kız engel olsana durdursana bi isyanımla sen bilirsin dedin![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kız engel olsana durdursana bi isyanımla sen bilirsin dedin![]()
O zaman bana daha çok vakit var canım![]()
son bilim dilim
![]()
benimde gözümün önünde duruyor öyle şerbetli paarlak parlaksaat 13:00 den beri masamda bir dido duruyor ben ona bakıyorum o bana bakıyor ve canım nasıl tatlı istiyor anlatamam en son saat 16:00 da alıp çekmeceye koydum ben didodan daha inatçıyım yemicem dediysem yemem![]()
hayırrrrrrrson bilim dilim
![]()
ama o bendim, yemeliydin benisaat 13:00 den beri masamda bir dido duruyor ben ona bakıyorum o bana bakıyor ve canım nasıl tatlı istiyor anlatamam en son saat 16:00 da alıp çekmeceye koydum ben didodan daha inatçıyım yemicem dediysem yemem![]()
tamam ozaman nasıl gidericem bu tatlı dürtüsünü :44::44:
hayırrrrrrr
hayırrrrrrr
ama o bendim, yemeliydin beni
tamam ozaman nasıl gidericem bu tatlı dürtüsünü :44::44:
tarçın yok evdetarçınlı çay yap kendine :)
Meyve yiyebilirsin ya da nescafe içebilirsin.tamam ozaman nasıl gidericem bu tatlı dürtüsünü :44::44:
Ozan bayıla bayıla yer tabiyykiiiidido seni ozan yesin :)) yarına şişko çıkıyım tartıda dimiiii seni seni zaten +1 kg dayım canım( hem ben diyetteyim 50 kg olunca yicem :))
ya sıkıldım meyveden
Meyve yiyebilirsin ya da nescafe içebilirsin.
ya sıkıldım meyveden
ben nescafe kullanmıyorum ki :26:
Meyve yiyebilirsin ya da nescafe içebilirsin.
Ozan bayıla bayıla yer tabiyykiiii
Kız biz seninle yarışa girelim ha ne dersin
doğru diyosun
Bir adet baklava 120 kalori, ayrıca sana hiç bir faydası yok.![]()
sen benden 1 kg öndesin ama olur bu beni daha çok gaza getirir inş.
doğru diyosun![]()
O zaman sen benim kiloma gelene kadar ben bekliyim seni
Aferin bak doğru yolu buldun
öğlen yemeğim salatalık yoğurt dereotu idi doymadım gibi bol bol su içiyorum ama işte tatlı krizime söz geçiremiyorum boğazımı yaksın onun şerbeti istiyorum
O zaman sen benim kiloma gelene kadar ben bekliyim seni
Aferin bak doğru yolu buldun
öğlen yemeğim salatalık yoğurt dereotu idi doymadım gibi bol bol su içiyorum ama işte tatlı krizime söz geçiremiyorum boğazımı yaksın onun şerbeti istiyorum(manyadım )
![]()
yok canım 50 de ben seni beklerim![]()
Öğle yemeğini beğenmedim ben, onu ancak salata niyetine yemeliydin.öğlen yemeğim salatalık yoğurt dereotu idi doymadım gibi bol bol su içiyorum ama işte tatlı krizime söz geçiremiyorum boğazımı yaksın onun şerbeti istiyorum(manyadım )
![]()