- 16 Aralık 2013
- 4.743
- 2.891
- 248
Baya şanssızlıklar olmuş.
Buldunuz mu peki yeni kiracı?
evet yeni biri girdi hayırlısıyla
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Baya şanssızlıklar olmuş.
Buldunuz mu peki yeni kiracı?
İnşallah sorun yaşamazsınız.evet yeni biri girdi hayırlısıyla
İnşallah sorun yaşamazsınız.
İçmeler'deydi otelimiz ama baya gezdik.15 günüm boşa gitti resmen bi tek annemleri falan gördüm 5 günözlem giderdik
marmarisin neresine gittiniz
İçmeler'deydi otelimiz ama baya gezdik.
Soğumamıştı henüz ama akşamüstü baya serin oluyordu, havuzdan denizden çıkınca baya üşütüyordu.deniz nasıldı soğumuşmuydu ????
istanbula giderken mayoları havluları falan hp hazırlamıştım hiç kullanamadan geri getirdim![]()
Soğumamıştı henüz ama akşamüstü baya serin oluyordu, havuzdan denizden çıkınca baya üşütüyordu.
Ama ben eylül tatilini sevdim.
Soğumamıştı henüz ama akşamüstü baya serin oluyordu, havuzdan denizden çıkınca baya üşütüyordu.
Ama ben eylül tatilini sevdim.
Gitmeden önce tartıldım 52.3 tüm, bu sabah tartıldım 52.9..kilolardan haber ver sen ne durumdasın????
Gitmeden önce tartıldım 52.3 tüm, bu sabah tartıldım 52.9..
600 gram almışım, oysaki hiç kısmadan yedim, alkol de aldım, en az 2 kg alırım diyordum..
Geçen haftalarda benimki de öyleydi nedense.iyiymiş ben 1 kg civarı almışım dediğin gibi hiç kısmadım
yaa benim terazide bi dengesizlik olmaya başladı galiba saçmalamaya başladı anlamıyorum hergün farklı çıkarıyor bu sabah tam 52 tarttı cuma 52,5 tu haftasonu çok abarttım ama nedense 500 gr eksik çıktım
İşler mi birikmiş, ondan mı?içim sıkılıyor yaaa
İşler mi birikmiş, ondan mı?
Eşyaların mı büyük geliyor odaya?yok yaa evle ilgili salonumda istediğim ferahlığı yakalayamadım c.tesi çalışmasaydım tekrar eşyaların yerlerini değişecektik istanbuldayken vakumlu hurç almıştım bazaların altını düzenledim dün yer açıldı küçük odadaki fazlalıkları da toparladım bi tek salonum kaldı orda da istediğim ferahlığı düzeni kurabilsem içim daralttı resmen şu ev bi derli toplu temiz kalabilse annem ev hanımlığı nankör meslek derdi iş hiç bitmez ev hep kirlenir üstüne maaş sigortada olmaz derdi kadın dibine kadar haklıymış
Canim dikkat et o hurclar vakumunu alinca icindeki malzemeyi hep cizik cizik haline getiriyor ben kisliklari koymustum gecen yil giyinmek icin cikarttigimda hep kiris kiris oldu![]()
ben yorgan yastık ve battaniye koydum kırışsa da önemli değil yani
günaydın kızlarrr....
ben kalori saymaya tekrardan adapte oldum iyi gidiyor moralim düzeldi bu sabah![]()
Canim dikkat et o hurclar vakumunu alinca icindeki malzemeyi hep cizik cizik haline getiriyor ben kisliklari koymustum gecen yil giyinmek icin cikarttigimda hep kiris kiris oldu![]()
Öyle deme benm mis gibi pundif pundif yumuşak battaniyem kırış kırış olduydu çok üzüldüydüm
Günaydın cnm anlaşılan tartıda gördüğün raakam seni mutlu etti. Hadi bakalım.
Ben tartılmaya korkuyorum cuma tartılacağım![]()