Yine kimsecikler yok
nerelerdesiniz :26::26::26:
günaydın burdayımm hala uykum var sabah uyku çok tatlı geldi serviste de devam ettim şimdide esneyip duruyorum sen nasılsın ???*
Günaydın kızlar

Benim de keyfim eh yerinde gibi..
Nasılsınız?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yine kimsecikler yok
nerelerdesiniz :26::26::26:
günaydın burdayımm hala uykum var sabah uyku çok tatlı geldi serviste de devam ettim şimdide esneyip duruyorum sen nasılsın ???*
Günaydın kızlar
Nasılsınız?
Günaydın kızlar
Nasılsınız?
Ay sabahları kalmak çok zorr oluyor. Bende zor kalktım
Ben iyiyim siz nasılsınız![]()
Ay sabahları kalmak çok zorr oluyor. Bende zor kalktım
Ben iyiyim siz nasılsınız![]()
bizde iyiyiz çoluk çocuk nasıllar?? :))
hiç sorma sinoki sabah kalktım yarım saat içinde hazırlanıp evden çıktım servise bindim uykuma kaldığım yerden devam ettim
hejira senin keyfin neden '' ehh yerinde '' ????
bizde iyiyiz çoluk çocuk nasıllar?? :))
hiç sorma sinoki sabah kalktım yarım saat içinde hazırlanıp evden çıktım servise bindim uykuma kaldığım yerden devam ettim
hejira senin keyfin neden '' ehh yerinde '' ????
hafta içi sınırsızca uyumayalı yıllar oldu
Ayy ne bileyim ya, bu aralar bi daralma bi bunalma![]()
Çalışmaktan sıkıldım....
Bazen diyorum ki "keşke sadece anlık işler yapsaydım, basit şeyler, mesela çay getirip götürseydim ya da satış danışmanlığı falan, ya da bi seyahat acentasında falan çalışsaydım"....
Muhakkak her işin bir zorluğu var fakat benim işim de pek bi sıkıcı ve fazla sorumluluk yüklüyor insana..![]()
Ayy ne bileyim ya, bu aralar bi daralma bi bunalma![]()
Çalışmaktan sıkıldım....
Bazen diyorum ki "keşke sadece anlık işler yapsaydım, basit şeyler, mesela çay getirip götürseydim ya da satış danışmanlığı falan, ya da bi seyahat acentasında falan çalışsaydım"....
Muhakkak her işin bir zorluğu var fakat benim işim de pek bi sıkıcı ve fazla sorumluluk yüklüyor insana..![]()
Allah kolaylık versin cnm. Yaz sıcakların dışarda cıvıl cıvıl ötüşen kuşların etkisiyle hangi işi yapıyorsan yap bence insan sıkılıyor![]()
güzel yanlarını görmeye çalış en azından bir işin var, buna bağlı bi gelirin var, işe yarıyorsun, kendi kazandığını harcıyorsun, emeklilikle yaşlılığını garantiliyorsun , her gün aynı saatte yatıp kalktığın için hayatın düzenli ......
saydığın diğer işleri herkes yapabilir ama şu an senin yaptığın işi bir başkasının aynı verimlilikte yapabilmesi için en az 1 ay geçmesi lazım
aynen bi de bizim burda sabahları hafif serin oluyor o serinlikte pikeye dolanıp uyumak ayrı bi güzel oluyor.
ben de yoğunum bugün iş arkadaşımla minik bi gerginlik var aramızda bugün pek konuşmuyoz
çok zor insanlarla çalışmak valla.. kendi işimin de zorluğu vardı kendisine göre ama böyle biriyle çalışmak onla hareket etmek zorunda olmak zor valla
Hiç sorma canım ya, bir de annemler tatildeler, onlarla konuştukça telefonda daha da içimi afakanlar basıyor.Allah kolaylık versin cnm. Yaz sıcakların dışarda cıvıl cıvıl ötüşen kuşların etkisiyle hangi işi yapıyorsan yap bence insan sıkılıyor![]()
güzel yanlarını görmeye çalış en azından bir işin var, buna bağlı bi gelirin var, işe yarıyorsun, kendi kazandığını harcıyorsun, emeklilikle yaşlılığını garantiliyorsun , her gün aynı saatte yatıp kalktığın için hayatın düzenli ......
