• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kalori Arkadaşım

Nasıl geldin bakkkkkk, demek ki arada kulaklarını çınlatmak gerekiyormuş :1:
Kız arada uğra da hepimize hareket olsun :27: belki 1-2 gram oynarız.

İki kişi olursak mecbur gireceksin dereceye :51:

tamam uğrarım artıkın zaten ben okuyodum burayı da yazmıyodum
suçlu psikolojisi işte.. eski özge ne de güzel diyet yapardı spor yapardı..
italya öncesi bi bozdum bi daha toparlayamadım valla

drydry tatildeydi geçen hafta dönmemiş olabilir ama sinoki nerelere kayboldu bilmiyorum

benim dereceye girmem imkansız Jumbo + dayım hafta sonunun acısı çıkıyor ohh olsun bana hak ettim müstahak bana yersem tatlıları kuruyemişleri ekmekleri ve daha nicesi böyle dolanırım + dayım diye

baktım kimse yok ben kendi kendime kızıyım motive edeyim:1::1:

tamam uğrarım artıkın zaten ben okuyodum burayı da yazmıyodum
suçlu psikolojisi işte.. eski özge ne de güzel diyet yapardı spor yapardı..
italya öncesi bi bozdum bi daha toparlayamadım valla

Kızlar o zaman yeni bi çözüm bulalım kendimize, benim de son 2 kg gitmiyor bi türlü :14:
Yeni bi yöntem, detoks olur, farklı hareketlendirici tarifler olur ne bileyim..
Azıcık başka diyet topiklerinden kopya mı çeksek ne yapsak :27:

Kızlar o zaman yeni bi çözüm bulalım kendimize, benim de son 2 kg gitmiyor bi türlü :14:

ben oruç tutmayı planlıyom Allah kısmet ederse
oruçta diyet zor olur gibi ya.. kilo almaktan da korkuyom ramazanda

ben oruç tutmayı planlıyom Allah kısmet ederse
oruçta diyet zor olur gibi ya.. kilo almaktan da korkuyom ramazanda

Doğru ben ramazanı düşünemedim bir an, Allah kabul etsin canım tutarsan..
Hafif hafif geçiştirirsen bir şey olmaz diye düşünüyorum, belki üstüne kilo bile verebilirsin..

walla olur da ben hafta içi işte yapamam detoks falan dayanamıyorum işteyken oruç bile tutamıyorum başım midem tutuyor oruç bozuluyor ama hafta sonu oruç tutmayı düşünüyorum c.tesi olmasa bile pazar inş tutucam hafta sonu detoksta yapabilirim evdeyken akşama kadar bişi yemesen sıkıntı yok o yüzden evde daha kolay kilo verebiliyorum

regldendir üzülme bende aynı durumdayım :(( ramazanda iftardan 2 saat sonra falan spor yapabilirsin ama iftarda birden yiyince insan kımıldamak istemiyor hayırlısı olsun ramazandan sonra devam edersin ilk bi kaç gün zorlanır sonra alışırsın

slm kızlar

Dün tartıda boşuna artıda çıkmamışım bugün regli oldum :27::27::27::27:Bu arada çok heyecanlıyım haftaya kpss sınavı var ve sınav yerleri açıklanmış hakkımızda hayırlısı umarım meleğin sınavı da güzel geçer.Allah herkesin gönlüne göre versin emeklerimiz boşa çıkmaz umarım:18::18::18:Hepinizi öptüm mucuks..

Günaydın canım :16:

En sondan birinci benim bence bu hafta, ya da bir şey diyim mi yarın kimse gelmeyecek. Baksana sinoki yok, dry dry yok, hilal yok ne zamandır, melinda başka topiklerde geziyor buraya gelmiyor, orkide arada uğruyor (kpss ye az kaldı ya ondan gelemiyor sanırım)...
O yüzden seninle ben birimiz birinci birimiz ikinci oluruz :ssz::ssz::ssz:

Canım ben arada da olsa uğruyorum yalnız bırakmamaya çalışıyorum sizi sınavdan sonra inşallah daha sıkı girecem siteye :52::52::52::52:Yarının cuma tartı günü olduğunu bile unutmuşum yazılanları okurken hatırladım.Ramazan da ne yapacam bakalım spor da yapamayınca artıya çıkmam umarım :50::50::50:

slm kızlar

Dün tartıda boşuna artıda çıkmamışım bugün regli oldum :27::27::27::27:Bu arada çok heyecanlıyım haftaya kpss sınavı var ve sınav yerleri açıklanmış hakkımızda hayırlısı umarım meleğin sınavı da güzel geçer.Allah herkesin gönlüne göre versin emeklerimiz boşa çıkmaz umarım:18::18::18:Hepinizi öptüm mucuks..

