- 22 Ocak 2009
- 2.647
- 1.779
- 773
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yok bizimki anasının babasının borçlarını kredilerini kapatmakla uğraşıyor benim ateşimi iyicene çıkartıyor söndürtmüyorumda ben![]()
kocana söyle anasıyla babasıyla uğraşacağına senin ateşini söndürsün![]()
hiii kız ne ayıp şey söyledin öyle kendi mi çok kötü hissettimama itiraf etmeliyim güldüm de
senin kocan öyle yapıyor dimi![]()
yok bizimki anasının babasının borçlarını kredilerini kapatmakla uğraşıyor benim ateşimi iyicene çıkartıyor söndürtmüyorumda ben![]()
noldu kız iyice grip mi olcan yoksaa
almam mı hiç
tam geçen yıl ki kilomdayım bütün kış uğraştığım boşa gitti yani ama olsunveririm yine kaç kilo oldun?
kaç kilosun çok merak ettim kuzu
Kızlar günaydın bu sabah evden çok sinirli, agrasif ve kocasıyla tartışmış şekilde vurdum kapıyı çıktımSinirim hala geçmedi hala sayıyorum
Geçen hafta 67.00
Bu hafta 66.4 kg
600 gr. verdim verdiğim kiloya sevinemedim![]()
kizdim bak simdi sondurtme o yansin kavrulsun
Bilmiyom
Kizlar su anda nescafemi sicak sicak yudumlarken yaninda bir suru cikolata ile size yaziyorum yarin sabah tartida aynen boyle olacam![]()
günaydın kuzu noldu niye çemkirdin adama
günaydın kızlarr evet bugün resmen hastayım boyazım ve böğrüm ağrıyorben bu hafta sonu bayram temizliği yapacaktım offf yaaa misafirimde var bayramda
bağırsak problemim var vee regl olduğum halde yerimde saymışım sevinmeliyim galiba
geçen hafta 52,0 kg
bu hafta 52,0 kg
dün aynı saatlerde aynı şeyi bende yaptım yalnız benimki nescafe değil ıhlamur, zencefil, çubuk tarçın, zerdeçal, mandalina, muz karışımıyla demlediğim bitki çayıydı yanında halley ve çokoprens yedim![]()
1 kilo almışssın ne ödemi72,4 olmuşum geri ödem hepsi biliyorum ki![]()
ödem işte kız o ben biliyorum aaa![]()
Geçmiş olsun cnm benm . Temizlği boşver iyice dinlen. İyileş temizlik yapılır.
Olay tam olarak şöyle oldu dün akşam buzluğa koyulması gereken malzemeleri bir güzel poşetledim ayarladım hazırladım sadece ondan koymasını rica ettim ( ben buzluğa birşey koyma konusunda çok beceriksizim birşey çıkarmmama rağmen geriye koymak istediklerimi bile yerleştiremiyorum)
4 taneyi koymuş birini koymamış
Banada akşam söylemedi sabah kahvaltı hazırlayayım diye açtım dolabı ne göreyim ıslahlıktan mayışmış milföy hamuru
Geçen akşamdan da sinirliydiya hepsini bir çıkardım.Kahvaltıda yapmadım
pastaneden birşey alayım mı sana dedi Huzurumu bozma başka birşey istemem senden dedim arabadan indim çarptım kapıyı çektim gittim
Bir hafta boyunca işe hep huzursuz geliyorum![]()
İyi hadi ödem olsun bende ki de Türk kası![]()
kaç kilosun çok merak ettim kuzu
Kızlar günaydın bu sabah evden çok sinirli, agrasif ve kocasıyla tartışmış şekilde vurdum kapıyı çıktımSinirim hala geçmedi hala sayıyorum
Geçen hafta 67.00
Bu hafta 66.4 kg
600 gr. verdim verdiğim kiloya sevinemedim![]()
o kaslarını akşam kocanın üstünde kullanırsın artık![]()
kız neden buzluğu yerleştiremiyon anlamadım walla senin koca anlayışlıymış benimki olsaydı vereceği cevap şu olurdu ''kendin koysaydın o zaman hem yapamıyor hem de laf söylüyor bi daha buzluğa dokunmam'' derdi sen geçen akşamın sinirini çıkarışın adamdan :)