Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ay pek romantik, güle güle kullan canım![]()
çok tatlıymış pembiş pembiş![]()
Bebişim ben burdayım
Dün kendime yemek takımı aldım çok mutluyum![]()
Ayy çok güzel cnmm. güle güle az yiyerek kullan
Bayıldım markası ne kaça aldın (H)
Ayyy sağol bebeğim, hepinizin beğenmesine çok sevindim![]()
Canım ben büyük 12 kişilik yemek takımı almayı düşünmediğim için bundan 2 takım alıp 12 kişilik yaptım
Çünkü 12 kişilikler bana gereksiz pahalı ve gereksiz parçalı geliyor..
Bernardo'dan %50 indirimle aldım, bir de orda çalışan arkadaşım %20 personel indirimi yaptıoldu mu sana 2 takım 360 TL
Yani çok ballı oldu benim için![]()
ayy kız öldürdün beni ne kadar ballısın sen 360 tl ye bernardo hemide 12 kişilik yemek takımıBende isterim
![]()
Ayyy sağol bebeğim, hepinizin beğenmesine çok sevindim![]()
Canım ben büyük 12 kişilik yemek takımı almayı düşünmediğim için bundan 2 takım alıp 12 kişilik yaptım
Çünkü 12 kişilikler bana gereksiz pahalı ve gereksiz parçalı geliyor..
Bernardo'dan %50 indirimle aldım, bir de orda çalışan arkadaşım %20 personel indirimi yaptıoldu mu sana 2 takım 360 TL
Yani çok ballı oldu benim için![]()
ay inanmıyorum![]()
![]()
ne kadar şanslısın valla kızımmm aferim sana![]()
Sağol bebeğim..
Peki böyle 6 kişilik takımdan 2 takım alıp 12 kişilik yapma fikrim nasıl sence? O büyük takımlardan ille de almam gerekiyor mu? Sen şimdi taze gelinsin, yeni çıktın bu işlerin içinde, fikir ver bana![]()
yoo bence hiç gerek yok canım.. mesela çorba tenceresi gibi bişi var onu hiç kullanmadım
salata tabağı alırsın işte uyacak renklerde.. tuzluk muzluk da bulursun uygun
onun dışında haklısın böyle daha iyi olmuş
ohh gez bakalım
merhaba cnm , hoşgeldin
kilon boyun ne zamandır kalori sayımı yaptığın vs bilgilerini paylaşabilirsen yardımcı olabiliriz cnm.
Ben kalori sayımı ile 7.5 ayda 20 kilo verdim şükürler olsun. Buradaki diğer arkdaşlarda hep güzel kilolar verdi. Birlikten kuvvet doğarak destekle verdik kilolarımızı inş sende bizlerle birlikte fazlalıklarından kurtulursun.![]()
86.3 kiloyla başladım bu sabah 83.2 kiloyu gördüm 3 haftada 3 kilo verdim. günlük 1200 kcal almaya çalışıyorum.haftada 5 gun 50 dk kadar yuruyus yapıyorum.aksam 7den sonra hiç bir sey yemiyorum. ama mesela 1 gün 1200 kcal yerıne 1500 kcal alsam ertesi sabah tartıda 1 kilo fazla goruyorum. yanı fazladan 300 kcal bana 1 kilo olarak mı dönüyor anlamıyorum. bu arada kcal ıhtıyacım 2300 cıkıyo hesaplayınca yani 1500de kilo almamam gerek ne oluyo? yasım 18 boyum 160 cm. boy kısa kilo fazla cok aşırı gorunuyo.![]()
günaydın herkeseeee
bugün bildirim yapıcam ben de
p.tesine oranla iyi gitmiş amaaaa yine de eski kiloma oranla o eski haaalimdeeen eser yok şiiimdiii diye şarkı söyleyesim var
Günaydın kızlar,
kilo durumum hiç ama hiç iyi değil, ben vereceğime kilo alıyorum![]()
günaydın herkeseeee
bugün bildirim yapıcam ben de
p.tesine oranla iyi gitmiş amaaaa yine de eski kiloma oranla o eski haaalimdeeen eser yok şiiimdiii diye şarkı söyleyesim var
üzülme cnm bende o kilolardan geçtim duraksama dönemleri kilo verememe dikkat etmeme rağmen kilo alma vs. vs. Bunların hepsini istikrar, sabır ve azimle aşabilirsin. 3 haftada 3 kilo çok güzel. haftada 1 kilo verebilmişsin çok iyi maşallah
şimdilerde kimse zayıfladığını fark etmeyecek ama 5 kilo daha verdiğinde herkes hayran hayran bakacak sana aaa nasıl zayıfladın ne kadar zayıfladın diye o yüzden sabret. Kaloriye gelince 1500 kalori alıp yediğin şeyler hafif , meyve, sıvı , sebze vs olursa kendini çok + da görmez hatta ekside bile görebilirsin ama 1500 kaloriyi hamur işleri, çikileta, kuruyemiş, cips , patates gibi ağır yiyeceklerle doldurursan ne yazıkki 1 gün sonra 1 hatta 2 kilo kadar almış görebilirsin kendini. Tabiki 1 günde 2 kilo alınmaz, şişkinlik , hazımsızlık, ödem vs hepsinin birikimi olup uğraştırıyor işte
Sana en büyük tavsiyem herşeyden ye ama az az ye zor ama mecburuz
cnm günaydın.
sabah sabah güldürdün beni
Ay şükürler olsun benmde o eski halimden eser yok şimdi
günaydın kızlar dün çok yoğun olduğum için yazdıklarınızı okuyamadım. Bugünde çok işlerim var ama tabloyu asla kaçırmam geleceğim sizleri öpüyorum özleyin beni anacım
Bu arada kilo bildirimimi yaptım :)