Kalori Arkadaşım

evet bildirimleri sabahtan yaptık bi tek sinoki kilo vermiş ben aynı yerde sayıyorum hejira bu hafta tartıdan korktuğu için tartılmamış drydry ın ödemleri varmış :)

sonra sinokinin sabah sabah pofuduğuna çemkirmesini dinledik ve drydryla pofuduğun suçu ne dedik

sonra bana tayt tavsileri geldi kızlardan aradığımı buldum sayılır sadece hejiradan fiyat bilgisi alıcam ve ben bi mağazaya bakıcam

sonra sinokiye bi türlü karar veremediği tatili için önerilerde bulunduk ve yine kararsız sinoki ve pofuduğunun bir yere gidemeyeceğine karar verdik

harbi sen nerelerdesin ??? hani kilo bildirimi ?? hani boyun posun ?? yaşın ??? evli misin bekar mısın?? kızlık soyadına nüfus cüzdanı cilt nona kadar detay istiyoruz ???????

Hay ağzına sağlık nede güzel günün özetini geçivermişsin :KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73:

Biz tatile gidicezzz pofudukla hepiniz görüceksniz :cool::cool:

madem oyle anlatıyım 1.64 boyunda 73.4kilo evlı 2 yasında bi kızı olan tombik bi öğretmenim :) ben başlayalı 1 hafta olmadığı için bildirim yapmadm çarsambagunubasladım kalori saymaya anlayacğnz daha çok tazeyimbu işte
ayrıca 28 yasındayım sakaryadan katılıyorm aranıza aslen malatyalıymmm :)

kaç kilosun çok merak ettim kuzu :KK69::KK69::KK69:

Kızlar günaydın bu sabah evden çok sinirli, agrasif ve kocasıyla tartışmış şekilde vurdum kapıyı çıktım :KK14::KK14::KK14::KK61::KK61::KK62::KK62::KK62: Sinirim hala geçmedi hala sayıyorum :KK34::KK34::KK34::KK34::KK34::KK34::KK34::KK34::KK34:

Geçen hafta 67.00
Bu hafta 66.4 kg

600 gr. verdim verdiğim kiloya sevinemedim :KK62::KK62:
aaaaaaa bebişim sen 66 kilo mu oldun çok tebrik ediyorum seni:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:
bende bıraktığımda 56 kiloydum şu anda 62 kiloyum :KK47::KK47::KK47::KK47::KK47:

madem oyle anlatıyım 1.64 boyunda 73.4kilo evlı 2 yasında bi kızı olan tombik bi öğretmenim :) ben başlayalı 1 hafta olmadığı için bildirim yapmadm çarsambagunubasladım kalori saymaya anlayacğnz daha çok tazeyimbu işte

Hoşgeldin aramıza öğretmenim :KK74::KK74:

Boylarımız aynı :KK74:
Sen bugünden başla bizimle. Bu sabahki kilonu paylaş bundan sonra her cuma paylaşmaya devam edersin olur mu?:KK22:

Ayrıca sakarya Ekimde nasıl oluyor :KK48::KK48::KK48::KK48::KK48::KK48: Sapancaya her an gelebiliriz :KK76::KK76::KK76:

aaaaaaa bebişim sen 66 kilo mu oldun çok tebrik ediyorum seni:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:
bende bıraktığımda 56 kiloydum şu anda 62 kiloyum :KK47::KK47::KK47::KK47::KK47:

Ayyy sağ ol tatlım egom tavan yaptı şuan :KK73::KK73::KK73:

Az daha bekle bende geleyim 62 kiloya birlikte hırslı hırslı veririz kiloları :oops::KK56::KK56:

Bu arada cnm melekten haberin var mı? Bir ara döner gibi yaptı sonra haber alamadık :KK57::KK57::KK57::KK57::KK57::KK57:

Görüşmeyeli nasılsın neler yapıyorsun sevdiceğin iyi baktı sana bu kadar kilo aldığına göre :63::63::63::KK56::KK56::KK56::KK56::KK56::KK56:

haaa şöyle be hemşerim bende Malatyalıyım Eskişehir de ikamet ediyorum sen başlangıç kilonu ver ilerde motive olursun benim boy 159 cm şuan 52 kiloyum sen sinokiyle drydrya rakip olursun

haaa şöyle be hemşerim bende Malatyalıyım Eskişehir de ikamet ediyorum sen başlangıç kilonu ver ilerde motive olursun benim boy 159 cm şuan 52 kiloyum sen sinokiyle drydrya rakip olursun

sen ez geç bizi zaten pis kız :KK20::KK20::KK20::KK20:

etliyim butluyum mutluyum :KK52::KK52::KK52:

kızlar iş yerinde bazı selamlaştığım ark. iki günün biri çok kilo verdin çok zayıfladın yine kilo verdin daha verme vs diyor ben ne yapmalıyım :mad::mad:

evet bildirimleri sabahtan yaptık bi tek sinoki kilo vermiş ben aynı yerde sayıyorum hejira bu hafta tartıdan korktuğu için tartılmamış drydry ın ödemleri varmış :)

sonra sinokinin sabah sabah pofuduğuna çemkirmesini dinledik ve drydryla pofuduğun suçu ne dedik

sonra bana tayt tavsileri geldi kızlardan aradığımı buldum sayılır sadece hejiradan fiyat bilgisi alıcam ve ben bi mağazaya bakıcam

sonra sinokiye bi türlü karar veremediği tatili için önerilerde bulunduk ve yine kararsız sinoki ve pofuduğunun bir yere gidemeyeceğine karar verdik

harbi sen nerelerdesin ??? hani kilo bildirimi ?? hani boyun posun ?? yaşın ??? evli misin bekar mısın?? kızlık soyadına nüfus cüzdanı cilt nona kadar detay istiyoruz ???????

