kızlar merhaba
ben daha önce başarı hikayemi yayınlamıştım burda. Doğuma giderken 73 kiloydum eve geldiğimde 69...4 ay sonra 55:))) başardım çünkü hamile kaldığımda 60 kiloydum hatta belki biraz daha fazla bir tek üniversiteye başlarken bu kilodaydım o da stresten olmuştu. Bir yılda vermiştim. ikinci kez, 10 yıl sonra yani yine stresten oldu. Bir de üstüne hamile kalmıştım. Neyse uzatmayayım zaten öyle bir giriş yaptım ki sanırım hepsini geri aldım dememi bekliyorsunuz. Yok canlar şükür geri birşey almadım. Ben 53 kiloda mutluydum başarı hikayem, yayınladıktan kısa bir süre sonra da 53 kilo oldum ve korudum...
Velhasılkelam son zamanlarda yine stresli zamanlardan geçiyorum. Böyle olduğunda içime bir canavar kaçmış gibi gece yemelerim olur. Annemin yanına tatile geldim bir süreliğine burda tartı yok o yüzden bilemiyorum ama kendimi biliyorum sanırım 55 taş çatlasa 56 kiloyum.
Doğum kilolarımı verirken son 8 kiloyu kalori sayarak vermiştim. Ancak şimdi o iradeyi gösteremiyorum yani tek başıma

Siz nasıl bir yol izliyorsunuz? Beni de aranıza alırmısınız? Uzun bir yol değil belki benimki ama genç kızken hep 50 kg yu görmek isterdim. Belki çook eskilerde kalmış bir hayali yeşertiriz birlikte olmaz mı?