- 16 Mayıs 2013
- 4.831
- 2.717
- 248
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Günaydın canım
Bende kilo bildirimi yapayım ama geçen hafta kaçtım bilmiyorum.
Bu hafta 51,9 kilo sanırım 49 kiloya kadar yolum var![]()
55.2 çıktım ya
2 haftadır spor yapıyom kilo vereceğime kilo aldım![]()
çok mutsuzum![]()
geçen hafta kaçtım hatırlamıyom![]()
Canım ben kısayım zaten 155 ona göre de kilom olması lazım.Zayıfsın sen![]()
55.2 çıktım ya
2 haftadır spor yapıyom kilo vereceğime kilo aldım![]()
çok mutsuzum![]()
geçen hafta kaçtım hatırlamıyom
Zayıfladıkça insan daha çok zayıflamak istiyorda ondnCanım ben kısayım zaten 155 ona göre de kilom olması lazım.
Neden bende bu kiloları normal sayamıyorum ya
Canım bende her spora başladığımda kilo alıyorum.
Sonrası hızlı kilo veriyorsun merak etme azıcık sabır
Günaydın kızlar
nasılsınız?
Didoş bu ara pek gelemiyorsun yoğunsun sanırım özledim
Kızlar burası çok boş kaldı bakıyorum kimse bir şey yazmamış
Kilo bildirimi:
Geçen hafta 68.6
Bu hafta : 68.5
Dikkat etmeme rağmen sadece 100 gr gitmiş ama olsun + da olmamamak da yeter bana![]()
Kızlar günaydın,
geçen hafta: 52,5
bu hafta: 52,1
Ben 50 yi göremeyeceğim sanırım, 3 aydır aynı yerde sayıyorum.
Kuzum yıllık izine ayrılacağım haftaya cuma, otel organizasyonu yapmaya çalışıyorum kaç gündür.
Sonunda keseme göre bi yer buldum.
Belki ama kapanınca 36 beden kıyafetlerimi 38 beden alayım bedenime yapışmasın diye düşünmüştüm.Zayıfladıkça insan daha çok zayıflamak istiyorda ondn![]()
Kolay gelsin sanaKızlar günaydın,
geçen hafta: 52,5
bu hafta: 52,1
Ben 50 yi göremeyeceğim sanırım, 3 aydır aynı yerde sayıyorum.
Kuzum yıllık izine ayrılacağım haftaya cuma, otel organizasyonu yapmaya çalışıyorum kaç gündür.
Sonunda keseme göre bi yer buldum.
Belki ama kapanınca 36 beden kıyafetlerimi 38 beden alayım bedenime yapışmasın diye düşünmüştüm.
38 olanlar yapışmaya başlayınca 40 bedene geçmeden tekrar eski formuma döneyim dedim.
Kolay gelsin sana
çanakkale de hiç kalmadımki ben![]()
günaydın kızlar
2 haftadır pek gelemedim aranıza misafirlerimiz vardı onları gezdirdim bir kısmı gitti bir kısmı da bugün gidiyor.Geçen haftaki kilomu hatırlamıyorum yalnız kilo almışım 60 a çıkmışım yinespor da yapamadım misafirlerimiz varken artık yine spora devam etmeliyim.Yalnız kızlar kilo almama rağmen ben hiç kendimi kilo almış hissetmiyorum neden acaba?
Ama yaaa
cnm ne yapacağız bu kilolarla ben de sen gibi bir 70 bir 69 sürünüp duruyorum .
Kilo aldığını hissetmemen bence çok hareketli olduğundan .olabilir![]()
Bende bazen öyle oluyorum kilo almış olsam daha pskolojik olarak vermiş gibi hissediyorumcanım benim kilo almam sabah kahvaltısı hariç dışarda yemek zorunda kaldım onlar şunu yiyelim bunu yiyelim derken ben yiyemem diyemiyorsun. sinokim haklısın çok hareketliyim yerimde durmuyorum hiç . O kadar da yedim ama kilo almışım gibi gelmedi aksine üstüne vermişim gibi gelmişti oysa![]()