Kalori Arkadaşım

haklısın canım ama erkekler bu kadar ince düşünemez sen kendini sinir edip üzülmekle kalırsın
o_Oo_O:KK14::KK14: sence ben nasıl davranmalıyım :KK57:
kızlar yarına yemeğim yok çok kararsız kaldım yardımcı olun bana 2 gün yiyebileceğimiz menü lazımm evdeki malzemelerim

tavuk but
kıyma
2-3 tane küçük patlıcan
dolmalık biber
domates
2-3 tane küçük patates
bakliyatlar var

kıymalı musakka yap tatlımm seviyorsanız :KK55::KK55:
sen kardeşinle tatile gittin ya erkek milleti bütün mutluluğunu hevesini kaçıracak bilerek yapıyorlar. o olmadan eğlendin gezdin tozdun ya burnundan getiriyorlar ki bi daha yapmayasın. söylemezler sen bensiz gittin bilmem ne diye ama başka bi bahaneyle senin tüm keyfini mutluluğunu kaçırırlar. klasik erkek. bizlerde yaparız onlar bizsiz bi şeyler yaptığında ama biz direk söyleriz bensiz eğlendin bilmem ne diye ama onlar bu yöntem yerine önce söylediğim taktiği uygularlar. ben den söylemesi. bu hep böyle olacak böyle gidecek.onsuz mutlu olduğunu gördüğü anda başka bi bahaneyle burnundan getirecek.
aynen katılıyorum:KK53::KK53:

o_Oo_O:KK14::KK14: sence ben nasıl davranmalıyım :KK57:

kıymalı musakka yap tatlımm seviyorsanız :KK55::KK55:

aynen katılıyorum:KK53::KK53:

bence uzatma yada sohbet şeklinde hoşnutsuzluğunu dile getir rahatla ve uzatmada normale dönün

kıymalı mussakkayı geçen hafta yaptım ondan artan patlıcanlar bunlar

bence uzatma yada sohbet şeklinde hoşnutsuzluğunu dile getir rahatla ve uzatmada normale dönün

kıymalı mussakkayı geçen hafta yaptım ondan artan patlıcanlar bunlar

:63::63: ama bağırıp içimdekileri dökmek istiyom çıngar çıkarıp adamın başını yemek istiyom:KK14::KK14::KK14: R dönemine yaklaşmış bir hatuna bu yapılır mı :KK34::KK34::KK34:

Kıyalı Patatesli birazda sebzeli bir yemek yapmak ister misin?
Yada butları ve patates kızart yanına da az pilav bu 1 akşamın olsun
Diğer akşamda kıymalı nohut yapıver hem kalan pilavıda nohutla götürürsünz. Kıymalı fasülyede olabilir. :KK76::KK76:

Kızlar, daha önce hiç evine gitmediğim akrabamıza gidip yatılı kalacağız sizce ev hediyesi ne almalıyım?

Kızlar, daha önce hiç evine gitmediğim akrabamıza gidip yatılı kalacağız sizce ev hediyesi ne almalıyım?

genç mi yaşlılar mı bilemiyorum yeni ev mi yoksa siz mi ilk defa gidiyorsunuz ???

bütçen nedir ??

geleneksel Türk hediyesi olan borcam olabilir
yine bi o kadar gelenekselleşmiş kahve takımı olabilir
yeni eve taşınmışlarsa hayırlı olsuna gidiyorsanız avize olabilir
kalhvaltı takımı olabilir
çaydanlık yada çaycı gibi küçük ev aletleri olabilir
kahve makinası olabilir narenciye sıkacağı olabilir önümüz kış
biblo tablo gibi dekorasyon malzemesi alabilirsin

:63::63: ama bağırıp içimdekileri dökmek istiyom çıngar çıkarıp adamın başını yemek istiyom:KK14::KK14::KK14: R dönemine yaklaşmış bir hatuna bu yapılır mı :KK34::KK34::KK34:

Kıyalı Patatesli birazda sebzeli bir yemek yapmak ister misin?
Yada butları ve patates kızart yanına da az pilav bu 1 akşamın olsun
Diğer akşamda kıymalı nohut yapıver hem kalan pilavıda nohutla götürürsünz. Kıymalı fasülyede olabilir. :KK76::KK76:

kız tek menü yapıp 2 gün yemek istiyorum

mercimek çorbası yapıcam havalar baya soğudu
yanına da dolma yapıyım diyorum bi yandan da daha kolay bişi bulmaya çalışıyorum

sağol canım muhabbet guzel valla hadı siz konusun ben dinliyimm :)

sende bize katıl tatlım :KK76::KK76::KK76:

genç mi yaşlılar mı bilemiyorum yeni ev mi yoksa siz mi ilk defa gidiyorsunuz ???

bütçen nedir ??

