Kalori Arkadaşım

Çok güzel çıkarıyorum, sana anlatmıştım zaten.
İlgisini gerçekten hissettiğim bi insan var en azından. :KK60:

aynen sinokinin dediği gibi ağırdan al ve tecrübelerini kullan ilk zamanların heyecanımı yoksa gerçekten karakterimi bu anla :)

Ağırdan almak benim yapımda yok, kaptırınca kaptırıyorum gidiyor :KK60:

işte bunuda öğren bende sadece duygularımla hareket ederim birine kızmışsam yada sevmiyorsam yüzüne gülemem ikili oynayamam o kişi suratıma bakıp ona karşı ne hissetiğimi rahatlıkla anlayabilir eşime kızsam da beni sinirden deli etse de çok kolay gönlümü alabilir ona hiç küs kalamıyorum seninde karakterin öyle demek ki ama en azından totosunu kaldıracak kadar yüz verme kendini garantide hissetmesin hemen uçup gidebileceğini düşünsün

işte bunuda öğren bende sadece duygularımla hareket ederim birine kızmışsam yada sevmiyorsam yüzüne gülemem ikili oynayamam o kişi suratıma bakıp ona karşı ne hissetiğimi rahatlıkla anlayabilir eşime kızsam da beni sinirden deli etse de çok kolay gönlümü alabilir ona hiç küs kalamıyorum seninde karakterin öyle demek ki ama en azından totosunu kaldıracak kadar yüz verme kendini garantide hissetmesin hemen uçup gidebileceğini düşünsün

vee sen 5 yıllık bi ilişkiyi bi çırpıda bitirebilen bi insansın o bunun bilincinde olmalı daha çok kıymet vermeli

vee sen 5 yıllık bi ilişkiyi bi çırpıda bitirebilen bi insansın o bunun bilincinde olmalı daha çok kıymet vermeli
Bununla gurur duymalı mıyım bilmiyorum ama çok sabırlı bi insanım ben ama bu örnekte de olduğu gibi gerçekten bitirirsem bir daha arkamı dönmem.
Bunu yeniye nasıl anlatacağım bilmiyorum.

Oy oy amma konuşmuş sunuz ayol.
Ayy süpersin yaaaa:KK73::KK25::KK60:

sana bi koca lzım oda bu gece lazım :KK48::KK48::KK48::KK48::KK48::KK48:

Bencede zaten ayda2kilodan ses de çıkmıyor kesin 2. çocuğa gayret ediyordur kıskanç ne olacak beni kıskandı :63::63::KK53::KK53::KK70::KK70:
senden önce çocuk yapıp doguruvereyim de gör bakalım :anneadayı::KK31::KK46:

Septembergulu oğlan zengin mi fakir mi onu söyle sen bana.:KK67:aşk meşk bitiyor parası olan mutlu oluyor :mad:
kız ne paragöz çıktın sen öyle emeklilik maaşı mı yetmiyor :KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:

Didoş hakkında hayırlısı olsun inş. Ama 34bta26 ya katılıyorum karşındakinin totosunu kaldırma kendini nimetten sayıp sonra sana eziyet etmesin :KK11:
Günaydın kızlar nasılsınız?

Oy oy amma konuşmuş sunuz ayol.
senden önce çocuk yapıp doguruvereyim de gör bakalım :anneadayı::KK31::KK46:

Septembergulu oğlan zengin mi fakir mi onu söyle sen bana.:KK67:aşk meşk bitiyor parası olan mutlu oluyor :mad:

kız ne paragöz çıktın sen öyle emeklilik maaşı mı yetmiyor :KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:

Didoş hakkında hayırlısı olsun inş. Ama 34bta26 ya katılıyorum karşındakinin totosunu kaldırma kendini nimetten sayıp sonra sana eziyet etmesin :KK11:
Kızlar çocuk 28 yaşında ve mühendis. :KK60:

günaydınn kızlarrrr

Günaydınlar nasılsınız
Günaydın bebeklerim.

meray44 meray44 sana da günaydın canım, kaçak kaçak izliyorsun görüyorum.

Günaydın bebeklerim.

meray44 meray44 sana da günaydın canım, kaçak kaçak izliyorsun görüyorum.

günaydınnn bu hatunlar fazla Esra Erol izliyo galiba evi var mı? arabası var mı? yatı var mı? yazlığı var mı???????? canım mal mülk gelip geçici sen insanlığına bak değer veren saygı duyan psikolojisi düzgün birini bul ben eşimle sevgiliyken değil parası malı mülkü işi bile yoktu şimdi Allah a şükür herşeyimiz var :) :nazar::nazar::nazar:

günaydınnn bu hatunlar fazla Esra Erol izliyo galiba evi var mı? arabası var mı? yatı var mı? yazlığı var mı???????? canım mal mülk gelip geçici sen insanlığına bak değer veren saygı duyan psikolojisi düzgün birini bul ben eşimle sevgiliyken değil parası malı mülkü işi bile yoktu şimdi Allah a şükür herşeyimiz var :) :nazar::nazar::nazar:
Canım tabii para da önemli ama, benim için ilk sırada değil.
Benim için adamın ilgisi ve ve sevgisi önemli, centilmen mi, kibar mı, gururumu okşuyor mu, beni kadın gibi hissettiriyor mu bunlar önemli...

Size de maşallah diyorum tabiy ki :nazar:

eş seçmek çok zor ama sonunda kısmetinle evleniyorsun ben 19 yaşımda üniversitenin ilk senesinde tanıştım ,eşimin kariyeri mesleği çok güzel ama maalesef bana ayıracak zamanı hiiç yok yoğun çalışmaktan aslında herşeyin hayırlısı

eş seçmek çok zor ama sonunda kısmetinle evleniyorsun ben 19 yaşımda üniversitenin ilk senesinde tanıştım ,eşimin kariyeri mesleği çok güzel ama maalesef bana ayıracak zamanı hiiç yok yoğun çalışmaktan aslında herşeyin hayırlısı

olsun aradaki duygular kuvvetliyse beraber geçirdiğiniz 1 saat bile yeter yeter ki o süreyi kaliteli değerlendirin eşinin mesleği ne ki?

Back
X