• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kalori Arkadaşım

:KK9::KK9::KK9::KK73::KK73::KK73::KK73::KK6::KK6::KK6:

çok iyi anlaşırız Allah muhabbetimizi bozmasın. :KK19::KK19::KK19: :KK53::KK53::KK53: evdeki dolaplarımı falan kurcuklama sa bari ben yokken uff yaaa :mad::mad::mad::mad:

Sen yokken herşey her an olabilir. Ben de de bu huy var hiç istemem evde ben yokken başka birisi olsun. Kendi ailemden bile :( Sankş evimi kurcalayacaklarmış gibi hissederim :cry::KK42::KK42::KK42::KK42::KK42::KK42:

:KK9::KK9::KK9::KK73::KK73::KK73::KK73::KK6::KK6::KK6:
çok iyi anlaşırız Allah muhabbetimizi bozmasın. :KK19::KK19::KK19: :KK53::KK53::KK53: evdeki dolaplarımı falan kurcuklama sa bari ben yokken uff yaaa :mad::mad::mad::mad:

Sen yokken herşey her an olabilir. Ben de de bu huy var hiç istemem evde ben yokken başka birisi olsun. Kendi ailemden bile :KK43: Sankş evimi kurcalayacaklarmış gibi hissederim :cry::KK42::KK42::KK42::KK42::KK42::KK42:
Benim babaannem bile 70 yaşına geldi hala annemin dolaplarına el atıyor, kurtuluşunuz yok valla :KK59:

Canım elimden geldiğince bırakmadan yapacağım, artık sıkılaşmam gerek çünkü kilo veremiyorum sanırım ideal kilom bu, o yüzden sıkılaşarak incelmem lazım. Yeşil çay her gün en az 1 kez içiyorum.

Taaa ramazandan önce evde başbaşa kahvaltı yapmıştık, özledik yalnız olmayı :KK22:

Ben de hiç uykumu alamıyorum ya, her zaman her koşulda uykum var, ama hafta sonları da senin dediğin gibi 9 da ayaktayım :-)

bu şekilde devam et yine bi süre sonra verirsin bende öyle oldu :)

bende uykumu alamıyorum yaa sabah ve akşam serviste uyuyorum bazen utanç verici olabiliyor :KK48::KK48:

bu şekilde devam et yine bi süre sonra verirsin bende öyle oldu :)

bende uykumu alamıyorum yaa sabah ve akşam serviste uyuyorum bazen utanç verici olabiliyor :KK48::KK48:
Canım daha kilo vermesem de olur, aynada kendimi ince göreyim yeter, zaten artık çevremdeki herkes bu işi takıntı haline getirdiğimi söylüyor, moralim bozuluyor.
Yaramaz babaanne :KK11: Annen sinirlenmiyor mu :KK34::KK34::KK34::KK34:

Gerçekten mi? Vefat mi etti? Yoksa kayınvalidelikten red mi ettin :-):KK57::KK57::KK23:
Canım annem sinirleniyor tabii sinirlenmez mi..
Karşı dairemizde halam oturuyor, geliniyle birlikte.. Babaanem bize geldiğinde kahvaltıya öğle yemeğine hep onları çağırıyor -annem çalışıyordu o dönemde- annem eve gelince ifrit oluyordu , bizim evimize normalde uğramayan insanlar babaannem geldiğinde bizim evden çıkmıyorlar, tabii ailecek çıldırıyoruz o zaman.

ay kız nasıl bi duygu anlatsana hep senin yerinde olmak istemişimdir :KK70::KK70::KK70::KK70:
:-):-):-):-)
Çalış seninde olur :-):-):-):-):-)

Canım daha kilo vermesem de olur, aynada kendimi ince göreyim yeter, zaten artık çevremdeki herkes bu işi takıntı haline getirdiğimi söylüyor, moralim bozuluyor.

Canım annem sinirleniyor tabii sinirlenmez mi..
Karşı dairemizde halam oturuyor, geliniyle birlikte.. Babaanem bize geldiğinde kahvaltıya öğle yemeğine hep onları çağırıyor -annem çalışıyordu o dönemde- annem eve gelince ifrit oluyordu , bizim evimize normalde uğramayan insanlar babaannem geldiğinde bizim evden çıkmıyorlar, tabii ailecek çıldırıyoruz o zaman.

Ayy ALLAH kolaylık versin nefret ederim düşüncesiz insanlardan. Annen çalışıyor biraz düşünüp ona destek olmak yerine ohoo:KK34::KK34::KK34::KK34:

Kızlar ben melindayı çok merak ettim hiç bu kadar boşlamamıştı face i yok mu sizlerde hiç ulaşabildiniz mi:cry::cry:

ay kız nasıl bi duygu anlatsana hep senin yerinde olmak istemişimdir :KK70::KK70::KK70::KK70:

4 elti 2 görümcem var :KK70::KK70::KK70: görümcelerim hiç karışmaz iyi anlaşırız :nazar::nazar:

2 eltim annem yaşında kırk yılda bi görüşürüz :nazar:

diğer 2 eltimle 1 yıl aynı apartmanda oturdum gereksiz bi kıskançlık hissediyorum ama hiç dile gelmedi mesafemi baştan koydum ne kadar samimi olmak isteseler de ben hep görünmez bi duvar ördüm zamanla da iyi yapmışım diyorum :KK48::KK48:

şimdi hala yerimde olmak istermiydin :KK48::KK48:

ben geldimmm
kuşlar beni merak ettiğinizi söyledi :KK15:
yoğunum işte hiç açamadım forumu
cuma cumartesi de kardeşimin kına düğün falan varrr
elbise işleriyle uğraştım
spora başladım 2 gün gittim
saçımı kestircem boyucam terzi işlerim de var
çok yoğunum :KK47:
sizleri seviyom :oops:

Back
X