Kalori Arkadaşım

günaydın topiğe uğramayan tambik hanımlar

ben yinede kilo bildirimi yapıyım

geçen hafta 52,5 kg
bu hafta 52,0 kg

zaten uzun zamandır 52 civarında dolanıyorum hadi hayırlısı diyelim

geçen hafta 52,5 kg
bu hafta 52,0 kg

bende söylüyorum kilomu

geçen hafta 72,7
bu hafta 71,4

bu hafta giden 1.3 kg :KK68::KK71::KK71::KK71::KK71::KK71:

Günaydın yavru ceylanlar :KK22::KK22:
Kilo bildirimi mi bende yapayım
67.7 geçen hafta
67.00 bu hafta :KK73::KK73::KK73::KK73:

Drydry kuzu ne çok kilo verdin öyle kıskandım ortandan çatladım :mad::KK34::KK34::KK34::KK34::KK34::KK34::KK34::KK9::KK9:

geçen hafta 52,5 kg
bu hafta 52,0 kg

kız sen bu kadar zayıfken nasıl verdin bi haftada yarım kilo maşallah valla böyle devam eder inş :KK66:

Günaydın yavru ceylanlar :KK22::KK22:
Kilo bildirimi mi bende yapayım
67.7 geçen hafta
67.00 bu hafta :KK73::KK73::KK73::KK73:

Drydry kuzu ne çok kilo verdin öyle kıskandım ortandan çatladım :mad::KK34::KK34::KK34::KK34::KK34::KK34::KK34::KK9::KK9:
dur kız sana yetişmem lazım sen yazın boş durmadın vermeye devam ettin ben mola verdim yazın sende geçtin beni amma yetişeceğim sana inş :63::63::63::63:

kız sen bu kadar zayıfken nasıl verdin bi haftada yarım kilo maşallah valla böyle devam eder inş :KK66:

dur kız sana yetişmem lazım sen yazın boş durmadın vermeye devam ettin ben mola verdim yazın sende geçtin beni amma yetişeceğim sana inş :63::63::63::63:

Tatlım geçen hafta + daydım ama aslında - de olmam gerekirdi bu 2 haftalık kilo verimi yoksa veremiyorum kilo düştükçe cidden çok zor veriliyor. En başarılımız 34bta26 baksana habire kilo veriyor maşallah :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

Bu arada ben tatile çıkacağım çıkıncaya kadar 65 olmam gerekiyor tatildede alacağımı düşünürsek sen beni her şekilde geçersin :KK14::KK14::KK14::cry::cry:

Tatlım geçen hafta + daydım ama aslında - de olmam gerekirdi bu 2 haftalık kilo verimi yoksa veremiyorum kilo düştükçe cidden çok zor veriliyor. En başarılımız 34bta26 baksana habire kilo veriyor maşallah :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

Bu arada ben tatile çıkacağım çıkıncaya kadar 65 olmam gerekiyor tatildede alacağımı düşünürsek sen beni her şekilde geçersin :KK14::KK14::KK14::cry::cry:

ay kız Allah söyletti herhalde inşallah geçerim :KK70::KK70::KK70::KK71::KK71::KK71::KK71:

Kızlar günaydın, geçen hafta tatilde olduğum için kilo bildirimi yapmamıştım.
Tatile gitmeden önceki hafta 52.3 tüm yanlış hatırlamıyorsam (şimdi hiç gerilere gidemeyeceğim).
Tatilden döndüğümde 52.9 dum, yani pazartesi tartılmıştım.
Bugün ise 52.2 çıktım. (2 gün önce tartıldığımda ise 52 ydim)
Yani pazartesiden bu yana 700 gram gitmiş.

ay kız Allah söyletti herhalde inşallah geçerim :KK70::KK70::KK70::KK71::KK71::KK71::KK71:

pis kız:KK11:

