• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kalori Arkadaşım

Canım sen ne zaman geliyorsun İstanbul'a, görüşeceğiz dimi geldiğinde? :KK73::KK73:

ağustosun son haftası istanbuldayımm inş görüşürüz ben çok isterim düğün telaşesinden sıyrılabilirsek kendime vakit ayırmak istiyorum gezip tozmak istiyorum ( bizde düğün yaptık kimse yardımcı olmadı eşimin annesi babası rahmetli herşeye kendimiz koşturduk )

ağustosun son haftası istanbuldayımm inş görüşürüz ben çok isterim düğün telaşesinden sıyrılabilirsek kendime vakit ayırmak istiyorum gezip tozmak istiyorum ( bizde düğün yaptık kimse yardımcı olmadı eşimin annesi babası rahmetli herşeye kendimiz koşturduk )
Ben de çok isterim valla, gelebilenler gelir :KK15: Düğününüz hafta sonu olur heralde, hafta içi de buluşabiliriz.

eskiden biri benim yorumumu alıntıladığında bana mail gelirdi şimdi hiç haberim olmuyor girip bakmazsam

Ben de çok isterim valla, gelebilenler gelir :KK15: Düğününüz hafta sonu olur heralde, hafta içi de buluşabiliriz.

orkidede istanbuldaydı başka kimse var mıydı ?? şimdiden kararlaştırmayalım da sonra oraya gelince işler değişirse mahcup olmuyim size çünkü Tekirdağ tarafına kaçma durumumuz var

Ben mailleri kapattım valla, mail kutusu dolup taşıyordu, sonra bir de silmeye çabala.

ben eski halinde renki ve karakteristik yazı tipini ayarlayıp kaydetmiştim ama olmuyordu belki bu halinde olur ama nereden yapıldığını bulamadım:KK48:

Back
X