- 15 Haziran 2011
- 2.882
- 760
- 448
bisiklet ne oldu kuzuKardeşimin yüzünden oldu.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bisiklet ne oldu kuzuKardeşimin yüzünden oldu.
sizi pis börtü böcekler sizi bende akşam kızartma yedim nolmuş
ben çok + da değilim çok şükür siz sanırım iyice + dasınız ne bu ümitsizlik![]()
Bende artiyim 3gündür artiydim sinir oldum dün akşam çok koca bi kase asure yedim akşam 10 da
Annem dün bugün için babamların iş yerine yaptı, koca bir kazanvari tencere. Müthiş güzel görünüyordu ama yemedim daha.bende yetiştirebilirsem bu hafta yapıcam canım çok çekti :) resmen kuru fasulyeli nohutlu tatlı yapıp bayıla bayıla yiyoruz yaaa
Bende artiyim 3gündür artiydim sinir oldum dün akşam çok koca bi kase asure yedim akşam 10 da
Annem dün bugün için babamların iş yerine yaptı, koca bir kazanvari tencere. Müthiş güzel görünüyordu ama yemedim daha.
Yarın da eve yapacağız, ve ev çok kalabalık olacak. Bizde bayram gibi geçer aşure günleri.
Eksik parçaları bugün verecekler canım kargoya.bisiklet ne oldu kuzu![]()
pof 1 hafta geciktirdilerEksik parçaları bugün verecekler canım kargoya.
Sinoki bildirim yapmamış sın
Evet hiç sorma, geçen hafta bugün vermiştim siparişi.pof 1 hafta geciktirdiler
İnanmam
UnutmuşumHepinizden özürdiliyorum
![]()
off çok sinir bozucuEvet hiç sorma, geçen hafta bugün vermiştim siparişi.![]()
Öyle kurduğumuz kadarıyla bekliyor garibim şimdi. Gelse de parçalar başlasam diye ben de heyecanlıyım.off çok sinir bozucu
Biran önce gelsede başlasan sürmeye bende alsam memnun kalırsan seni bekliyom o sırada elimizi birazda toparlarız![]()
Öyle kurduğumuz kadarıyla bekliyor garibim şimdi. Gelse de parçalar başlasam diye ben de heyecanlıyım.
Kızlar akşam Sıla konseri varmış, halk konseri yani, oraya gideceğim belki. Çok heyecanlandım, ben çok severim kendisini.
Öyle kurduğumuz kadarıyla bekliyor garibim şimdi. Gelse de parçalar başlasam diye ben de heyecanlıyım.
Kızlar akşam Sıla konseri varmış, halk konseri yani, oraya gideceğim belki. Çok heyecanlandım, ben çok severim kendisini.
Şarkı söyleyecem kız, dolayısıyla boş durmayacakKonserde ağzın boş dursun![]()
Şarkı söyleyecem kız, dolayısıyla boş durmayacak![]()