kız sabahtan beri boşu boşuna foruma giriyormuşum sen tüm günü özetlemişsin zaten mümkünse her akşam bu performansı senden bekliyoruz. tüm sayfaları okumakdansa senin özetini okuyuveririm daha iyi :KK70::KK70::KK71::KK71:

kız sabahtan beri boşu boşuna foruma giriyormuşum sen tüm günü özetlemişsin zaten mümkünse her akşam bu performansı senden bekliyoruz. tüm sayfaları okumakdansa senin özetini okuyuveririm daha iyi :KK70::KK70::KK71::KK71:

Ayy ne üşengeç kızsın sen :63::63::63::63::63:

Kızını nasıl yaptın bilmiyorum:KK76::KK76::KK76::KK76::KK76::KK76::KK76::KK76::KK76::KK76:

sen ez geç bizi zaten pis kız :KK20::KK20::KK20::KK20:

etliyim butluyum mutluyum :KK52::KK52::KK52:

kızlar iş yerinde bazı selamlaştığım ark. iki günün biri çok kilo verdin çok zayıfladın yine kilo verdin daha verme vs diyor ben ne yapmalıyım :mad::mad:

şimdi senle ben hejira yarışamayız sen haftada en az 500-600 gr veriyorsun biz 100 gr vermek için çatlıyoruz drydry la kapışıyorsunuz bence 66 kiloya göre etin butun kalmamıştır pofuduk isyan edicek yakında çöp gibi oldun ben hala pofuduğum diye

sende diyette olduğunu söyleme bıraktım diyeti kilo almıyım yeterli de beraber bişi yiyeceğiniz zaman canım istemiyor iştahım yok karnım tok gibi bahaneler uydur gitsin zayıfladın derlersede size öyle gelmiştir aynıyım dersin milletin gözünde terazi yok yaa nerden bilecekler ne kadar verdiğini çatlasınlar boş ver

benide sıkıştırıyorlar ay çok zayıfladın napıyorsun nasıl verdin vs diye bende bisikleti aldığım ilk zamanlar söylemiştim aldığımı onun sayesinde verdim diyorum bu gidişle herkes bisiklet alıcak :))

sen yazmazsan ben yazmazsam sinoki yazmazsa nasıl çıkacak bu kadar mevzu ve nasıl gidecek bu kilolar siz gelin şenlendirin ortalığı ben yine özet geçerim merak etme

şimdi senle ben hejira yarışamayız sen haftada en az 500-600 gr veriyorsun biz 100 gr vermek için çatlıyoruz drydry la kapışıyorsunuz bence 66 kiloya göre etin butun kalmamıştır pofuduk isyan edicek yakında çöp gibi oldun ben hala pofuduğum diye

sende diyette olduğunu söyleme bıraktım diyeti kilo almıyım yeterli de beraber bişi yiyeceğiniz zaman canım istemiyor iştahım yok karnım tok gibi bahaneler uydur gitsin zayıfladın derlersede size öyle gelmiştir aynıyım dersin milletin gözünde terazi yok yaa nerden bilecekler ne kadar verdiğini çatlasınlar boş ver

benide sıkıştırıyorlar ay çok zayıfladın napıyorsun nasıl verdin vs diye bende bisikleti aldığım ilk zamanlar söylemiştim aldığımı onun sayesinde verdim diyorum bu gidişle herkes bisiklet alıcak :))

Ayy tatlım dediklerini aynen uyguluyorum. Ama insanlar öyle bir bakıyor ki yalan der gibi vijdanen kendimi kötü hissediyorum :KK61::KK61::KK61::KK61::KK61::KK61::KK61:

Pofuduğum da bu ara 1 kg verdi :KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73:
Sabah beri msj atıyor yazmıyorum :KK34::KK34::KK34:

marifet bisiklette değil sende bunu ceplerinden para gidince anlayacaklar :KK71::KK71::KK71::KK71::KK71::KK71::KK71::KK71::KK71:

:KK70::KK70:
sen ev de kocanla uzanmış film izlerken çek bi selfie arkasına mıknatısı yapıştır bize gittiğin tatilden magnet almış olursun :KK70::KK70::KK70: ay çok güldüm vallahii :KK70::KK70::KK70:

terbiyesiz çatır çatır çatlatıcam seni sen görürsün selfilere boğacam sizi :KK34::KK34:

Pofidikimle mikemmel balayı tadında tatil yapimde görün siz :KK11::KK11::KK11::KK11::KK11::KK11:

Ayy tatlım dediklerini aynen uyguluyorum. Ama insanlar öyle bir bakıyor ki yalan der gibi vijdanen kendimi kötü hissediyorum :KK61::KK61::KK61::KK61::KK61::KK61::KK61:

marifet bisiklette değil sende bunu ceplerinden para gidince anlayacaklar :KK71::KK71::KK71::KK71::KK71::KK71::KK71::KK71::KK71:

kız adama cevap ver 2 milföy için adama çektirdiğine bak hırçın dombili seni hadi yaz beyine güzel güzel cevaplar küslük yapma cadııı

az yaa ne dert anlatıcam millete her kes yiyim içiyim bide zayıflıyım istiyor öyle olsaydı kimse kilo almazdı yok öyle bişi yediğini bilicen az yicen hareket edicen o zaman kilo veriliyor

Back
X