu kilo oldu
haftasonu da yakın arkadaşımı evlendirdik, fotolarda şişko çıktım :47: çok kızdım kendime dün başladım diyete valla..
kalori saymıcam ama az yicem çok ciddiyim bu sefer :1:

bayramda da kaççaz bi yerlere o nedenle eski halime dönmem lazım hamile gibi görünüyom :47:

canım öncelikle yeni işe adapte olmaya çalıştıum çok yopun günlerim oldu eski işleri devrederken.. hala daha tam bitmedi
sonra tatile gittik :69: o süperdi işte, bol bol yedik sonuç da bu kilo oldu
haftasonu da yakın arkadaşımı evlendirdik, fotolarda şişko çıktım :47: çok kızdım kendime dün başladım diyete valla..
kalori saymıcam ama az yicem çok ciddiyim bu sefer :1:

bayramda da kaççaz bi yerlere o nedenle eski halime dönmem lazım hamile gibi görünüyom :47:

Ay güldürdün kız beni sen hamile gibi görünüyorsun ben 4. ayında gibi :1::1::1::1:
Takma kafana havalar ısındı inş daha çabuk vereceğiz bu yağları :52::52::52::52::52:
Tatil fotoların var mı? göbüşünü gösteren tshirt giydin mi :52::52::52::52::52::1::1::1:

düğünlerde şişman çıkmaktan nefret ederim resmen insan pskolojik çöküntü yaşıyor. :14::14:

Yeni iş ortamın nasıl bu arada :17::17::17:

Ay güldürdün kız beni sen hamile gibi görünüyorsun ben 4. ayında gibi :1::1::1::1:
Takma kafana havalar ısındı inş daha çabuk vereceğiz bu yağları :52::52::52::52::52:
Tatil fotoların var mı? göbüşünü gösteren tshirt giydin mi :52::52::52::52::52::1::1::1:

düğünlerde şişman çıkmaktan nefret ederim resmen insan pskolojik çöküntü yaşıyor. :14::14:

Yeni iş ortamın nasıl bu arada :17::17::17:

fotolar varrr ama göbüşlü yok çünkü göbeğim vardı o sıra bi de hava çok müsait diil gibiydi ondan giyemedim
bu sefer gittiğimizde giyerim amaaa

yeni iş ortamı güzel canım ya, bi sürü insanla tanıştım
alışmaya çalışıyom herşey yolunda şimdilik.. zamanla daha iyi olcak..
maaşı peşin peşin almak da güzel oldu tabi :1:

ben albüm yuapayım bi iki foto atayım tatilden :16:

fotolar varrr ama göbüşlü yok çünkü göbeğim vardı o sıra bi de hava çok müsait diil gibiydi ondan giyemedim
bu sefer gittiğimizde giyerim amaaa

yeni iş ortamı güzel canım ya, bi sürü insanla tanıştım
alışmaya çalışıyom herşey yolunda şimdilik.. zamanla daha iyi olcak..
maaşı peşin peşin almak da güzel oldu tabi :1:

ben albüm yuapayım bi iki foto atayım tatilden :16:

:16::16: zamanla dahada iyi olur inş. Epey çevre edinirsin orası kesin :1::1::1::1:

peşin maaşa dayanamam :52::52::52::52:

burada albüm yaptıysan bakim hemencecik :52::52::52:

Günaydın kızlar,

Melindacık dönmüş aramıza çok sevindim :16: ben fotoları görmüştüm zaten faceten :9:

Sabah tartıldım, hafta sonu öküz gibi yemiş olmama rağmen cuma günküyle aynıyım, kilo almamışım, mutlu oldum :16: fakat spora başlayamadım hala :14: bir rahatlık var üstümde nedense :18:

Günaydın kızlar,

Melindacık dönmüş aramıza çok sevindim :16: ben fotoları görmüştüm zaten faceten :9:

Sabah tartıldım, hafta sonu öküz gibi yemiş olmama rağmen cuma günküyle aynıyım, kilo almamışım, mutlu oldum :16: fakat spora başlayamadım hala :14: bir rahatlık var üstümde nedense :18:

oh sen attın + ları üzerinden tebrikler ben dün akşamda çok yediğim için ayrı bir + daha oldum :14::14::14::14::14:

slm kızlar

Bu sabah yataktan zor kaldırdım kendimi spor yapacak halim yok yapabilirsem ilerleyen saatlerde yaparım.Dünkü yorumları okudum çok güldüm sinokiyle ebru şallı skinny jeans workout yapan arkadaşa ama ilk zamanlar olur bu hamlıklar zamanla geçer sabretmek lazım ben yavaş yavaş başladım spora ama bir kalça kaldırma videosu vardı youtube da onu yaptım anam sabah bir kalktım bacaklarım kalçam fena sızlıyor yürürken bezli çocuk gibi yürüyordum 3 -4 gün sürdü sonra geçti:1::1::1:Melindacım hoş geldin tatil ve düğün resimlerini gördüm facede çok güzel çıkmışsınız allah mutluluğunuzu daim etsin.

