Kalori Arkadaşım

mrb kizlar bisi sorcaktm simdi bu diyet arkadasma uye olmustum yediklerimi yaziodum ama tr de gece 12den sonra ertesi gune devam ediyo..benim gunumse daha bitmemis oluyo bunun icin yapilcak bisi varmi:(

mrb kizlar bisi sorcaktm simdi bu diyet arkadasma uye olmustum yediklerimi yaziodum ama tr de gece 12den sonra ertesi gune devam ediyo..benim gunumse daha bitmemis oluyo bunun icin yapilcak bisi varmi:KK43:
Aaaa senin için kötü olmuş
Arkadaşlar bu günümü 750 ile kapattım

Oruç tutan arkadaşlarında Allah oruçlarını kabul etsin

mrb kizlar bisi sorcaktm simdi bu diyet arkadasma uye olmustum yediklerimi yaziodum ama tr de gece 12den sonra ertesi gune devam ediyo..benim gunumse daha bitmemis oluyo bunun icin yapilcak bisi varmi:KK43:

canım bi gün sonradan yaz mesela ben pazar gününü p.tesi yazıyorum pazar günü tatil yoğunluğuyla fırsat bulamıyorum p.tesi sabahtan giriyorum önceki güne giriş yapılabiliyor

günaydın kızlarr dün toplam 1130 kalori aldım 1 saat bisiklet sürdüm 550 kalori yaktım ve 580 kalori ile günü kapattım :) mutluyum huzurluyum tekrar 52 kiloya ulaşmama az kaldı bu cuma tüm + larımı vermek istiyorum :))

ay kızlar günaydın bugün öğleden sonra tatil
perşembe cuma da ben izin aldım
haftaya pazartesiye kadar izinliyim
cuma günü evde olacağım siz yine bildirimlerinizi bana yollayın ben cuma günü açıklarım burdan:KK66:

ay kızlar günaydın bugün öğleden sonra tatil
perşembe cuma da ben izin aldım
haftaya pazartesiye kadar izinliyim
cuma günü evde olacağım siz yine bildirimlerinizi bana yollayın ben cuma günü açıklarım burdan:KK66:

ohhh tatili uzatmışınn ne güzel

diyetkolik le hesapliyorm calorileri en son arkadaslar not defterine yaziyorm topluyorm..trambolinide cikardm ortaya yarm saatte falan bi cikip zipliyorm uc bes dk..dunde aksam misafir vardi yemekte ucustu caloriler havada.on turk u gecmez oldugmz yerde birbirimize gidip geliyorz arkadaslarla gunduz olsun aksam olsun pasta borek hergun hayatimda yani yiyorm dengelemeye calisiyorm sonra bakalim baska turlude vakit gecmiyor..bide cok hareketsizim genelde evler birbirine uzak burda yurume mesafesinde cok store yok evden cik arabaya bin arabadan in o sekilde yasam seklim evde artik bisiler yapabilirsem..

Meray gelir okur gider bişey yazmaz öyle. Suanda merayla çok pis yarış halinde yiz ilk hafta ben kazandım geçen hafta o kazandı bakalım bu hafta kim kazanacak. Bu yarışma olayı bayağı motive ediyor insanı çok frenliyorum kendimi yarış sayesinde . Cuma ak koyun kara koyun belli olacak :63:

Merhaba nasılsınız nasıl gidiyor benim idare ediyorum kalori takibi yapıyorum 1000 kaloriyi geçmiyorum ama biraz Zararlı şeylerle kalorimi dolduruyorum bakalım Hayırlısı cumaya az kaldı:KK43::KK43:

mrb canim iyim hosgeldn bu arada rakibimin de dedigi gibi cok yazmiyorm ama siki takipciyim sendn naber yanlis hatirlamiyosm 80 li kilolardaydn dimi ben gecen aene.88kiloydm tam cok sukur verdm insallah sen de verirsn kolayca

evet canim ins..86 civarindayim suanda..sen hepsini kalori saymaylami verdin..

Back
X