Kalori Arkadaşım

Canm nereden alacağın konusunda bende yardımcı olamayacağım.. Bence uzun bir elbise tercih etmelisin. Bir ark düğünde kan kırmızı bir elbise, elbisenin üzerinde de geniş şerit halinde siyah pullar vardı. Balık modelliydi ben beğenmiştim. :KK53:

balık modeli bu sene çok moda

Kuzum sen elbise araştırırken ben sana bi site ismi söylemiştim, insanlar bir iki kez giydikleri elbiseleri satıyorlardı, hatırlıyor musun ismini?

yok yaa maalesef ama o sitedeki elbiseler o kadar güzel değildi ve 2. el olmasına rağmen pahalıydı

Bu nasıl?

51a3df2f-f203-4e86-9e1f-032be4a70a42.jpg

günaydın kızlarrrr boğazım acıyorrrrrrr:KK53::KK53:

hepinize geçmiş olsun bende aynen yutkunamadım acıdan kurumuş boğazım yanıyor.

sinekimin paylaştığı elbiselerden birini baya beğendim. içi pembe dışı siyah tüllü olan değilde aynı modelin içi siyah olanı varya siyah tüllü onu çok beğendim.

alalım sana kız fiyatları çok uygun :KK76::KK76::KK76:

bende içi pembeliyi çok beğendim.
Bu arada hepimize geçmiş olsun:KK76:

salgın varmış kızlar iş yeri hemşiresi söyledi herkesin boğazı acıyormuşş akşama karışık bitki çayı demlicem walla hiç boğazım acımazdı benim uzun zamandır grip bile olmadım bu neyin nesi anlamadım :((

Günaydın kızlar,
Hastalara geçmiş olsun, dikkat edin kendinize, bol bol bitki çayı tüketin.

Siyah olan güzel evet, bunlar hangi siteden tatlım, modagram mı?

salgın varmış kızlar iş yeri hemşiresi söyledi herkesin boğazı acıyormuşş akşama karışık bitki çayı demlicem walla hiç boğazım acımazdı benim uzun zamandır grip bile olmadım bu neyin nesi anlamadım :KK43:(
:KK61::KK61::KK61::KK61::KK61:
Günaydın kızlar,
Hastalara geçmiş olsun, dikkat edin kendinize, bol bol bitki çayı tüketin.

Siyah olan güzel evet, bunlar hangi siteden tatlım, modagram mı?

canım stilgiyin sitenin ismi fiyatlarıda çok uygun geldi bana :oops::oops::oops:

Back
X