Kalori Arkadaşım

Bence gelinlik giyme elbise giy.
Şaka bir yana da nasıl yemeklerden hoşlandığınızı bilmiyorum ki canım o yüzden yardımcı olamıyorum.

erkeklerin genelinde olduğu gibi et ve kızartma tarzından hoşlanır ben onu sebze ve sağlıklı yemeklere de alıştırdım ama sevdiği gurup bol etli yemekler ve kızartmalar

erkeklerin genelinde olduğu gibi et ve kızartma tarzından hoşlanır ben onu sebze ve sağlıklı yemeklere de alıştırdım ama sevdiği gurup bol etli yemekler ve kızartmalar
O zaman fırında elma dilim patates, güzel sebzeler ve köfteden oluşan bi yemek yapabilirsin.
Önden güzel bir çorba, yemeğin yanına değişik bir pilav.
Belki börek ve kek gibi atıştırmalıklar. Ve tatlı olarak pasta.
Sonra da hoş bi peynir tabağı hazırlarsın şarap için.

O zaman fırında elma dilim patates, güzel sebzeler ve köfteden oluşan bi yemek yapabilirsin.

olabilir her türlü tavsiyeye açığım menüyle ilgili insanın aklına hiç bişi gelmiyor zaten bıktım hergün ne yemek yapsam diye düşünmekten

köfte olabilir kırmızı şaraba kırmızı et yakışır :)

kızlar şimdi fikrinize ihtiyacım var

izin alıp eve giderken küçük çikolatalı bir pasta alıyım sonra fırında çupra pişiriyim yeşil salata yapıyım patates kızartması meyveler cipsler güzel bi kırmızı şarabım var onuda soğutayım eşimin aldığı kadehler şamdanlar mumlarla masayı süslüyim nasıl olur

kendim için acaba şık bir elbisemi giyinsem makyaj falan yada gelinliğimi giyiniyim ama onunla da masada rahat edemem otur kalk falan

kızlar size sorum bunları yıldönümümüz olan çarşamba akşamımı yapsam yoksa cuma akşamı mı ertesi gün işte yok
yemeklere ilave başka ne olabilir tüm konsept nasıl sizce önerilerinizi ve yorumlarınızı bekliyorum

yaa menü için tüm bunların olmasına gerek yokkiii peki gelinlik mi şık elbisemi ? fikir nasılll????

sinokiiiii didoş bana yardımcı olamıyor sen nerdesin ?????

Geldim geldim buradayım tatlımm:KK76::KK76:

Bence didoşun dediği gibi pastayı sen değil siz yapın birlikte perşembe akşamı yapın. Bence harika olur romantik romantik ikinizin eseri. Cuma akşamıda (gece uzun olur ve beyinde sabah iş olmamasının mutluluğu ile Cuma diyorum) yemek menüsü olarak da en sevdiğiniz çorbayı yap ortaya mevsim salata fırında etli köfteli tavuklu balıklı ortaya ne istersen birşeyler at patates kızartmasıda istersen yapabilirsin madem seviyor masayı şöyle mükemmel şekilde donat. Bencede gelinlik giyme gelinlik adamı çekmez pek benm fikrim ama şöyle şık zarif çekici bir elbise altına topuklu çorap da güzel seçtinmi bence harika olur. Benim şimdilik fikrim budur canım :KK49::KK59:

Geldim geldim buradayım tatlımm:KK76::KK76:

Bence didoşun dediği gibi pastayı sen değil siz yapın birlikte perşembe akşamı yapın. Bence harika olur romantik romantik ikinizin eseri. Cuma akşamıda (gece uzun olur ve beyinde sabah iş olmamasının mutluluğu ile Cuma diyorum) yemek menüsü olarak da en sevdiğiniz çorbayı yap ortaya mevsim salata fırında etli köfteli tavuklu balıklı ortaya ne istersen birşeyler at patates kızartmasıda istersen yapabilirsin madem seviyor masayı şöyle mükemmel şekilde donat. Bencede gelinlik giyme gelinlik adamı çekmez pek benm fikrim ama şöyle şık zarif çekici bir elbise altına topuklu çorap da güzel seçtinmi bence harika olur. Benim şimdilik fikrim budur canım :KK49::KK59:

tüm bunlar sürpriz olacak canım pastayı beraber yaparsak anlar benim aklımda da cuma günü var çarşamba günüde süslü bi kutuya çikolata çeşitleriyle doldurup masasına bırakacağım onunda başka sürpriz beklentisi kalmayacak cumada evde yemek yapıp masayı hazırlarım ve o eve gelince sürpriz olur

34bta26 evlilik yıl dönümünüz kutlu olsun beraber nice senelere mutlu huzurlu sağlıklı bir şekilde....

