- 16 Aralık 2013
- 4.743
- 2.891
- 248
beğenilere göre alınıyormuş.Sizi beğenen oldukça artacak .Bir işe yarayacağını sanmam
teşekküerler :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
beğenilere göre alınıyormuş.Sizi beğenen oldukça artacak .Bir işe yarayacağını sanmam
O zaman hep birbirimizi beğenelimteşekküerler :)
olurrrr :)
beğendim ikinizi de![]()
Bundan sonra cevap vermeden önce beğeneceğim iletiyiKIZLARRR HHUUUUU HUUUUUUUUUU![]()
Sinokoviç'e sormak lazımBENİM ESKİDEN HER SAYFADA 20 MESAJ GÖSTERİYORDU ŞİMDİ ÇOK AZ HEMEN DİĞER SAYFAYA GEÇİYOR SİNİR OLUYORUM O AYARLARIN YERİNİ BULAN VAR MI
Bundan sonra cevap vermeden önce beğeneceğim iletiyi![]()
BENİM ESKİDEN HER SAYFADA 20 MESAJ GÖSTERİYORDU ŞİMDİ ÇOK AZ HEMEN DİĞER SAYFAYA GEÇİYOR SİNİR OLUYORUM O AYARLARIN YERİNİ BULAN VAR MI
Sinokoviç'e sormak lazım![]()
Ben her defasında renkli yapıyorum, hiç ayarı var mı diye bakmadım ama eski formatta ayarı yoktu, sadece PRO üyeler kaydedebiliyordu.aynen bakalım ne çıkacak sonunda puanların ne işe yaradığınıda öğreneydik iyiydi :)
bulursan bizede söyle :) yada bulan söylesin :)
yaa yazları her defasındamı renkli yapıyosunuz yokmu bunun bi formülü :)
ben proyum bana ekstra bi şey yok mu yav ben de istiyom![]()
ben proyum bana ekstra bi şey yok mu yav ben de istiyom![]()
ben bastım parayı zamamnında oldum pro üyeSen neden bizim gibi yeni üye değilsin ?
Biz neden senin gibi pro değiliz![]()
Paranla hava mı atıyon kızzzzben bastım parayı zamamnında oldum pro üyeçalış senin de olur
![]()
Paranla hava mı atıyon kızzzz
Kızlar akşama çayın yanına hafif tatlı yapmak istiyorum . Fikriniz var mı ne yapabilirim![]()
Kızlar ya öğlenden sonra beni bir uyku hali alıyor çok fena oluyorum![]()