Unutmuşum canım ya cumayıhejiraaaaa diyet arkadaşıma giriş yapmamışın tamam anladık haftasonu giriş yapmak biraz zor oluyor ama sen cumayı yarım bırakmışın bugün de giriş yok hani sahurdaki tost![]()

Gece yediğim tostu da yazayım hemencik.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Unutmuşum canım ya cumayıhejiraaaaa diyet arkadaşıma giriş yapmamışın tamam anladık haftasonu giriş yapmak biraz zor oluyor ama sen cumayı yarım bırakmışın bugün de giriş yok hani sahurdaki tost![]()
Unutmuşum canım ya cumayı
Gece yediğim tostu da yazayım hemencik.
Aaaa senin için kötü olmuşmrb kizlar bisi sorcaktm simdi bu diyet arkadasma uye olmustum yediklerimi yaziodum ama tr de gece 12den sonra ertesi gune devam ediyo..benim gunumse daha bitmemis oluyo bunun icin yapilcak bisi varmi![]()
mrb kizlar bisi sorcaktm simdi bu diyet arkadasma uye olmustum yediklerimi yaziodum ama tr de gece 12den sonra ertesi gune devam ediyo..benim gunumse daha bitmemis oluyo bunun icin yapilcak bisi varmi![]()
ay kızlar günaydın bugün öğleden sonra tatil
perşembe cuma da ben izin aldım
haftaya pazartesiye kadar izinliyim
cuma günü evde olacağım siz yine bildirimlerinizi bana yollayın ben cuma günü açıklarım burdan![]()
uffff o kadar yazdım yazdım forum kullanılamıyor dedi, gitti tüm yazdıklarım.
canım bi gün sonradan yaz mesela ben pazar gününü p.tesi yazıyorum pazar günü tatil yoğunluğuyla fırsat bulamıyorum p.tesi sabahtan giriyorum önceki güne giriş yapılabiliyor
mrb canim iyim hosgeldn bu arada rakibimin de dedigi gibi cok yazmiyorm ama siki takipciyim sendn naber yanlis hatirlamiyosm 80 li kilolardaydn dimi ben gecen aene.88kiloydm tam cok sukur verdm insallah sen de verirsn kolaycamrb meray sende ne var ne yok..asagida ismini gordum:)
mrb canim iyim hosgeldn bu arada rakibimin de dedigi gibi cok yazmiyorm ama siki takipciyim sendn naber yanlis hatirlamiyosm 80 li kilolardaydn dimi ben gecen aene.88kiloydm tam cok sukur verdm insallah sen de verirsn kolayca
ben dun 1700 cal civari aldimAy tatil ya kimse yazmamis nasil gidiyor zayiflama isleri ?