Kızlar bu gün de çok şükür iftarda abartmadan yedim bakalım ne olacak yarın sabaha inşallah - kiloda çıkarım

günaydın kızlarrrr bu sabahki tartıya göre fena + dayım yaa noluyor bana anlamıyorum :(

Ben tartılmıyorum çok rahatım :KK76::KK76::KK76::KK49::KK49:

Günaydın kızlar nasılsınız?? :KK50:
34bta26 cnm sürprize devam yani anladım o zmn çarşamba çikiletaları ver dediğin gibi beklentisi kalmayacak ama Cuma eve nasıl yanlız gideceksin anlamayacakmı ki acaba o_Oo_O
Pastayı özel yaptır resminizi koydurt üzerine 3. yıl vs. bir not da olsun sizi anlatan özel bir pasta olsun olmaz mı?
Ayy bende kocişimle başbaşa öyle süslü yemekler yemek istiyom bende mi yapsam:KK17::KK17::KK17:
Drydry sende böyle birşeyler yapabilirsin sizde minnak drydry da var onu da sürprizde yardımcı olarak kullanabilirsin işin kolaylaşır :KK76::KK76::KK76::KK76::KK76:

34bta26 cnm sürprize devam yani anladım o zmn çarşamba çikiletaları ver dediğin gibi beklentisi kalmayacak ama Cuma eve nasıl yanlız gideceksin anlamayacakmı ki acaba o_Oo_O
Pastayı özel yaptır resminizi koydurt üzerine 3. yıl vs. bir not da olsun sizi anlatan özel bir pasta olsun olmaz mı?
Ayy bende kocişimle başbaşa öyle süslü yemekler yemek istiyom bende mi yapsam:KK17::KK17::KK17:
Drydry sende böyle birşeyler yapabilirsin sizde minnak drydry da var onu da sürprizde yardımcı olarak kullanabilirsin işin kolaylaşır :KK76::KK76::KK76::KK76::KK76:

kız ben nikimi değiştirdim artık bana yeni ismimle seslenin ayda2kilogo cicim benim adım :63::63::63:

hasta numrası yapıcam başım ağrıyor diyip 2 saat erken kaçıcam :KK70:

planım şu dün 2 tane koli siparişi verdim hangisini beğenirsem onu çikileta gofret vs ile doldurup bir notla çarşamba günü masasına bırakıcam ve böylelikle kutlamış olcam onunda başka beklentisi kalmayacak

cuma günüde saat 4,30 da çıkıp alış veriş yapıp eve gidicem yemeklerimi ve masayı hazırlıcam masamın üzerinde bi tane avize var ona sallanan notlar bağlıcam kendim hazırlanıcam ve movie marker da resimlerimizden bi video hazırlıcam onuda tv ye ayarlıcam geldiğinde resimlerle bir nostalji yapıcaz ve yemeğe geçicez

menüm şöyle olacak mercimek çorba , fırında köfteli sebzeli bir yemek ( henüz tarif falan bulmadım araştırıcam) pirinç pilavı , rus salatası , mevsim salata , pasta , meyve tabağı , cips kokteyli

şimdilik kafamda bunlar var tavsiyelerini değerlendirebilirim :)

planım şu dün 2 tane koli siparişi verdim hangisini beğenirsem onu çikileta gofret vs ile doldurup bir notla çarşamba günü masasına bırakıcam ve böylelikle kutlamış olcam onunda başka beklentisi kalmayacak

cuma günüde saat 4,30 da çıkıp alış veriş yapıp eve gidicem yemeklerimi ve masayı hazırlıcam masamın üzerinde bi tane avize var ona sallanan notlar bağlıcam kendim hazırlanıcam ve movie marker da resimlerimizden bi video hazırlıcam onuda tv ye ayarlıcam geldiğinde resimlerle bir nostalji yapıcaz ve yemeğe geçicez

menüm şöyle olacak mercimek çorba , fırında köfteli sebzeli bir yemek ( henüz tarif falan bulmadım araştırıcam) pirinç pilavı , rus salatası , mevsim salata , pasta , meyve tabağı , cips kokteyli

Ben sana fırında köfteli patates için tarif uydururum. Biraz düşüneyim.

hmm güzelmiş. Tatlım köfteli kağıt kebabı yapabilirsin istersen

Back
X