• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kalori Arkadaşım

bugün ne kadar çok katıldım sinokiye :):)

askerden önce iyi bir iş bulsa bile askerlik için ayrılmak zorunda kalabilir yada işi bırakmamak için askerliğini ilerleyen yaşlarına bırakabilir bu defa askerlik sorunuyla uğraşır
Aklın yolu bir be kuzu :D

aynen canım çabalasın istesin yeter ki bi şekilde düzenini kuracaktır ilk başlar sancılı olur.

bu arada yeni mezunsa askerliğide vardır iş konusunda askerlik sıkıntı oluyor firmalar genelde askerliğini bitirmiş istiyor
Bence biran önce askerliğe gitsin gelsin sonra iş arasın düzenini kursun sonra evlenin ben planı yaptım :)
Askerliğini tecil ettirecekmiş :cool:

Ay ben anlamadım, neyse zaten yaşım genç, beklerim..

Kız beklerim olur mu zaten 5 yıl beklemişsin yaşında çocuk yapma yaş sınırlamalarına yakınlaşıyor.:eek::eek::eek::cool::cool: Ömrün bekleyerek mi geçecek :D:D:D:D
Bence başvuruları olumsuz olursa direk askerliğe gitsin zaten kısa dönemdir. Askerden gelince hoppa bir nişan yapın iş bulsun bir yıl kadar birikim vs hazırlık yapın en geç 2017 yaza evlenin. :D:D:D:D:D:D:D:D

Kız beklerim olur mu zaten 5 yıl beklemişsin yaşında çocuk yapma yaş sınırlamalarına yakınlaşıyor.:eek::eek::eek::cool::cool: Ömrün bekleyerek mi geçecek :D:D:D:D
Bence başvuruları olumsuz olursa direk askerliğe gitsin zaten kısa dönemdir. Askerden gelince hoppa bir nişan yapın iş bulsun bir yıl kadar birikim vs hazırlık yapın en geç 2017 yaza evlenin. :D:D:D:D:D:D:D:D

hakkınızda hayırlısı olsun canımm

hakkınızda hayırlısı olsun canımm
Amin, hepimizin hakkımızda hayırlısı.

Üniversiteden bu yıl mezun oldu, diplomasını aldı..
Aslında geçen yıl olması gerekiyordu, tembelliğinden 1 yıl uzadı okul..
Yetmezmiş gibi şu anda ne formasyon alabiliyor, ne de yüksek lisansa başlayabiliyor..

Benim yerimde başka bir kız olsaydı ne kadar kabul ederdi bunları bilemiyorum...

bende senin bu yaşadıklarının benzerini yaşadım ama bazen diyorum ki keşke beklemeseydim :eek::eek::eek:

kız ben öğle yemeğimi bile yedim sen daha yenimi bişiler yiyorsun

canım ben spordan sonra hemen yiyemiyorum ya biraz geçmesi gerekiyor ondan nerdeyse öğle ile sabahı bir yapıyorum. Bu arada hejiracım yazılanları okudum allah hakkınızda hayırlısını nasip etsin zor gerçekten :mad: Bu arada kızlar ankaradan üniversite arkadaşım geliyor bu akşam çok mutluyum ve heyecanlıyım akşama hazırlık yapıyorum bir kaç gün belki fazla katılamam size haberiniz olsun.

canım ben spordan sonra hemen yiyemiyorum ya biraz geçmesi gerekiyor ondan nerdeyse öğle ile sabahı bir yapıyorum. Bu arada hejiracım yazılanları okudum allah hakkınızda hayırlısını nasip etsin zor gerçekten :mad: Bu arada kızlar ankaradan üniversite arkadaşım geliyor bu akşam çok mutluyum ve heyecanlıyım akşama hazırlık yapıyorum bir kaç gün belki fazla katılamam size haberiniz olsun.

bende arkadaşlarımla vakit geçirmeyi özledim :KK34:

offf kızlar kendime çok kızgınım yaaa iş yerinde bir kız var ilk başlar gayet güzel anlaşıyorduk sonra bu kendi kendine triplere falan girmeye başladı bende araya soğukluk koydum şimdi ara ara şaka yapar gibi iğneli cümleler kuruyor bana karşı bende iş yerindeyiz diye hiç polemiğe girmiyorum masalarımız karşılıklı gerilmenin alemi yok diye düşünüyorum. az önce biriyle konuşurken oda yanımızdaydı malum masalar karşılıklı elime çok iyi malzeme geldi ama kullanmadım şimdide keşke en ağırından lafımı koysaydım diye pişmanım.

Back
X