saydığın diğer işleri herkes yapabilir ama şu an senin yaptığın işi bir başkasının aynı verimlilikte yapabilmesi için en az 1 ay geçmesi lazım
ben de yoğunum bugün iş arkadaşımla minik bi gerginlik var aramızda bugün pek konuşmuyoz
çok zor insanlarla çalışmak valla.. kendi işimin de zorluğu vardı kendisine göre ama böyle biriyle çalışmak onla hareket etmek zorunda olmak zor valla
Hiç sorma canım ya, bir de annemler tatildeler, onlarla konuştukça telefonda daha da içimi afakanlar basıyor.
Tatlım çok haklısın, ben de daraldığım zaman hep bunları düşünmeye çalışıyorum ama insan değil miyiz bazen de isyan ediveriyoruz.
Melinda'ya da bu noktada çok katılıyorum, iş arkadaşı çok önemli, benimki de bütün yaşam enerjimi alıyor.
Kendisini güzel yapmasıyla bozdu kafayı, yok burun estetiği, yok silikon, yok kalıcı eyeliner, yok kalıcı kaş boyama
Vallahi çıldıracağım, ben ömrümde böyle kompleksli insan görmedim.
Bir de salak gibi gittim onunla ehliyet kursuna yazıldım, bu hafta her akşam beraberiz, gün içinde yetmiyormuş gibi.![]()
Aferin sana akşamlarıda birlikte olun hepten tırlat![]()
Ya iyi yönleri yok mu , var tabii ki ama cidden yoruluyorum.
Bir de bu kadın benim üstüm, sesimi de çıkaramıyorum.. 1 yılda 10 yıl yaşlandım yemin ediyorum.
Seni çok iyi anlıyorum. Bir dönem bende aynı sen gibi olmuştum. Sen daha iyi yapsanda işini daima kendi ön planda olacak, bilmediklerini hep bildim gösterecek vs. vs.![]()
Ahhh canım ya, çok dertliyim de aslında işte ekmek parası cidden.
Maaşım falan çok düzenli burada, sigortam aldığım maaştan yatıyor vs. vs. bunlar olmasa çıkarım valla işten.![]()
slm kızlar
Bende sizin gibi bir keyifsizim orucun verdiği halsizlik mi sınav stresi telaşı gitti onun etkisi mi yoksa tekrardan iş bakmaya başlamam gerekiyor o mu anlamadımOruçta 1.5 kilo aldım gibi gerçi aç ve tok karnına fark ediyor bu rakam ama yinede moralim bozuluyor. Ne güzel göbeğimi vermiştim şimdi birazcık göbek yaptım sanki
Bayrama kadar eski kilomdan da aşağı inmem lazım bundan sonra geceleri 15 dk da olsa spor yapacam inşallah.Yeni eve taşındık biliyorsunuz evde biraz sorun çıktı ustalar gitti geldi derken halıları serememiştik artık bugün serip iftardan 2 saat sonra spor yapacam .
![]()
günaydınnnn
dün iftar öncesi tartıldığım kilo o kadar mutlu etti ki beniiii
cuma aynı kilo çıkarsa çok mutlu olcam![]()
Günaydın kızlar..
Maalesef 3 sabahtır tartı beni mutlu etmiyor, regl olduğum için mi bilmiyorum ama cuma günkü kilomun üstüne 1 kg fazla görünüyorum.
Diyet yaptığım ve hiç kaçamak yapmadığım halde gram oynamıyor tartı.
senin adına çok sevindm cnm darısı başımıza
Canm ya bende de durumlar aynı 7 lerde gözüküyorum oysa kaçamak ve çok yeme durumum yok kendimi acaip şiş hissediyorum ve malum lavabo sorunu![]()