Kızlar günaydın, geçen hafta tatilde olduğum için kilo bildirimi yapmamıştım.
Tatile gitmeden önceki hafta 52.3 tüm yanlış hatırlamıyorsam (şimdi hiç gerilere gidemeyeceğim).
Tatilden döndüğümde 52.9 dum, yani pazartesi tartılmıştım.
Bugün ise 52.2 çıktım. (2 gün önce tartıldığımda ise 52 ydim)
Yani pazartesiden bu yana 700 gram gitmiş.

kuzu aynı kiloyu vermişizz:KK59::KK59::KK59:
az kaldı 34bta24 ü yetişmene ne kaldı:KK73::KK73::KK73:

tatil öncesinde 51,9 falandım yaa son 2 aydır bi inip bi çıkıyorum hep o yüzden size hep kilo veriyormuşum gibi geliyor

p.tesinden itibaren spora başlıcam ve yıl başına kadar 50 kilo olucam hedefim bu

kızlarrr nazar etmeyin topiğe daha çok takılın diyorum size motivasyonunuz düşmesin yoksa kaçamak yapıyorsunuz

Bunu da muhtemelen üzüntüden verdim ya da farketmeden yemek yemedim.
Ozanla aramız çok kötü.

Kayırdır kuzu neden bozuştunuz :KK64::KK64::KK64:

tatil öncesinde 51,9 falandım yaa son 2 aydır bi inip bi çıkıyorum hep o yüzden size hep kilo veriyormuşum gibi geliyor

p.tesinden itibaren spora başlıcam ve yıl başına kadar 50 kilo olucam hedefim bu

kızlarrr nazar etmeyin topiğe daha çok takılın diyorum size motivasyonunuz düşmesin yoksa kaçamak yapıyorsunuz

şu + lara hiç çıkmasak az kilo versekde yeterli olur ama bir hafta + da olup bir hafta - de olunca hep veriyor gibi gözüküyoruz bende hazirandan eylüle kadar hep 70 lerle boğuştum :mad:

Kayırdır kuzu neden bozuştunuz :KK64::KK64::KK64:

şu + lara hiç çıkmasak az kilo versekde yeterli olur ama bir hafta + da olup bir hafta - de olunca hep veriyor gibi gözüküyoruz bende hazirandan eylüle kadar hep 70 lerle boğuştum :mad:

tam olarak aynı durumdayım geçen yıl başı 57,5 kiloydum bu yıl 50 olmak istiyorum havalarda serinledi spor şart

tam olarak aynı durumdayım geçen yıl başı 57,5 kiloydum bu yıl 50 olmak istiyorum havalarda serinledi spor şart
Bende spora gitmek istiyorum detaylı bir araştırma yapacağım tatil dönüşü :KK49::KK49::KK49::KK49:

Bu arada hayırdır kuzu yazacağıma kayırdır yazmışım:KK48::KK48::KK48:

Bende spora gitmek istiyorum detaylı bir araştırma yapacağım tatil dönüşü :KK49::KK49::KK49::KK49:

Bu arada hayırdır kuzu yazacağıma kayırdır yazmışım:KK48::KK48::KK48:

spora gitmeden iyi karar ver gerçekten vakit ayırabilecek misin? evde yemeğim yok , temizlik yapmam lazım, iş yerinde çok yoruldum, alış verişe gidicem, canım sıkkın, bugün hiç bişi yapmak istemiyorum v.s. gibi bahanelerle gitmeyeceksen hiç başlama

spor demişken melinda naptı acaba en son + dayım bırakıcam diyordu

spora gitmeden iyi karar ver gerçekten vakit ayırabilecek misin? evde yemeğim yok , temizlik yapmam lazım, iş yerinde çok yoruldum, alış verişe gidicem, canım sıkkın, bugün hiç bişi yapmak istemiyorum v.s. gibi bahanelerle gitmeyeceksen hiç başlama

spor demişken melinda naptı acaba en son + dayım bırakıcam diyordu

haklısın cnm . Bir şekilde sıkılaşmam lazım poff ya
bu arada uzun zamandır melindadan haber alamıyoruz:KK14::KK14::KK14::KK14:

Back
X