• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kalori Arkadaşım

Günaydın canım, :16:
Bu tarifin linki günlerdir telefonumun ekranında duruyor, sözde ben de yapacağım ama unutuyorum hep.
Tadı nasıl?

ben tadını çok sevdim ferah ferah oldu valla
hatta işyerinde herkesin dikkatini çekti onlar da yapıcaklar :1:

hmm ben 2-3 bardaktan fazla içemem o yüzden hiç kalkışmıyorum böyle şeylere inş etkisini görürsün

su içiyomuş gibi içicem ben bunu o nedenle günde 8 bardak falan içsem süper olcak :1:

ben tadını çok sevdim ferah ferah oldu valla
hatta işyerinde herkesin dikkatini çekti onlar da yapıcaklar :1:

su içiyomuş gibi içicem ben bunu o nedenle günde 8 bardak falan içsem süper olcak :1:

Merhaba kızıl sultan nasılsın bakem?
Yazını görünce damlayayım dedim. Biliyorsun fena halde saldım kendimi jillianı da bırakmak zorunda kaldım.
Kısmetse anneme destek olmak hemde kendi formuma geri dönebilmek için bende zayıflamayı düşünüyorum sana eşlik edebilirim.
Ya da sen bana et bilirsin tek başıma yapamıyorum.:50:

Topicdeki diğer fıstıklar merhaba :15:

Merhaba kızıl sultan nasılsın bakem?
Yazını görünce damlayayım dedim. Biliyorsun fena halde saldım kendimi jillianı da bırakmak zorunda kaldım.
Kısmetse anneme destek olmak hemde kendi formuma geri dönebilmek için bende zayıflamayı düşünüyorum sana eşlik edebilirim.
Ya da sen bana et bilirsin tek başıma yapamıyorum.:50:

Topicdeki diğer fıstıklar merhaba :15:

hoşgeldinnnnn :16:
ben de saldım oldukça ama yine de bi çabaya girdim toparlamak için
ama burdaki arkideşler çoook azimli
onlar seni kolayca yönlendirip dürtlerler valla
cumaları kilo bildirimi yapıyoruz en çok kilo veren 1. oluyo bu da bi motivasyon aracı :9:

Back
X