- 16 Aralık 2013
- 4.743
- 2.891
- 248
yapmaz ki süpriz mürpriz![]()
yaptırt yada sen çok güzel bi sürpriz yap utansın bi daha ufakta olsa bişiler yapmaya çalışsın

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yapmaz ki süpriz mürpriz![]()
Ben sana fırında köfteli patates için tarif uydururum. Biraz düşüneyim.
hmm güzelmiş. Tatlım köfteli kağıt kebabı yapabilirsin istersen
Ben sana fırında köfteli patates için tarif uydururum. Biraz düşüneyim.
ama nedenGelmedi![]()
Gelmedi![]()
ama neden![]()
Geldi geldi geldikargo takipten baksana neredeymiş ???
Geldi geldi geldi
Sormasanız yolda kalacakmış.
Geldi geldi geldi
Sormasanız yolda kalacakmış.
Şom ağzımızı iyikide açtıkkurulum işlemlerini siz mi yapacaksınız servis mi kuracak???
kurulum işlemlerini siz mi yapacaksınız servis mi kuracak???
Sizce servisi mi aramalıyım? Babam da yapabilir aslındaŞom ağzımızı iyikide açtık
Kuruluma dikkat et servis yapmazsa garanti dışı kalabilir![]()
Sizce servisi mi aramalıyım? Babam da yapabilir aslında![]()
İki yıl garantisi var. İnternetteki yorumlarda kurulumu kendimiz yaptık diyenler var.Garantisi vs var mı??? baban yapsa sonra sıkıntı olursa gelirler mi ? benimkinde kurulum bize aitti zaten çokta zor değildi ben kendim kurmuştum eşimde işten gelince vidaları daha iyi sıkmıştı o gün bu gündür kullanıyorum :)
İki yıl garantisi var. İnternetteki yorumlarda kurulumu kendimiz yaptık diyenler var.
Arayıp bi konuşayım en iyisi.
sor tatlım garanti önemliBu akşam binecektim ya![]()
Bu akşam binecektim ya![]()
Ben de yazarken onu düşünerek yazdımaklıma Sezerciğin fıstığı geldi binicem üstüne vurucam kırbacı vurucam kırbacı
sor tatlım garanti önemli![]()
Kızlar aradım servisi, zaten yarı kurulu bir şekilde geliyormuş, kendimiz yapmamızda bir sakınca yokmuş, garantisine bir şey olmuyormuş. Üstelik kurulumunu kendin yaparsan bir de hediye veriyorlarmış.aklıma Sezerciğin fıstığı geldi binicem üstüne vurucam kırbacı vurucam kırbacı
Kızlar aradım servisi, zaten yarı kurulu bir şekilde geliyormuş, kendimiz yapmamızda bir sakınca yokmuş, garantisine bir şey olmuyormuş. Üstelik kurulumunu kendin yaparsan bir de hediye veriyorlarmış.![]()
Pisikileti yağlamak için yağ, bi de dart setivuhhhuuuu neymiş hediyee çok merak ettim :)