• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kalori Arkadaşım

doğru bide borçlar geçim derdi var

tatilde de çok harcadık :14: ama pişman değilim :9:
yine de 1 kere giyeceğim için ve daha arkada 1 erkek kardeşim daha olup ona da ayrı elbise almak zorunda kalacağım için uygun bişi almaktan yanayım
ama bilemiyom yine de.. güzel de olmalı tabi görümceyim neticede :27:

yine de 1 kere giyeceğim için ve daha arkada 1 erkek kardeşim daha olup ona da ayrı elbise almak zorunda kalacağım için uygun bişi almaktan yanayım

hejiranın attığı linke bak güzel şeyler var

Bizde de boy yok bebeğim :27::27::27:
ayrıca seni hiç göremedik henüz, var mı yok mu biz karar verelim bence :32::32:

Kısalttırırsın biraz canım, terzi halleder onu, ayağına da bi 12-13 cm tamamdır. :9:

Gösterecek fizik olaydı bende sizin gibi gösterirdim. Hele durun bende siz kadar olayım yıkacağım buraları :27::27::27::27::27::37::37::37::37:

yaa öle deme çok güzel kilo veriyorsun ve boyun bizden uzun sen zayıflayınca bizden daha güzel taşırsın bu kıyafetleri o boyla

Sağ ol bebişimmm :16::16::15::15::15::15:
Benim boyumda zannımca sizin kadar bana çok geliyor ama :1::1::1::1::1::1::1:

Görümceleri sevmem :27::52::52::52::52:

Düğünde diyecekler şu da gelinin görümcesi kız şatafatlı birşey giy :27::27::27::27::17::17::17::1::1::1::1::1::1::1:

hejiranın attığı linke bak güzel şeyler var

netten almaya güvenemem sanki canım ya.. başka şeylerimi alırım ama abiyeye güvenemem
hem az da bi zaman kaldı.. olmazsa değiştirmekle uğraşmiim
ben haftasonu paşa paşa bütün mağazaları gezeyim :9:

netten almaya güvenemem sanki canım ya.. başka şeylerimi alırım ama abiyeye güvenemem

Gez sen cnm kız tatile gittiydiniz oralarda da göz atıvereydin belkide bulurdun:17::17::17:

Bizde de boy yok bebeğim :27::27::27:
ayrıca seni hiç göremedik henüz, var mı yok mu biz karar verelim bence :32::32:

Kısalttırırsın biraz canım, terzi halleder onu, ayağına da bi 12-13 cm tamamdır. :9:

ay kız yakınlaştıramıyorum ben.

http://www.shoppala.com/detail/4464375/

Bu güzel ama sanki daha ağır bir elbise giysen daha ii olur :26::26::26:
Zevk meselesi tabi cnm beğendiysen eminim hepsi mükemmel olacaktır.:16::16:

kızlar bu nasıl

http://www................./mahsul/...o&aktion=Elbiseler&promo=&version=activeminus

gezdiğin yerleri sonra banada söyle İstanbul da mı bakıcan ??

Gösterecek fizik olaydı bende sizin gibi gösterirdim. Hele durun bende siz kadar olayım yıkacağım buraları :27::27::27::27::27::37::37::37::37:

Sağ ol bebişimmm :16::16::15::15::15::15:
Benim boyumda zannımca sizin kadar bana çok geliyor ama :1::1::1::1::1::1::1:

Görümceleri sevmem :27::52::52::52::52:

Düğünde diyecekler şu da gelinin görümcesi kız şatafatlı birşey giy :27::27::27::27::17::17::17::1::1::1::1::1::1::1:
ben iyi görümceyim amaaaaa gelinimiz pek sever beni :16: ben de seviyom onu ablasıyım ben onun :16:
doğru diyon beni gören ahan da bu kesin görümce demeli :27:

ben iyi görümceyim amaaaaa gelinimiz pek sever beni :16: ben de seviyom onu ablasıyım ben onun :16:
doğru diyon beni gören ahan da bu kesin görümce demeli :27:

İyi İyi maşallah hiç kötü görümce olmazsın inş :1::1::1::1::1::1::1::1::1:

evet evet ben buradayım ben bu gelinin görmcesiyim demelisin o düğünde gören anlamalı zaten :1::1::1::1::1::1:

tatil yöresine gittik ki biz ordan anca anca pareo alabilirdim kuzum :27:
bi selanikte belki bulabilirdim ama orası da aşırı sıcaktı gezemedik hiç

Kız düğünde takı merasiminden sonra pareo giyerdin alaydın ya 1 tane :1::1::1::1::1::1::1::1::27::27::27::27:

Herşeyi taktım artık rahatım havası verirdin :1::1::1::1::1:

yok canım vazgeçtim siteyi aradım yurt dışından siparişle geliyormuş maksimum 14 günde teslimat hem o kadar vaktim yok hem de güvenemem

oho onu boşver uzun sürüyorsa sıkıntı :ssz::ssz:,

Elbiseyi merak ettiydim linkini düzgün atıver :1::1::1::1::1::1:

Back
X