Kalori Arkadaşım

ben genellikle ilk defa yaptığım yemekleri önce azcık yapıyorum öküz beğenir de yerse bi dahakine bol bol yapıyorum :) özellikle yöresel yemekleri :)
:rolleyes::rolleyes:
kız adama öküz deme çok kaba oluyor :KK60: içim gidiyor :KK61::KK61::KK61: benm gibi pofuduk de yumuşat de :KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:

:KK48::KK48::KK48::KK48::KK48::KK48::KK48::KK48::KK48::KK48::KK48::KK48::KK70::KK70::KK70::KK70:
Senide kızdırmayı başarmışssa de o zaman kuzum :KK76::KK76:

aynen canım gayet başarılı oldu sudan bi sebep yüzünden kırdı beni öküz nolcak :KK11: ve kendi kendine küstü ayyyy en nefret ettiğim erkektir küsen erkekler :KK53:

Günaydın kızlar.
Bugün sonuçlar için hiç meraklı değilim kendim sondan 1. yim kesin :KK61::KK61:

Bu arada karnıbahar pane yaptım akşam sarmısaklı yoğurtla afiyetle yedik biz çok beğendik tavsiye ederim:KK52::KK52:

Günaydın kızlar.
Bugün sonuçlar için hiç meraklı değilim kendim sondan 1. yim kesin :KK61::KK61:

Bu arada karnıbahar pane yaptım akşam sarmısaklı yoğurtla afiyetle yedik biz çok beğendik tavsiye ederim:KK52::KK52:

hmm yaz tarifini o zaman

sondan 1. benim canım çünkü + dayım bu hafta düzen müzen kalmadı

Çok mutlu oldun bakıyorum bu habere, mutluluktan havalara uçtun.

bu hafta herkes + da anlaşılan ben + dayım sinoki de durumlar iyi değilmiş sende bizımlesın walla sabah tartıdaki rakamı görünce sinir oldum zaten 2 gündür agresifim kalktım bi dilim ekmeğe güzelce nutella sürdüm ve sütle yedim ohhh mis

bu hafta herkes + da anlaşılan ben + dayım sinoki de durumlar iyi değilmiş sende bizımlesın walla sabah tartıdaki rakamı görünce sinir oldum zaten 2 gündür agresifim kalktım bi dilim ekmeğe güzelce nutella sürdüm ve sütle yedim ohhh mis
Yemin ederim ağzımda çay vardı, zor tuttum püskürtmemek için :KK70:
Ben de bi itirafta bulunayım o zaman, dün akşam burger king yedim :kk77::kk77::kk77: hem de saat 21.30 da.

sizi pis börtü böcekler sizi bende akşam kızartma yedim nolmuş :KK11::KK11::KK11:

ben çok + da değilim çok şükür siz sanırım iyice + dasınız ne bu ümitsizlik :KK12::KK12:

Back
X