slm kızlar

Bu sabah yataktan zor kaldırdım kendimi spor yapacak halim yok yapabilirsem ilerleyen saatlerde yaparım.Dünkü yorumları okudum çok güldüm sinokiyle ebru şallı skinny jeans workout yapan arkadaşa ama ilk zamanlar olur bu hamlıklar zamanla geçer sabretmek lazım ben yavaş yavaş başladım spora ama bir kalça kaldırma videosu vardı youtube da onu yaptım anam sabah bir kalktım bacaklarım kalçam fena sızlıyor yürürken bezli çocuk gibi yürüyordum 3 -4 gün sürdü sonra geçti:1::1::1:Melindacım hoş geldin tatil ve düğün resimlerini gördüm facede çok güzel çıkmışsınız allah mutluluğunuzu daim etsin.

orkide bende dün tam öyleydim adım atamıyordum bacaklarım sızım sızımdı bugün daha iyiyim düne göre ama hala canım yanıyor bu hafta çok kötü geçiyor benim için

Yooo ben hala artıdayım bebeğim :17::17::17:

öylemi:53::53::53:

slm kızlar

bezli çocuğa çok güldüm kız :1::1::1::1::1::1::1:
orkide bende dün tam öyleydim adım atamıyordum bacaklarım sızım sızımdı bugün daha iyiyim düne göre ama hala canım yanıyor bu hafta çok kötü geçiyor benim için

dün yapabildinmi tatlım :44::44:

öylemi:53::53::53:

bezli çocuğa çok güldüm kız :1::1::1::1::1::1::1:

dün yapabildinmi tatlım :44::44:

hayır yaa zar zor yürüyordum hala öyleyim merdiven çıkarken bükemiyorum dizimi :14:
dizimin 4 parmak üstü nasıl acıyor anlatamam
wc ye gitmek kabus oldu resmen yaaa :17:
çömelip ayakkabı bağcıklarımı bağlamak
akşam dahada fenaydım koltuğa tutunarak oturuyordum
bugünde aynıyım biraz azaldı acı ama devam edebilecek kadar iyi değil

hayır yaa zar zor yürüyordum hala öyleyim merdiven çıkarken bükemiyorum dizimi :14:
dizimin 4 parmak üstü nasıl acıyor anlatamam
wc ye gitmek kabus oldu resmen yaaa :17:
çömelip ayakkabı bağcıklarımı bağlamak
akşam dahada fenaydım koltuğa tutunarak oturuyordum
bugünde aynıyım biraz azaldı acı ama devam edebilecek kadar iyi değil

Oyy kıyamam :16::16::16::16::16::16:

Ben sana esneme egzersiz yap demedim mi :47::47::47::47::47:

kızlar merhaba
ben daha önce başarı hikayemi yayınlamıştım burda. Doğuma giderken 73 kiloydum eve geldiğimde 69...4 ay sonra 55:))) başardım çünkü hamile kaldığımda 60 kiloydum hatta belki biraz daha fazla bir tek üniversiteye başlarken bu kilodaydım o da stresten olmuştu. Bir yılda vermiştim. ikinci kez, 10 yıl sonra yani yine stresten oldu. Bir de üstüne hamile kalmıştım. Neyse uzatmayayım zaten öyle bir giriş yaptım ki sanırım hepsini geri aldım dememi bekliyorsunuz. Yok canlar şükür geri birşey almadım. Ben 53 kiloda mutluydum başarı hikayem, yayınladıktan kısa bir süre sonra da 53 kilo oldum ve korudum...
Velhasılkelam son zamanlarda yine stresli zamanlardan geçiyorum. Böyle olduğunda içime bir canavar kaçmış gibi gece yemelerim olur. Annemin yanına tatile geldim bir süreliğine burda tartı yok o yüzden bilemiyorum ama kendimi biliyorum sanırım 55 taş çatlasa 56 kiloyum.
Doğum kilolarımı verirken son 8 kiloyu kalori sayarak vermiştim. Ancak şimdi o iradeyi gösteremiyorum yani tek başıma:43:
Siz nasıl bir yol izliyorsunuz? Beni de aranıza alırmısınız? Uzun bir yol değil belki benimki ama genç kızken hep 50 kg yu görmek isterdim. Belki çook eskilerde kalmış bir hayali yeşertiriz birlikte olmaz mı?

Back
X