- 15 Haziran 2011
- 2.882
- 760
- 448
ayy güldürdün sinoki beni yaaa benide eleyebilirsin bende dün cozuttum oruç tutsaydım bu kadar yemezdim
Bütün köfteler etler benim olsun

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ayy güldürdün sinoki beni yaaa benide eleyebilirsin bende dün cozuttum oruç tutsaydım bu kadar yemezdim
Kuzucuklar yarın ki tartı gününde sizleri yine yalnız bırakacağım affedin beni öpüyorum hepinizi cop cops![]()
![]()
kıza bak ya habire cuma günleri arazi oluyor
Bari kilonu yazsaydın :26::26:
Günaydın yavru ceylanlar.
drydry her zaman olduğu gibi bugünde aramızda olmayacağından ortaya yazıyorum kilomu büyük bir sevinç ve gurur ile
Geçen hafta 72.5
Bu hafta 70.4
2.1 kg![]()
Geçen hafta R dönemimde olduğum için bu haftada dikkat ettiğimden bence bu kadar fark oldu zaten 2 günde 2 kilo alınmaz ödemdi vs derken şişik gözüküyoruz ama az dikkat edince çok şükür o yağlar yapışmadan gidiyor![]()
Kızlar günaydın, ikinizide tebrik ediyorum.günaydın kızlarrr
drydry yokmuş bende kilomu söyliyim
geçen hafta 53,0 kg
bu hafta 52,2 kg
inanın ben anlamadım kendi metabolizmamı 52-53 arasında gidip geliyor haftaya cuma bildirim yapamıcam ondan sonraki hafta diyete sıkıca sarılıcam sporada başlıcam yeter yani 52 nin altını görmek istiyorum
bu arada sinoki geçen haftanın acısını çıkarmışın kaldığın yere geri dönmüşün hadi bi gayret 60 lı kilolar için
Kızlar günaydın, ikinizide tebrik ediyorum.
Ben rezil vaziyetteyim.
53.9 kiloyum.. 53'ün içinde bir aşağı bir yukarı kafayı yiyeceğim.
Pazartesinden itibaren "Dukan Express" diyetine başlıyorum.
dukkan express nedir kız??? jet diyetlerle zaten kafası karışmış metabolizmanı iyice bulandırma derim. hani jiliana başlıyordun bende senin şuan yapman gereken tek şey spora ağırlık vermek bu ödemi şişkinliği en kolay öyle atarsın.
beni boşuna kutlama bende bi hafta 53 bi hafta 52 küsürde gidip geliyorum olduğum yerde duruyorum
5 kg ve altında fazlalığı olanlar için Dukan Diyetinin minimalize edilmiş hali canım.
Dukan diyetinin bütün evrelerini 7 gün içinde yapıyorsun.
İnternetten bi bak istersen.
Spora başlamıştım evet ama bir günde pestilimi çıkardı, hem de bir videonun tamamını yapmadığım halde.
O sebeple 2 akşam yapamadım, 1 akşamla kalmış oldum
Eskisi gibi konsantre olamıyorum spora.
bence expressi falan bırak spora devam et daha sağlıklı duruyor bence
Görünüşe göre 1. olmak üzereyim
yupppiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
melinda cnm tebrik ederim.
34bta26 cnm senide tebrik ediyorum.
hejira sen geçen hafta ile aynısın sanırım
mızlanıp durma kilo almamışsın daha ne istiyorsun
2 günde 700 gram almanda imkansız şiş vardır. R dönemi belirtisidir birşey vardır
üzülme haftaya iyi vermiş oacaksın inş
1. yim![]()
R dönemine var daha..
Ufff yarın da Ozan'la havuza gideceğiz, şiş göbüşle ne yapacağım ya![]()
Oyy ağlama bakim
kız senin göbüşün şişse ne olur şişmese ne olur
zaten minnak göbüşün var
hiç üzülme yarın o havuzunda keyfini çıkar şişik göbeğim deyip sevdiceğinin tüm dikkatini o göbeğinde toplama![]()
Bugün bütün yeşil çay içeceğim artık ne yapayım, belki şişlerimi indirebilirim![]()
Bugün bütün yeşil çay içeceğim artık ne yapayım, belki şişlerimi indirebilirim![]()
normalde gece hiç wc ye uyanmam akşam yatmadan yeşil çay içtiğimde uyanıyorum ve gerçekten ödem attığımı, hafiflediğimi hissediyorum .
normalde gece hiç wc ye uyanmam akşam yatmadan yeşil çay içtiğimde uyanıyorum ve gerçekten ödem attığımı, hafiflediğimi hissediyorum .
günde 2 fincandan fazlası zarar bebişim.
![]()
Bugün 2 fincan içtim, daha da içeceğim![]()