• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kalori Arkadaşım

Bence gripken diyet yapmamalısın, yoksa toparlanamazsın.

Yok yok dikkat ediyorum zaten çalışıyorum enerjik olmam lazım

eve gidip dinlenebilmeyi istiyorsan yetkilinin üzerine üzerine hapşur sümkür :KK48::KK48::KK48::KK48::KK48::KK48::KK48::KK48::KK48::KK48::KK48::KK48::KK48::KK59::KK59::KK59::KK59:
Hasta hasta insanları çalıştıran yetkililerden nefret ederim En Büyük KKEn Büyük KK

Ayy keşke yapabbilsem utanıyorum bide sümkürürken çok ses çıkıyo mu diye :KK53::KK53::KK53::KK53:

Belki bünyen zayıf düşmüştür cnm. o_O

YErinde olmayı çok isterdim :KK50::KK11::KK47:

Günaydın kızlar :oops:

Olabilir canım

Merhaba, bir kere geldin sonra kayboldun ortadan, kaç kilodan 52 ye düştün kuzum?
Kendini halsiz hissetmen normal bence, ben de zayıflayınca direncim düşüyor.
.

Canım iş yerinde bazı sıkıntılar oldu. İzne ayrıldım akabinde dönüşte iş yerimi değiştim. Ondan gelemedim. Zaten kilo vermek için bir şey yapmadım stres ve üzüntüden verdim.

Merhaba, bir kere geldin sonra kayboldun ortadan, kaç kilodan 52 ye düştün kuzum?
Kendini halsiz hissetmen normal bence, ben de zayıflayınca direncim düşüyor.

Söylimmmm miiiii? :KK53::KK53::KK53:

Her hafta en fazla kiloyu sen veriyorsun zaten.

Bence gripken diyet yapmamalısın, yoksa toparlanamazsın.

Kilo alırkende en fazla kiloyu ben alıyorum ama :KK42::cry::cry::cry:

Çabuk söyle kaç gördün :KK17::KK17::KK17::KK17::KK17::KK17:

Kızlar yardımınıza ihtiyacım var.
Ben balayına gitmek istiyorum :KK22::oops::oops:
Çanakkale de önerebileceğiniz güzel otel arıyorum, Ekim ayında gitmeyi düşünüyoruz.
Ben pek anlamıyorum kocişimde anlamıyor :KK42:
Bana bu konuda yardım ederseniz söz veriyom balayında bebiş olursa isimde size danışırım :KK70::KK70::KK70::KK60::KK70::KK23::KK23:

Kızlar yardımınıza ihtiyacım var.
Ben balayına gitmek istiyorum :KK22::oops::oops:
Çanakkale de önerebileceğiniz güzel otel arıyorum, Ekim ayında gitmeyi düşünüyoruz.
Ben pek anlamıyorum kocişimde anlamıyor :KK42:
Bana bu konuda yardım ederseniz söz veriyom balayında bebiş olursa isimde size danışırım :KK70::KK70::KK70::KK60::KK70::KK23::KK23:
Canım ekimde orası soğuk olur.
Akdeniz kıyısına gitmeniz daha uygun olur sanki:KK66:

Canım ekimde orası soğuk olur.
Akdeniz kıyısına gitmeniz daha uygun olur sanki:KK66:

:KK61::cry: Biz Çanakkale ilini gezmeyi çok istiyoruz. Deniz bizim için önemli değil yüzmeyi bilmiyoz zaten:KK48::KK48::KK48::KK48:

Çanakkalede gezerken akşamlarıda kalabileceğimiz unutamayacağımız güzel bir yer olsun istiyorum. :oops::oops::oops::oops:

Denize girmeyecekseniz sorun yok. Gerçi balayında bizim gibi denize girmek isteyen kişi azdır herhalde:KK70:

Denize girmeyecekseniz sorun yok. Gerçi balayında bizim gibi denize girmek isteyen kişi azdır herhalde:KK70:
Denizden zaten korkarım ben biz sadece denize ayacıklarımızı sokuşturabiliriz o kadar :KK48::KK48::KK48::KK48::KK48:

Kızlar öneri bekliyorum hadi lütfen bana bir otel bulun :KK67:

melindoş Ekim ayına kadar Çanakkaleye gidip fikir ediniyorsun ve bu sevgili şinokiciğine detaylı bilgilendirme yapıyorsun :KK51::KK51: Mazeret kabul etmiyorum :oops::oops::oops::oops:

ahahahaha sinokişkoya bak sen heleee
kobay yapçak hatun beni
ben ekim sonu gidiyom bi yerlere o nedenle çanakkaleye gidemem öncesindeeee
hem benim yıllık iznim de yok :KK14:

Aşk olsun size kızlar. Çok umutluydum bana güzel bir otel bulacağınızdan ama hiçbiriniz bir şey yazmamış :cry::cry:

günaydın millet
işyerinde KK zararlı yazılım olarak görülüyoo zor açtım valla
spor süper gidiyo ama kiloda azalma yok aksine artma var :KK11:

Benimde kiloyu sporla vermediğimden görüntüden pekte memnun değilim.
Acil sıkılaşmam lazım

Kızıl sultan bende zorlandım neden böyle oldu ki:KK64:

1 eylül de tekrar kalori saymaya başlıyorum Allah ın izniyle :KK53:

Hadi hayırlısı :KK15: Kaynana gitti galiba :KK48::KK48::-):KK53::KK53:

günaydın millet
işyerinde KK zararlı yazılım olarak görülüyoo zor açtım valla
spor süper gidiyo ama kiloda azalma yok aksine artma var :KK11:

sen de demi o hatayı verdi. Bende yeni virüs programı yükledim ondan öyle dedi zannettiydim bende zor açtım ama şuan birşey olursa diyede endişeliyim :KK17::KK17::KK17::KK17::KK17::KK17::KK17::KK17::KK17:

Benimde kiloyu sporla vermediğimden görüntüden pekte memnun değilim.
Acil sıkılaşmam lazım

Kızıl sultan bende zorlandım neden böyle oldu ki:KK64:

benmde acil sıkılaşmam lazım :mad::mad:

Back
X