- 16 Aralık 2013
- 4.743
- 2.891
- 248
Hiçbirini sabah görecek gözüm yoktu inan buna eşim bile dahil. İçime atmazsam kızacağım, kızıp söylenmekte istemiyorum.
Pazar akşamı bizde kaldılar evlerinde yanlız kalmasınlar diye aslına bakarsan bencede kalmalarına gerek yoktu sonuçta çok şükür elleri ayaklları tutan sağlıklı insanlar, kalsınlar hiç önemli değil başımın üstünde yerleri var elimden geldiğince hizmet etmeye gayret ederim ama bizde insanız dün akşam kalacaksan bile güzel güzel eve geçin bende gleyim yemeğimizi yapalım birlikte güzelcene yiyelim ne gerek var ikide bir , bir o eve bir bizim eve taşınmaya ? Diyeceğim eşim birşey diyemiyor yeri geldimi herşeyi söyler babama da annemede şakayla karışık sürekli konuşurlar ark. gibi. Diyeceğim eşim benm çok öküz beni düşünmez dün inanmazsınız beni bırakıp giderken gözleri doldu. Beni üzdüğü için çok üzüldüİyidir eşim ama insanın eşini iyiliği ile bırakmıyorlar ki
ya zaten benm asıl anlamadığım onca insan hangi ara annem ve babamın bizde olduğunu öğrendi, gelmeye karar verdi çat kapı geldisaat 20.30 olmuş tam pijamayla dolanma saati bize gelmişler
çat kapı gelinmesi en nefret ettiğim şey
Dün ağlamışım ağlamışım sabah gözlerimi açamıyorum suratım olmuş kırmızı şişik balon suratı
Şimdi bir yanım diyor ki bu kadar iyi davranma bir yanım diyor ki boşver hiçbirşey yokmuş gibi gülenç gülenç devam et.
Tam bir kaosun ortasındayım ne yapsam sen olsan ne yaparsın 34bta26bu arada ilgilendiğin için çok tşk ederim cnm
Annemin bana laf çarpıtmasına da ne demeli![]()
eşinle konuş canım hastalıkta zor zamanda tabi ki her türlü yardımcı olacağınızı ama durup dururken keyfi kalmaların sana çok zor olduğunu çalışırken misafirin ( bu anne babada olsa ev halkı değil ) çok zor olduğunu tatlı tatlı anlat misafirliklerin çat kapı olamayacağını çalışan kadınların evlerinin her zaman derli toplu tertemiz olamayacağını evinde ikramlık hazır bulunduramayacağını dolayısıyla mahcup olmaktan korktuğunu utandığını anlat evde çalışman gerektiği zamanlarda desteğine ihtiyacının olduğunu anlat yardımcı olamıyorsa bile köstek olmasın senin işini düşünerek plan yapsın
kayınvaliden oğlundan yüz buluyordur sende uyumluysan keyfine diyecek yok bende ilk zamanlar uyumluydum baktım beni hiçe sayarak planlar yapılıyor sonra itiraz etmeye başladım başkalarını mutlu edicem diye ( bu eşim de olsa ) ben sıkıntı çekiyorsam o zaman sesimi çıkarırım