Kalori Arkadaşım

yasemim birinci oldu tebrikler yasemim :KK9:

meray 2. oldu tebrikler :KK9:

kızlar bu hafta ne bu halimiz geçen hafta 5 kişi 4 kilo verdik bu hafta 6 kişiyiz 0.7 kilo vermişiz. yuh bize çok ayıp valla. haftaya böyle olmasın lütfen herkes kendine gelsin :KK62::KK62:

Yasemim maşallah 1.7 kg nasıl verdin?

açıkçası özel bir şey yapmadım ilk kilolar çabuk gidiyor galiba birde sayenizde diyet arkadaşımı keşfettim oradan devamlı takip ediyorum 1000 kaloriyi sınır koymaya çalıştım spor da yapsam adam akıllı çok iyi olacak ta 12 Kasım'a kadar 69 görsem süper olur

açıkçası özel bir şey yapmadım ilk kilolar çabuk gidiyor galiba birde sayenizde diyet arkadaşımı keşfettim oradan devamlı takip ediyorum 1000 kaloriyi sınır koymaya çalıştım spor da yapsam adam akıllı çok iyi olacak ta 12 Kasım'a kadar 69 görsem süper olur
İlk başladığımda ben de her hafta kilo verebiliyordum.
Ama kilo düştükçe kilo vermek zorlaşıyor. Şimdi benim sıkılaşmam gerekiyor ama nasıl yapacağım bilmiyorum :KK14:

yaa ne çok konuşmuşsunuz akşma kadar sorlar var onlara açıklık getiriyim

bisiklet bende basen yapmadı bi yerin genişlemesi için sporculardan bile çok çalışmamız lazım örneğin vücut geliştirme yapan adamlar bile günde 5-6 saat çalışıyorlar yetmiyor tavkiye beslenme planı uyguluyorlar ve yıllar içinde anca o kaslı iri vücuda sahip oluyorlar

merayında dediği gibi en çok kas grubu bacaklarda var ve bacakların çalışması daha çok kalori yaktırıyor.

ben çok düzenli bisiklet süremiyorum en düzenli zamanlarımda bile hafta da 3-4 gün de 1 er saat oluyordu malum çalışan evli bi bayanım evde yemek temizlik vs işlerimde oluyor artan zamanlarda yapıyorum.

bende bisikleti aldığım günden beri çok düzenli olmasada kullanıyorum + olarak kullanmadığım zamanlarda yada işim bittikten sonra üzerinde nevresim kurutuyorum :) tüm fonksiyonlarından yararlanıyorum

son olarak meray bende sendenim göbeğim belim gayet normal ama basen ve üst bacaklarım geniş tek derdim onları eritmek

mb arkadaslar bende agustostan beri yapiyorm diyet kolari saydm ilk baslarda ama sonra azcok bilindiginden kaloriler hesaplamaz oldum..benide araniza alirmisnz

simdiye kadarki yediyuz34 sayfayi okudum cok eglenceliydi:) yazmadm cunki birebir uygulayamiyorm yani bi gun fazla kacirip sonraki gunler toparlamakla gecti

Back
X