Kalori Arkadaşım

kendimden bahsedeyim..87 dogumluyum evliyim uc bucuk yasina yakin bi oglum var simdilik calismiyorm evdeyim..91 kilodan 85 e dustum agustostan beri cok skmadm yani.simdiye kadar onlarca diyet denemisimdir..biraz verdm normal yeme duzenine donunce geri aldim..kalori sayrken kendini cok kasmiyo insan seviyorm bu duzeni oyuzden..yavas yavasta olsa gidiyor kilolar ins hepbirlikte olunca daha guzel veririz ins arkadaslar

bu arada boyu 167 cm..kilomuda aslinda pound olarak olcuyorm ama convert edip buraya yazarm ins..bi kuck trambolinim var onunla guzel ziplasam bide oyle harcasam kalori super olcak..pedemeter i takiyorm belime kac cal yaktiginida gorebiliyorm..tasinma telasi falan kaldi epeydir

[QUOTE="yasemimm, post: 37327602, membçalışıyorum ]Aslında spor yapamayı istiyorum ama vakit bulamıyorum ortak yaptığınız bir spor varsa yapmaya çalışırım
BEn 4 mil leslie ve trambolin yapmaya calisiyorum[/QUOTE]

trambolinin olmasina cok sevindim..birlikte yapabilsek keske bi baslanilsa devami olur aslinda..nasil calisiyosun..ben video esliginde cok sklyrmda anca muzik falan aciyirm oyanrmis gibi zipliyorm cogunluk oglusumla:) kolumu bacagimi kaldirip

Amerikadan arkadaşım hoşgeldin aramıza . sayfaları okuduğuna göre sen bizleri biliyorsundur. bayağı kalabalık olmaya başladık anlaşılan diyet sezonu başladı :KK53:

Neyse bizim burda yatma vakti geldi yarın sabah görüşürüz biz yazısırken de sen uyursun artık:KK70:

Sabah; 250
Öğlen; 150
Akşam; 450
Aralarda 50..Toplam 900 kalori.
Çarşamba günü 56.700 ile başladım.
Sabah 55.100 tartildim. Hedefim 49-50.
Ben 3 yıl önce kalori hesabiyla 17 kilo verdim.
Yöntemini buldum yani. Kilolar benden korkun:))
Beni de aranıza alın arkadaşlar. Listeyi hangi günler yapıyorsunuz.

mrb esenbike onyedi kiloyu verirken ne kadardi ortalama aldgn kalori canim..spor yapmismiydn venekadar surede vermistin basari oykunu bi iki satirla alabilirmiyz yani:)

Amerikadan arkadaşım hoşgeldin aramıza . sayfaları okuduğuna göre sen bizleri biliyorsundur. bayağı kalabalık olmaya başladık anlaşılan diyet sezonu başladı :KK53:

hosbuldum canim evettt hepinizi yakindan taniyorum melgin guzel kilo vereleri kpss si orkideyle..didem i..sinokyle senin atismalarini..melindayi..:) cok okuyup gaza gelmisimdir

günaydın kızlarrr nasıl gidiyor cuma günü almış olduğum 800 gr ın bir miktarını verdim bu hafta bisiklete asılıcam ve cumaya en azından + dan - ye geçmek istiyorum

yaa demin yorum yapmıştım şimdi yok neyse tekrar yazıyım

Günaydın kızlar haftasonu idare ederdi cuma günkü 800 grın bir kısmını verdim bu cuma hepsinden kurtulmak bu hafta bisiklete yüklenicem off bi türlü toparlanamıyorum hep bişiler çıkıyor

Günaydın kızlar.
Muhteşem bir hafta sonu geçirdim, çok mutluydum çok keyifliydim, yeme olayını biraz abartmış olabilirim ama değdi :KK23:

Bugün de oruca niyetlendim, gece sahurda bi kocaman tost yedim, inşallah artı kilolar olarak dönmez bana.

Amerikadaki arkadaş hoşgeldin aramıza, bizimle ilgili yazdıklarını okuyunca bi tuhaf hissettim, biri bizi gözetlemiş resmen :KK57:
ama hoşuma da gitti yani ne yalan söyliyim.

