• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kalori Arkadaşım

kaynanası nasılmış kaç kiloymuş 55 kiloya şişman diyor
Kadın da çok kilolu değil ama göz var nizam var yani fıstık gibi bayan mırın kırın ediyor çekemeyen kaynana işte ne olacak:KK62::KK62:

yanlış anladın canım mutluluğun şişmanlıkla alakası yok kaynanalar genelde eşlerin aralarını açmaya çalışırlar ya gelinleri ezmeye çalışırlar hepsi aynı değil ama hep bu söylemlerden bahsedilir :KK62:

yoksa eşler arasındaki aşk mutluluk boya posa kiloya bakmıyor güzelliği kiloyla orantılamıyorum kilo sadece özgüven sağlıyor ve özgüvenimizle güzelliğimizi ortaya çıkarıyoruz :KK8::KK8:

kadınlar kilolarını erkeklerin gözüne sokmazlarsa hiç batmıyor onlara kiloları

Kesinlikle haklısın. :KK9::KK9::KK9:

Allah iyi insanlarla karşılaştırsın bizleri.
Bu arada sen ne zaman tatilden döneceksin.

günaydınnnn
haftasonu kardeşimin düğünü vardı çok fazla oynayıp kalori yaktım ama göbeğim hep pörledi hep içime çektim :KK11:
lanet olasıca göbek
spora her gün gitmeye çalışçam bu hafta

Günaydın kızlar,
Cumartesi sabah tartıldığımda cuma sabahına göre 200 gram eksideydim ama cumartesi günü sevdiceğimle kahvaltı yaptık, öğleden sonra aşkitom bana domates soslu makarna yaptı, akşam evde mangal partisi vardı, pazar günü de muhallebileri götürdüm derken çok muhtemel artıya çıkmış olabilirim.. Korktum tartılmaya.. Ama sporumu aksatmadım :D

Günaydın kızlar :cry: Hafta sonu + ya çıktım geldm :KK42::KK42::KK42:
Anlat bakayım neler yedin köftehor? :KK53:
günaydınnnn
haftasonu kardeşimin düğünü vardı çok fazla oynayıp kalori yaktım ama göbeğim hep pörledi hep içime çektim :KK11:
lanet olasıca göbek
Nasıl geçti düğününüz canım? Facebooka öyle çok fotoğraf koymadın, gelinle damatla boydan fotonu isterim :mad:

günaydınnnn
lanet olasıca göbek

Göbeklerden nefret ediyorum :KK14::KK14::KK14::KK14:
canım düğün nasıldı nasıl geçti elbisen falan çok merak ediyorum bana da gösterin resimleri :KK28::KK28::KK28:

Günaydın kızlar,
Cumartesi sabah tartıldığımda cuma sabahına göre 200 gram eksideydim ama cumartesi günü sevdiceğimle kahvaltı yaptık, öğleden sonra aşkitom bana domates soslu makarna yaptı, akşam evde mangal partisi vardı, pazar günü de muhallebileri götürdüm derken çok muhtemel artıya çıkmış olabilirim.. Korktum tartılmaya.. Ama sporumu aksatmadım :D

Nasıl geçti düğününüz canım? Facebooka öyle çok fotoğraf koymadın, gelinle damatla boydan fotonu isterim :mad:

Didoş ya ne yemedim ki :KK42::KK42::KK42::KK42: Cumartesi akşam yemeğini dışarda yedik baklava falan derken iyiyce şiştim :KK42::KK42::KK42:
Pazar günü de patates kızartması yumurta bal tereyağı biber dolması taze fasülye çikiletalar kuruyemişler derken fark ettimki ben çok kilo aldım:cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry:
Bugünden itibaren çikolata ile çay içmeye son:KK34::KK34::KK34::KK34:

Göbeklerden nefret ediyorum :KK14::KK14::KK14::KK14:
canım düğün nasıldı nasıl geçti elbisen falan çok merak ediyorum bana da gösterin resimleri :KK28::KK28::KK28:

Didoş ya ne yemedim ki :KK42::KK42::KK42::KK42: Cumartesi akşam yemeğini dışarda yedik baklava falan derken iyiyce şiştim :KK42::KK42::KK42:
Pazar günü de patates kızartması yumurta bal tereyağı biber dolması taze fasülye çikiletalar kuruyemişler derken fark ettimki ben çok kilo aldım:cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry:
Bugünden itibaren çikolata ile çay içmeye son:KK34::KK34::KK34::KK34:
Kaç gram artıdasın bebişim, sıkma canını ya, bu hafta kasarsın biraz.

Kaç gram artıdasın bebişim, sıkma canını ya, bu hafta kasarsın biraz.
tam 1 kilo gözüküyor :KK43::KK43::KK57::KK57::KK57:
Benm R dönemimde yaklaşıyor bu hafta az dikkat etsem tahminimce cumaya geçen haftaya göre + sız olurum inş. Yürüyüş yapmaya çalışacağım. Üzerimden tır geçmiş gibi hissediyorum gerçi..:KK57::KK57:

Günaydın kızlar,

ben telefonumla hiç çekemedim ki foto hep koşturmaca halindeydim
fotoların sorumluluğu diğer kardeşimde
düğün çok güzeldi çok eğlendik ve aynı zamanda yorgunluktan öldüm

dün ölçülerim alındı spor salonunda akşam
yağım suyum kasım iç yağım herbişeyim normalmiş
kilom 55.2 çıktı :KK61: basen 98 çıktı :KK61: bel 70 çıktı :KK61:
ben ne edem nerelere gidem :KK61: :KK61: :KK61:

dün ölçülerim alındı spor salonunda akşam
yağım suyum kasım iç yağım herbişeyim normalmiş
kilom 55.2 çıktı :KK61: basen 98 çıktı :KK61: bel 70 çıktı :KK61:
ben ne edem nerelere gidem :KK61: :KK61: :KK61:

Tatlım üzülme spor ile birlikte çok güzel inceleceksin .
Hem çok artıya da çıkmamışsın.
Sen sadece spora düzenli git. 2 haftada değişimi çok detaylı fark edeceksin. Asıl ben ne edem ne spor ne bir şey :cry::cry::cry:

Back
X