- 16 Aralık 2013
- 4.743
- 2.891
- 248
Ayy kuzu inş. ama çok zor R dönemime az kaldı çikiletaya boğuldum![]()
benimde eli kulağında şiş hissediyorum

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayy kuzu inş. ama çok zor R dönemime az kaldı çikiletaya boğuldum![]()
günaydın topiğe uğramayan tambik hanımlar
ben yinede kilo bildirimi yapıyım
geçen hafta 52,5 kg
bu hafta 52,0 kg
zaten uzun zamandır 52 civarında dolanıyorum hadi hayırlısı diyelim
bende söylüyorum kilomu
geçen hafta 72,7
bu hafta 71,4
bu hafta giden 1.3 kg![]()
günaydın topiğe uğramayan tambik hanımlar
ben yinede kilo bildirimi yapıyım
geçen hafta 52,5 kg
bu hafta 52,0 kg
zaten uzun zamandır 52 civarında dolanıyorum hadi hayırlısı diyelim
dur kız sana yetişmem lazım sen yazın boş durmadın vermeye devam ettin ben mola verdim yazın sende geçtin beni amma yetişeceğim sana inşGünaydın yavru ceylanlar
Kilo bildirimi mi bende yapayım
67.7 geçen hafta
67.00 bu hafta
Drydry kuzu ne çok kilo verdin öyle kıskandım ortandan çatladım![]()
kız sen bu kadar zayıfken nasıl verdin bi haftada yarım kilo maşallah valla böyle devam eder inş![]()
dur kız sana yetişmem lazım sen yazın boş durmadın vermeye devam ettin ben mola verdim yazın sende geçtin beni amma yetişeceğim sana inş![]()
Tatlım geçen hafta + daydım ama aslında - de olmam gerekirdi bu 2 haftalık kilo verimi yoksa veremiyorum kilo düştükçe cidden çok zor veriliyor. En başarılımız 34bta26 baksana habire kilo veriyor maşallah
Bu arada ben tatile çıkacağım çıkıncaya kadar 65 olmam gerekiyor tatildede alacağımı düşünürsek sen beni her şekilde geçersin![]()
ay kız Allah söyletti herhalde inşallah geçerim![]()
Kızlar günaydın, geçen hafta tatilde olduğum için kilo bildirimi yapmamıştım.
Tatile gitmeden önceki hafta 52.3 tüm yanlış hatırlamıyorsam (şimdi hiç gerilere gidemeyeceğim).
Tatilden döndüğümde 52.9 dum, yani pazartesi tartılmıştım.
Bugün ise 52.2 çıktım. (2 gün önce tartıldığımda ise 52 ydim)
Yani pazartesiden bu yana 700 gram gitmiş.
Bunu da muhtemelen üzüntüden verdim ya da farketmeden yemek yemedim.pis kız
kuzu aynı kiloyu vermişizz
az kaldı 34bta24 ü yetişmene ne kaldı![]()
kız sen bu kadar zayıfken nasıl verdin bi haftada yarım kilo maşallah valla böyle devam eder inş![]()
Tatlım geçen hafta + daydım ama aslında - de olmam gerekirdi bu 2 haftalık kilo verimi yoksa veremiyorum kilo düştükçe cidden çok zor veriliyor. En başarılımız 34bta26 baksana habire kilo veriyor maşallah
Bu arada ben tatile çıkacağım çıkıncaya kadar 65 olmam gerekiyor tatildede alacağımı düşünürsek sen beni her şekilde geçersin![]()
Bunu da muhtemelen üzüntüden verdim ya da farketmeden yemek yemedim.
Ozanla aramız çok kötü.
Ozanla aramız çok kötü.
tatil öncesinde 51,9 falandım yaa son 2 aydır bi inip bi çıkıyorum hep o yüzden size hep kilo veriyormuşum gibi geliyor
p.tesinden itibaren spora başlıcam ve yıl başına kadar 50 kilo olucam hedefim bu
kızlarrr nazar etmeyin topiğe daha çok takılın diyorum size motivasyonunuz düşmesin yoksa kaçamak yapıyorsunuz
Kayırdır kuzu neden bozuştunuz
şu + lara hiç çıkmasak az kilo versekde yeterli olur ama bir hafta + da olup bir hafta - de olunca hep veriyor gibi gözüküyoruz bende hazirandan eylüle kadar hep 70 lerle boğuştum![]()
Ozanla aramız çok kötü.
hayırdır kuzu niye bozuldu aranız ??
Bende spora gitmek istiyorum detaylı bir araştırma yapacağım tatil dönüşütam olarak aynı durumdayım geçen yıl başı 57,5 kiloydum bu yıl 50 olmak istiyorum havalarda serinledi spor şart
Bende spora gitmek istiyorum detaylı bir araştırma yapacağım tatil dönüşü
Bu arada hayırdır kuzu yazacağıma kayırdır yazmışım![]()
spora gitmeden iyi karar ver gerçekten vakit ayırabilecek misin? evde yemeğim yok , temizlik yapmam lazım, iş yerinde çok yoruldum, alış verişe gidicem, canım sıkkın, bugün hiç bişi yapmak istemiyorum v.s. gibi bahanelerle gitmeyeceksen hiç başlama
spor demişken melinda naptı acaba en son + dayım bırakıcam diyordu