Bu arada kızlar Melinda sanırım Paris'te şu an, facete fotoğraflarını gördüm.

Sinokiden hala ses yok :KK17:

Günaydın kızlar.
Muhteşem bir hafta sonu geçirdim, çok mutluydum çok keyifliydim, yeme olayını biraz abartmış olabilirim ama değdi :KK23:

Bugün de oruca niyetlendim, gece sahurda bi kocaman tost yedim, inşallah artı kilolar olarak dönmez bana.

Amerikadaki arkadaş hoşgeldin aramıza, bizimle ilgili yazdıklarını okuyunca bi tuhaf hissettim, biri bizi gözetlemiş resmen :KK57:
ama hoşuma da gitti yani ne yalan söyliyim.

Bu arada kızlar Melinda sanırım Paris'te şu an, facete fotoğraflarını gördüm.

Sinokiden hala ses yok :KK17:

naptın haftasonu anlat bakalım ??? buralara kış geldii üşümeye başladık melankolik takılıyorum

melinda bizi terk etti bi kaç defa forumlarda gördüm ama topiğe uğramıyor

sinokii nerdesiiinnn sinokiiiii ( flash tv deki tülayyy diye bağıran adamı hatırladım bir an)

hep derler yaa Amerika nın herşeyden haberi oluyor herşeyimizi biliyorlar falan gerçekten öleymiş ya la

Günaydın hafta sonu sabit kilomda kaldım en azında + olmadı inşallah hafta içi daha dikkatli olucam
Yeni gelen Amerika'dan Aramıza hoş geldin

yürüyüşümü ettim geldim. üstüne bi şişe kolamı içtim ki yaktığım kalorileri geri alayım :mad::mad::mad::KK71:

melinda ile görüştüm sizlere selam söylemiş ti . iş yerleri taşınmış net problemleri varmış ondan uğrayamıyormuş . sinokiyi bende merak ettim . bayramda çıktı izine 20 gün oldu ne tatilmiş bitmedi vallahi. neyse gelmesin biraz daha ben onun kilosuna yetişeyim de öyle gelsin. o da bu arada tatilde bol bol yemiş olsun bana yaklaşsın :KK71::KK71::KK71:

kızım kolay değil çocuk yapmak bakın örnek alın daha erken diye bebek yapmayanlar böyle bi tatile çıkmanız gerekebilir :KK31::KK70: bence sinoki hamile kalana kadar tatile devam edecek gibi duruyor :KK66::KK31::KK66:

yürüyüşümü ettim geldim. üstüne bi şişe kolamı içtim ki yaktığım kalorileri geri alayım :mad::mad::mad::KK71:

melinda ile görüştüm sizlere selam söylemiş ti . iş yerleri taşınmış net problemleri varmış ondan uğrayamıyormuş . sinokiyi bende merak ettim . bayramda çıktı izine 20 gün oldu ne tatilmiş bitmedi vallahi. neyse gelmesin biraz daha ben onun kilosuna yetişeyim de öyle gelsin. o da bu arada tatilde bol bol yemiş olsun bana yaklaşsın :KK71::KK71::KK71:

kızım kolay değil çocuk yapmak bakın örnek alın daha erken diye bebek yapmayanlar böyle bi tatile çıkmanız gerekebilir :KK31::KK70: bence sinoki hamile kalana kadar tatile devam edecek gibi duruyor :KK66::KK31::KK66:

bu taş banaydı sanırım :KK70::KK70::KK70:

sahi ole bi durum var bide..7 saat gerideyiz bi turkiyeden..bildirimi falan gec yapmis olcam cumadan olmadi ben aciktan yazarm artik siz coktan tablo yapms olursnz ben uyanana kadr
sen bigün öncesinde ki kilonu, gece yani bizim buraya göre perşembe gecesi perşembe günündeki kilonu yazarsın bana sen de perşembe den perşembeye tartılmış olursun olmaz mı :KK54:
bu taş banaydı sanırım :KK70::KK70::KK70:

:KK66::KK66::KK66::KK66::KK66::KK66::KK66::KK66::KK66:

Back
X