• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kalori Arkadaşım

eveeeeeeeeettt:46::46::16::16::16::16:

Bu fikri söyler söylemez kociş de aynen bunu söyledi çikeletaları aliyim kilo al sonrada bana kız dedi dimi :27::27::27::27::27::27::27::27::27:

Kız canlı çiçek de bakamıyoruz ki üzülüyom onlara evde var bir iki tane kuruyup kurumamak arasında gidip geliyorlar yavrucuklar :14::16:

Bende hayvanlardan korkarım :26::27::27::27:

Ben sadece kuşlardan korkarım kuşum :27::27::27::27:

Kızlarrrr rezervasyonumuzu yaptırdımmmm :27::27::27::27:

Canım senin adına çok sevindim bol bol gezin eğlenin bizim yerimize de. Ne güzel sevdiğinle 2 gün romantik bir tatil yapacaksın dönüşte enerji depolamış olup işine daha iyi başlarsın.Kısa da olsa tatil güzeldir insanı hayatın koşuşturmasından uzaklaştırıp nefes aldırıyor.

Ben böcüklerden de korkuyom:14::14::14:

Hadi haırlı olsun cnm . Çok güzel 2 gün geçirirsin inş. ve pişman olmazsın hep güzel hatırlarsın. :16::16:

Canım senin adına çok sevindim bol bol gezin eğlenin bizim yerimize de. Ne güzel sevdiğinle 2 gün romantik bir tatil yapacaksın dönüşte enerji depolamış olup işine daha iyi başlarsın.Kısa da olsa tatil güzeldir insanı hayatın koşuşturmasından uzaklaştırıp nefes aldırıyor.
Teşekkür ederim kızlar, inşallah stressiz bol keyifli bir iki gün olur :16: Buna ihtiyacımız vardı ikimizinde..
Bizden sonra size kısmet olsun inşallah. :23:
Bende tatile gitmek istiyorum bananem:2::43::43::43::14::14::14::14:
Al pofuduğunu sizde bir yerlere kaçın canım, bayramda tatilsiniz sonuçta :16:

içimde polyana besliyorum :1::1::1: yaa canım ne gerek var gerilmeye tamam biz hatunlar ince düşünceli yaratıklarız erkeklerde öküz bu doğanın kanunu ama ne diye tatilini iptal etsin ki biraz cadaloz olsun çemkirmeden tartışmadan istediklerini dile getirsin yaptırsın erkeklere çemkirince savunmaya geçiyorlar bu defa kadınlar daha çok sinirleniyor olay büyüyor herkes ben haklıyım savunmasına geçiyor

didoo sana sesleniyorum şu an son dk haberiyle bayramda çalışıyorum git gez toz eğlen bayılırım adaya vapura tadını çıkar hatta gittiğin yerin numarasını falan al memnun kalırsan bende ağustosta öküzümü alıp gidiyim

Bu arada yeni farkettim kuşum, sen neden çalışıyorsun bayramda ya :50::50::50::50:

Bu arada yeni farkettim kuşum, sen neden çalışıyorsun bayramda ya :50::50::50::50:

:43::43: yaa çalışanlarla ilgili yönetimin bazı sorunları var onlar bayramda çalışmayınca iş bize kaldı neyse artık mesai paramla Ağustos iznimde güzel bi plan yaparım inş. diyip kendimi avutuyorum

Teşekkür ederim kızlar, inşallah stressiz bol keyifli bir iki gün olur :16: Buna ihtiyacımız vardı ikimizinde..
Bizden sonra size kısmet olsun inşallah. :23:

Al pofuduğunu sizde bir yerlere kaçın canım, bayramda tatilsiniz sonuçta :16:

Biz araba almak istiyoruz. Arabalı tatile gitmek istiyoruz. O yüzden birazcık daha alıp pofidiğimi tatile gidemiyom be kuzu :14::43::43::43::43::ssz::ssz::ssz::ssz:

:43::43: yaa çalışanlarla ilgili yönetimin bazı sorunları var onlar bayramda çalışmayınca iş bize kaldı neyse artık mesai paramla Ağustos iznimde güzel bi plan yaparım inş. diyip kendimi avutuyorum

Ay cnm bayramda çalışmak zordur Ya Rabbim yardımcın olsun.

kızlar akşamki menüm.