tahminin tutmuş :1: sınavdan önce olması da iyi olmuş onun gerginliği olmaz üstünde en azından sınavında heyecan yapma başarılar diliyorum bu kadar çalıştın Allah emeklerinin karşılığını verir inşallah

günaydın kızlarrr drydry bu haftada ses çıkarmadığına göre yine burdan yapıcaz bildirimleri ben yapıp kaçıyorum geçen haftaki kilom 52,3 kg bu haftaki kilom da 53,0 kg diyip +700 gr mımı alıp kaçıyorum

kızlar günaydın
bu hafta gelemedim yedim yedim şiştim. :14::14::14::14::14::14:
geçen hafta 70.5
bu hafta 72.5 :43::43::43::43::43::43::43::43::43:

Çok yoğunum ondn böyle oldu :43::43::43:

Günaydın kızlar.

Geçen hafta 53.3
Bugün 53.9

Bu hafta için abartılı yedim diyemeyeceğim, bu 600 gram nereden geldi hiç bir fikrim yok :25::25::25:
Sanırım bir gaz olayı var karnımda :31:

kızlar günaydın
geçen hafta 70.5

Çok yoğunluktan nasıl 2 kilo alacak kadar yemeyi başarabildin Sinoki???
Hani 69 hedefin, kendini 3 kilo geri attın farkında mısın?
Bir de ramazan geldi, yeme düzenin de değişecek, allah yardımcın olsun ne diyeyim.
Çok kızdım sana :19: :20:

54.2 kiloyum :50:
100 gr vermişim :27:

bu durumda 100 gr birinci sen oldun gibi görünüyor orkide de fırsat bulur bildirim yaparsa sonuç netleşecek

kızlar günaydın
geçen hafta 70.5

ooooo sinoki olamaz :((( dua et drydry yok dilinden düşmezdin

Günaydın kızlar.

Geçen hafta 53.3
Bugün 53.9

Bu hafta için abartılı yedim diyemeyeceğim, bu 600 gram nereden geldi hiç bir fikrim yok :25::25::25:
Sanırım bir gaz olayı var karnımda :31:

kızlar bu hafta hepimiz dökülmüşüz yaaa sinoki 2 kg ben 700 gr hejira 600 gr kilo almada yarışıyoruz resmen :50::50:

bu durumda 100 gr birinci sen oldun gibi görünüyor orkide de fırsat bulur bildirim yaparsa sonuç netleşecek

ooooo sinoki olamaz :((( dua et drydry yok dilinden düşmezdin

kızlar bu hafta hepimiz dökülmüşüz yaaa sinoki 2 kg ben 700 gr hejira 600 gr kilo almada yarışıyoruz resmen :50::50:

100 gr ile birinci olursam çok komik olucak cidden :9:

Geçen hafta ben de 600 gram ile 1. olmuştum gülüm :27:

Kızlar ben tahmin ettiğiniz gibi bu hafta da aranızda olamayacağım kilo vermeye devam ediyorum 70,8olmuşum tayinim çıktı benim taşınma ev yerleştirme derdindeyim ınş haftaya ise başlayınca aranıza döneceğim forumu takipteyim öpüyorum sizleri cops cops :27: bu arada sinekim maşallah ne güzel kilo almışsın yarasın geh geh geh keyfim geldi sinekimin bildirimini görünce :33: :32: :27: :53: :33:

Son düzenleme:
Kızlar ben tahmin ettiğiniz gibi bu hafta da aranızda olamayacağım kilo vermeye devam ediyorum 70,8olmuşum tayinim çıktı benim taşınma ev yerleştirme derdindeyim ınş haftaya ise başlayınca aranıza döneceğim forumu takipteyim öpüyorum sizleri cops cops :27: bu arada sinekim maşallah ne güzel kilo almışsın yarasın geh geh geh keyfim geldi sinekimin bildirimini görünce :33: :32: :27: :53: :33:

hayırlı olsun bu tempoda sen vermeye devam edersin :1:

Back
X