- 15 Haziran 2011
- 2.882
- 760
- 448
Gayet güzel. Sade şık.Kızlar bu ayakkabı nasıl?
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gayet güzel. Sade şık.Kızlar bu ayakkabı nasıl?
![]()
Ayy gerçek mi birebir bizi bilgilendir o zmn kuzu ne duruyorsun![]()
şimdi hikayem şöyle başladı o zamanlar lazer hakkın çok bi bilgim yoktu tem amacım tüylerden komple kurtulmaktı ve bi arkadaşımın gitti güzellik merkezine bende kayıt yaptırdım mart-nisan ayları falandı
ilk seansımı yaptırdım uzman bana tüylerin çıkacak ve kendiliğinden dökülecek sen hiç müdahale falan yapma ( ağda jilet vs gibi)
benim tüyler 1-2 hafta gibi bi sürede çıktı uzadı dökülmeye başladı ve komple döküldü sonra yine çıktı ben yine jiletle alıp 2. seansa gittim 2. seansımı da oldum yine aynı süreç falan yaz geldi ne deniz yüzü gördüm ne güneşlene bildim ve yazında seanslara ara verdiler güneş ışınları leke yapar vs diye tüylerimide alamadım tüm yaz pantolonla uzun kolla gezdimsonra yine devam ettik falan aralar uzadı vs 10 seansım bitti
şimdi kollarımın durumu iyi ( 17 yaşında hastalandığımda 3-4 ay serum yemiştim ve serum bantları kollarımdaki türleri hep kopardığı için kılları çok sinir bozucuydu
koltuk altımda en son tatilde almıştım şimdi bakıyorum 4-5 tel var
bacaklarımın üst kısmında zaten pek bişey yoktu şimdi gayet güzel alt bacaklarımda ise çok zayıf ve çoookk seyrek yakından bakınca görülüyor ama ben huylu olduğum için 2 ayda bir alıyorum
malum bölgede alt bacaklarım gibi
bugünkü aklım olsa yine yaptırırdım (yaptırırken çok zahmet çekiyorsun sabretmen gerekiyor ama sonuç önemli) ama kullanılan makinanın cinsini etkilerini falan iyice araştırırdım ben ıpl lazer yaptırmıştım Alexander lazen daha etkili diyorlar belki şimdi daha iyileri çıkmıştır
beyaz ten belirgin tüy olmalıymış sarı ve ince tüyleri cihaz görmüyormuş bacaklarımdaki seyrekliğin sebebi bu
ben doğumdan ve emzirmeden sonra kalanları toparlamayı istiyorum o dönemlerdeki hormonal değişikliklerden dolayı tüylenme oluyormuş
şimdi 2 ayda bir falan ağdaya gidiyorum komple 15 dk sürüyor ve ben tam para ödemek zorunda kalıyorum bi çare bulmam lazım
sorularınız varsa alabilirim ????
Yok kız silinmemiş burada
Ya benm yüzümde çok fazla tüylenme oluyor.
Nerdeyse her hafta ağda bantı ile 1 kere almam gerekiyor
Allahtan aldıklarım dışında olanlar sarı renklide çok göze batmıyor
Ben en çok yüzüm için gitmek istiyorum. Zararlı olduğunu falan okumuştum bir ara bir yerlerde ne kadar doğru bilmiyorum..
Kuaförde cnm çok acıyor o yüzden gitmek istemiyorum. Hiç gözümün yaşına bakmadan iple alıyorlar onlar alıyor ben ağlıyom
Birde tenim hassas hemen benek benek kızarıklık oluyor kuaförden dışarı çıkınca kırmızı bir surat![]()
Kızlar bu ayakkabı nasıl?
![]()
Ben - de olurum inş. Bu hafta
Cnm ben şöyle yapıyorum. Sen yine de netten bakarsın.
9 kaşık toz şeker
7 kaşık un
1 litre süt
1 paket vanilya (ben aklıma gelince katıyorum her zmn katmam)
(Eğer daha yoğun bir kıvam istersen 8 kaşık un koyabilirsin) (Ben hep un ve şeker koyarken azıcık tepeleme tepeleme koyarım)
1 paket krem şanti(Ben katmıyorum kalorisi çok olmasın diye )
kadayıf
soğuk süte şekeri unu bir güzel karıştır. Topaklanma yok olsun. Ateşe koy sürekli karıştırarak bir güzel pişir. En son blendrdan geçirebilirsin (ben kendimize yaptığımı geçirmedim)
Daha sonra kadayıf serilmiş borcama karışımı bir güzel dök ( Ben denedim sıcak da döksem soğuk da döksem o kadayıflar yumuşuyor)
Üzerini kapatacak kadar az kadayıf serp soğumaya bırak oda sıcaklığına gelince streç filmle buzdolabına kaldır. Güzelce soğusun servis ederken kıtır olması için üzerine kadayıf serp servis yap ohh mis![]()
Trendyolda 50 tl canım, Ozan'a gösterdim beğenmedi uyuzgüzel kaç tl aynısı bende var sadece bantları biraz daha geniş öndeki bantlarım biraz bol o yüzden çok sık giyemiyorum bi çare bulmalıyım![]()
Trendyolda 50 tl canım, Ozan'a gösterdim beğenmedi uyuz![]()
Giyiyorum aslında, hatta hoşuna gidiyordu boyum uzuyor diyenormalde dolgu topuk giymiyorsan garipsemiştir ben geçen sene 100 küsüre ayakkabı dünyasından almıştım benimkide mırın kırın etti sonra onu kısa dar paça pantolonla elbiselerle giyince dibi düştü bu yazda kendisi kahve rengini aldırdı ama bantları bol geliyor ikisininde tam ayağımı kavramıyor ayaklarıma kilo aldırmalıyım![]()
Giyiyorum aslında, hatta hoşuna gidiyordu boyum uzuyor diye
Anlamadım niye böyle yaptı..
Ofistekilere gösterdim beğendiler, gerçi benim ayakların 38 numara, bunun 39 u var, alırsam risk almış olucam![]()
Zaten bir sürü ayakkabım var ya, ben kıyafete değil ayakkabıya para dökenlerdenim maalesef.alma o zaman sonra benim gibi olursun ben alırken denedim 36 sı bantlardan tam oluyor ama taban kısmından taşma oluyor 37 side tabanı tam oluyor bantlar bol geliyordu ben bantların bol gelmesini tercih ettim normalde de 37 giyinirim
Zaten bir sürü ayakkabım var ya, ben kıyafete değil ayakkabıya para dökenlerdenim maalesef.
Aaaa kendimi gördüm sanki, çanta değiştirmeye o kadar üşeniyorum ki, ancak birinin içi çöplük gibi olunca diğerine geçerimbende alırım ama hep aynı converslerimi giyerim çantada aynıyım öyle değişe değişe falan giyemiyorum değişikliği sevmiyorum
![]()
Aaaa kendimi gördüm sanki, çanta değiştirmeye o kadar üşeniyorum ki, ancak birinin içi çöplük gibi olunca diğerine geçerim![]()
Şimdi bi düşündüm de ben de böyle yapıyorum sanırım, ve genelde bıraktığım çantanın içi çöplük oluyorbende hafta sonu dışarı çıkarsak değiştirim kıyafetime uygun olanı kullanırım eğer büyük çanta seçmişsen hafta içi ona devam ederim küçükse tekrar büyüğe geçerim onun dışında değiştirmem
Şimdi bi düşündüm de ben de böyle yapıyorum sanırım, ve genelde bıraktığım çantanın içi çöplük oluyor![]()