Mercimek çorbası
Etli ve sebzeli Mantar Sote
Fırın poşetinde sade tavuk ızgara
Zeytinyağlı Taze Fasülye
Tereyağlı Pirinç Pilavı
Peynirli Tepsi Böreği
Salata
Tatlı
Ortaya Kavun yada Karpuz

Sizce nasıl?:26::26:

Son düzenleme:
Biz araba almak istiyoruz. Arabalı tatile gitmek istiyoruz. O yüzden birazcık daha alıp pofidiğimi tatile gidemiyom be kuzu :14::43::43::43::43::ssz::ssz::ssz::ssz:

aminnnn inş. eşimide çağırırlar yoksa zor olacak yaa ben işte o evde

kızlar akşamki menüm.

Mercimek çorbası
Etli ve sebzeli Mantar Sote
Fırın poşetinde sade tavuk ızgara
Zeytinyağlı Taze Fasülye
Tereyağlı Pirinç Pilavı
Salata
Tatlı
Ortaya Kavun yada Karpuz

Sizce nasıl?:26::26:

bence süper ellerine sağlık

Çok üzüldüm canım ya :30: ama sıkma canını sakın, günlüğünü 2 ye çarpacaklar nihayetinde, bi tatil daha yaparsınız :51:
Hayırlısı olsun kuşum, inşallah en kısa sürede alırsınız arabanızı :16:

aminnnn inş. eşimide çağırırlar yoksa zor olacak yaa ben işte o evde
Aynı şirkette misiniz?

Sağ ol cnmm :16::16:

Siz aynı yerde çalışıyorsunuz söyle çağırsınlar :1::1::1::1::1:
Mesai paracıklarını ağustos da bitirirsiniz birlikte hemde biriniz evde biriniş işte perişan olmaz :16::31::31::31:

Çok üzüldüm canım ya :30: ama sıkma canını sakın, günlüğünü 2 ye çarpacaklar nihayetinde, bi tatil daha yaparsınız :51:

Aynı şirkette misiniz?

aynı şirkette farklı bölümlerdeyiz benim bölümüm geliyor onun bölümünün gelmesine gerek yok işte inş bi sürpriz olur da gelir

bu ay biraz sıkıştırırsak kredi borcumuz bitiyor ve karar almıştık şu borç bi bitsin 1-2 günlüğüne bi yerlere kaçıp kutlayalım diye Ağustos ta maddi bakımdan pek mümkün görünmüyordu zamanda yoktu düğün dernek olayları da vardı eylülde kendisinden güzel bi organizasyon bekliyorum 3 yıldır çok bunaldım

aynı şirkette farklı bölümlerdeyiz benim bölümüm geliyor onun bölümünün gelmesine gerek yok işte inş bi sürpriz olur da gelir

bu ay biraz sıkıştırırsak kredi borcumuz bitiyor ve karar almıştık şu borç bi bitsin 1-2 günlüğüne bi yerlere kaçıp kutlayalım diye Ağustos ta maddi bakımdan pek mümkün görünmüyordu zamanda yoktu düğün dernek olayları da vardı eylülde kendisinden güzel bi organizasyon bekliyorum 3 yıldır çok bunaldım

ooh maşallah siz borcun sonunu gördünüz hayırlısı ile bizde inş görürüz :ssz::ssz::ssz::ssz::ssz::ssz:

hadi hayırlısı gidersin en kısa zamanda inş. kuzu :31:

Ev kredisi mi bitiyor, ohhhh hadi maşallah, kutlayın tabiii :16::16::16:

Allahım bugünleri bana da göstersin inş.

Resmen evlilik meraklısı oldum çıktım ya :27::27::27: ama napiyim yani 4,5 yıldır birlikteyiz, bir yerden sonra "e yeter artık" diyor insan.

ooh maşallah siz borcun sonunu gördünüz hayırlısı ile bizde inş görürüz :ssz::ssz::ssz::ssz::ssz::ssz:

hadi hayırlısı gidersin en kısa zamanda inş. kuzu :31:

aminnnn canım inş tez zamanda biter borcunuz insanı öyle boğuyor ki anlatamam ara ödeme yapa yapa erken bitireceğiz bu son ödemeyi de denkleştirebilirsek tamamdır :nazar: her ay ne kadar kaldı ne kadar gitti faizli toplam faizsiz toplam diye hesap kitap yapıyorduk.

Ev kredisi mi bitiyor, ohhhh hadi maşallah, kutlayın tabiii :16::16::16:

Allahım bugünleri bana da göstersin inş.

Resmen evlilik meraklısı oldum çıktım ya :27::27::27: ama napiyim yani 4,5 yıldır birlikteyiz, bir yerden sonra "e yeter artık" diyor insan.

amin canım inş her şey gönlünce olur :1:

sevgilinle hiç evlilik konularını konuşmuyor musunuz ? ileriye dönük planlar falan

Back
X