• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kalori Arkadaşım

evet bana yapıyorsunuz canım . daha önce konuştuğumuz gibi 11 de tabloyu açıklıyorum. 11 e kadar herkes bildirimini yapsın.

[table="width: 500, class: grid, align: center"]
[tr]
[td]isim[/td]
[td]diyet başlangıç tarihi[/td]
[td]diyet başlangıç kilosu[/td]
[td]06.06.2014 kilosu[/td]
[td]13.06.2014 kilosu[/td]
[td]20.06.2014kilosu[/td]
[td]27.06.2014 kilosu[/td]
[td]04.07.2014 kilosu[/td]
[td]son haftadaki kilo değişimi[/td]
[td]sıralama[/td]
[td]ödüllendirme- cezalandırma[/td]
[/tr]
[tr]
[td]sinekim[/td]
[td]09.12.2013[/td]
[td]95[/td]
[td]71,6[/td]
[td]70,8[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td]-0,8 kg[/td]
[td]2[/td]
[td]:54: :52: :46: :46: :46: :27: :nazar:[/td]
[/tr]
[tr]
[td]drydry[/td]
[td]21.02.2014[/td]
[td]79,2[/td]
[td]71,9[/td]
[td]71.7[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td]-0,2 kg[/td]
[td][/td]
[td]:33: :33:[/td]
[/tr]
[tr]
[td]melinda[/td]
[td]15.01.2014[/td]
[td]55.3[/td]
[td]55,3[/td]
[td]54,2[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td]-1,1 kg[/td]
[td]1[/td]
[td]:54: :46: :46: :46: :nazar: :27:[/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td] [/td]
[/tr]
[tr]
[td]hejira[/td]
[td]03.01.2014[/td]
[td]61.7[/td]
[td]53.6[/td]
[td]53.9[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td]+0,3kg[/td]
[td][/td]
[td]:47: :47: :47: :47: :47:[/td]
[/tr]
[tr]
[td]orkide[/td]
[td]06.01.2014[/td]
[td]68.4[/td]
[td]58,7[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td] [/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]34bta26[/td]
[td]05.01.2014[/td]
[td]57.8[/td]
[td]53[/td]
[td]52,5[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td]-0,5 kg[/td]
[td]3[/td]
[td]:46: :54: :46: :46: :46: :nazar:[/td]
[/tr]
[/table]

kızlar ne güzel kilolar vermişsiniz maşallah Allah bozmasın inşallah. ben biraz yavaşladım hızlanmam lazım .

melinda bta ve sinekim tebrik ederim hepinizidee :54: :54: :54: :46:

tablo çıkmış meydana 3. olmuşum melinda ve sinokiyi tebrik ediyorum :nazar::nazar:

hejira 300 gr üzülme şişkinliktir sen eski düzenine geri dön bak haftaya ölçülerimizi yine karşılaştıralım bu belki sana motivasyon olur :1::1:

üzülme cnm bende o kilolardan geçtim duraksama dönemleri kilo verememe dikkat etmeme rağmen kilo alma vs. vs. Bunların hepsini istikrar, sabır ve azimle aşabilirsin. 3 haftada 3 kilo çok güzel. haftada 1 kilo verebilmişsin çok iyi maşallah :46::46::46:
şimdilerde kimse zayıfladığını fark etmeyecek ama 5 kilo daha verdiğinde herkes hayran hayran bakacak sana aaa nasıl zayıfladın ne kadar zayıfladın diye o yüzden sabret. Kaloriye gelince 1500 kalori alıp yediğin şeyler hafif , meyve, sıvı , sebze vs olursa kendini çok + da görmez hatta ekside bile görebilirsin ama 1500 kaloriyi hamur işleri, çikileta, kuruyemiş, cips , patates gibi ağır yiyeceklerle doldurursan ne yazıkki 1 gün sonra 1 hatta 2 kilo kadar almış görebilirsin kendini. Tabiki 1 günde 2 kilo alınmaz, şişkinlik , hazımsızlık, ödem vs hepsinin birikimi olup uğraştırıyor işte :1::1::1::1::1:
Sana en büyük tavsiyem herşeyden ye ama az az ye zor ama mecburuz :14::14::14::14::14::14::14::14::14:

cnm günaydın. :16::16::16::16::16:

sabah sabah güldürdün beni :1::1::1:
Ay şükürler olsun benmde o eski halimden eser yok şimdi :1::1::1::1::1::1::1::1::1:

günaydın kızlar dün çok yoğun olduğum için yazdıklarınızı okuyamadım. Bugünde çok işlerim var ama tabloyu asla kaçırmam geleceğim sizleri öpüyorum özleyin beni anacım :9::9::9::9::9::9::9::9::9::9:

Bu arada kilo bildirimimi yaptım :)

insanın morali nasılda bozuluyor ama ya :43: uğraşıyorsun koşturup duruyorsun sonra giyecek kıyafet bulamıyorsun aynaya bir bakıyorsun tepki su : yahu benim arka spordan önce daha mı küçüktü ? insanın kendini yemeye veresi geliyor ne çelişki bu bendeki ya :50: bide simdi kilo verdikçe sarkıyo her yerim artık göbüş eskiden olan o koca koca pantolonlara tişörtlere sığmıyor.herkes sen kilo mu aldın demez mi :43: ağlasam mı gülsem mi ? ya rapunzel gibi kendimi bir odaya kapatsam hersey daha kolay olur sanki ama :1:

kızlar ne güzel kilolar vermişsiniz maşallah Allah bozmasın inşallah. ben biraz yavaşladım hızlanmam lazım .

tablo hakkında bi önerim olabilir mi? bilgilerimizin olduğu kısma boylamızıda ilave etsen kimin ne durumda olduğunu daha rahat anlarız :6::6:

ne güzel kilo vermişsiniz ya bende kilo vermek istiyorum. bende tablonuza katılmak istiyorum bende nazar boncuğu istiyorum.hatta kilo veriyim takacam bir nazar boncuğu herkesin gözüne sokacam .anlaşılacağı gibi ben kilolarımdan değil de tepkilerden bıktım ya :1: neler yapıyorsunuz bana da anlatın ya?

ayy 1. olmuşum :16: hemi de adetliyim son 2 günümdeyim artıkın
daha da az çıkıcam inşallah
52 kiloya düştüydüm yine 54leri 55leri gördüm ama olsun yine gitçek
herkesi tebrik ederimmmm :16:

Son düzenleme:
tablo hakkında bi önerim olabilir mi? bilgilerimizin olduğu kısma boylamızıda ilave etsen kimin ne durumda olduğunu daha rahat anlarız :6::6:

olabilir haftaya herkes bildirim yaparken boylarını da yazsın ben eklerim:34:

ne güzel kilo vermişsiniz ya bende kilo vermek istiyorum. bende tablonuza katılmak istiyorum bende nazar boncuğu istiyorum.hatta kilo veriyim takacam bir nazar boncuğu herkesin gözüne sokacam .anlaşılacağı gibi ben kilolarımdan değil de tepkilerden bıktım ya :1: neler yapıyorsunuz bana da anlatın ya?

haftaya cuma günü tabloda bulunan bilgilerini bana özel mesaj at haftaya sende katıl listeye. bugün tartıl kilonu not et haftaya söylersin :34:

Son düzenleme:
olabilir haftaya herkes bildirim yaparken kilolarını da yazsın ben eklerim:34:

haftaya cuma günü tabloda bulunan bilgilerini bana özel mesaj at haftaya sende katıl listeye. bugün tartıl kilonu not et haftaya söylersin :34:

tamam kızlar haftaya bildirim yaparken boyumuzuda veriyoruz :8::8:

günaydın kızlar tablo bugün erken açıklanmış giremedim bir kaç gündür son değişikliklerden de haberim olmadı.ilk 3 e giren arkadaşları tebrik ediyorum bende burdan söyleyeyim kilomu o zaman bu hafta 58.300 olmuşum gram gram versem de hedefe 300 gr kaldı:52::52::52:Yılmak yok yola devam hepinizi öptüm mucuks.

günaydın kızlar tablo bugün erken açıklanmış giremedim bir kaç gündür son değişikliklerden de haberim olmadı.ilk 3 e giren arkadaşları tebrik ediyorum bende burdan söyleyeyim kilomu o zaman bu hafta 58.300 olmuşum gram gram versem de hedefe 300 gr kaldı:52::52::52:Yılmak yok yola devam hepinizi öptüm mucuks.

drydry 11 de açıkladı sen o sırada spor yapıyordun herhalde

haftaya hedefe ulaşmış olursun

Back
X