geleneksel Türk hediyesi olan borcam olabilir
yine bi o kadar gelenekselleşmiş kahve takımı olabilir
yeni eve taşınmışlarsa hayırlı olsuna gidiyorsanız avize olabilir
kalhvaltı takımı olabilir
çaydanlık yada çaycı gibi küçük ev aletleri olabilir
kahve makinası olabilir narenciye sıkacağı olabilir önümüz kış
biblo tablo gibi dekorasyon malzemesi alabilirsin

tatlım yaşlı çift ve durumları gayet iyi biz ilk defa gideceğiz evleri yeni değil. :KK76:

benm aklıma nevresim takımı geldi çam sakızı çoban armağanı nasıl sizce:KK76:

kız tek menü yapıp 2 gün yemek istiyorum

mercimek çorbası yapıcam havalar baya soğudu
yanına da dolma yapıyım diyorum bir yandan da daha kolay bir şey bulmaya çalışıyorum

eğer seviyorsanız yapabilirsin :KK49::KK49::KK49::KK49: kıymalı bakliyat yap yanına dolma yanına çorba nasıl fikir :D:KK48::KK48:

sende bize katıl tatlım :KK76::KK76::KK76:

tatlım yaşlı çift ve durumları gayet iyi biz ilk defa gideceğiz evleri yeni değil. :KK76:

benm aklıma nevresim takımı geldi çam sakızı çoban armağanı nasıl sizce:KK76:

eğer seviyorsanız yapabilirsin :KK49::KK49::KK49::KK49: kıymalı bakliyat yap yanına dolma yanına çorba nasıl fikir :D:KK48::KK48:

olabilir nevresimde çok hediye edilir :)

kıymalı bakliyat ne kız ilk defa duyuyorum kuru fasulye nohut yemeğiyse eşimin midesi rahatsız kuru fasulye nohut ve bezelye dokunuyor kendilerine

olabilir nevresimde çok hediye edilir :)

kıymalı bakliyat ne kız ilk defa duyuyorum kuru fasulye nohut yemeğiyse eşimin midesi rahatsız kuru fasulye nohut ve bezelye dokunuyor kendilerine

nevresim sana hediye gelse sevinir misin? Taç esse karaca da olabilir

kıymalı bakliyat nohut fasülye vs demek istedim o zmn onlar da olmaz :KK52:

nevresim sana hediye gelse sevinir misin? Taç esse karaca da olabilir

kıymalı bakliyat nohut fasülye vs demek istedim o zmn onlar da olmaz :KK52:

nevresimleri çok severim her c.tesi değiştiririm hem temiz olsun hem de değişik olsun isterim hatırlarsanız çocuklar duymasında halukla meltemin yatak odasındaki sahnelerinde hep yatakları dikkatimi çekmiştir çok güzel nevresimler olurdu

nevresimleri çok severim her c.tesi değiştiririm hem temiz olsun hem de değişik olsun isterim hatırlarsanız çocuklar duymasında halukla meltemin yatak odasındaki sahnelerinde hep yatakları dikkatimi çekmiştir çok güzel nevresimler olurdu
aa evet ona bende dikkat ederdim. Bende çok severim. Hele pamuk satenler favorım :KK73:
özdileğede bak

Bak onu unuttuydum doğru diyorsun :KK55:

Kızlar ekim 19'da kuzenimin düğünü var, kıyafet olarak ne giyeceğimi ya da nerden alacağımı hiç bilemiyorum, bana yardım edin :(

Kızlar ekim 19'da kuzenimin düğünü var, kıyafet olarak ne giyeceğimi ya da nerden alacağımı hiç bilemiyorum, bana yardım edin :KK43:

kapalı alandaysa düğün istediğini giyinebilsin açıkta olsa kapalıda olsa mevsim kaldırır ama nerden alacağın konusunda maalesef yardımcı olamıcam bakırköye gitmeni tavsiye edebilirim çeşit çok Kadıköy vs gibi yerlere göre uygunda

Kızlar ekim 19'da kuzenimin düğünü var, kıyafet olarak ne giyeceğimi ya da nerden alacağımı hiç bilemiyorum, bana yardım edin :KK43:
kapalı alandaysa düğün istediğini giyinebilsin açıkta olsa kapalıda olsa mevsim kaldırır ama nerden alacağın konusunda maalesef yardımcı olamıcam bakırköye gitmeni tavsiye edebilirim çeşit çok Kadıköy vs gibi yerlere göre uygunda

Canm nereden alacağın konusunda bende yardımcı olamayacağım.. Bence uzun bir elbise tercih etmelisin. Bir ark düğünde kan kırmızı bir elbise, elbisenin üzerinde de geniş şerit halinde siyah pullar vardı. Balık modelliydi ben beğenmiştim. :KK53:

Kuzum sen elbise araştırırken ben sana bi site ismi söylemiştim, insanlar bir iki kez giydikleri elbiseleri satıyorlardı, hatırlıyor musun ismini?

Back
X