Kalori Arkadaşım

Günaydın kızlar ne durumdasınız
34bta26 düzeldin inş.
Ben bu ara çok yemek yiyorum bu sabah tartıya çıktığımda kilo aldığımı gördüm:KK61::KK61::KK61:
Günaydın canım.
Valla sabah bi tartılayım dedim bütün keyfim kaçtı...
Kendimi şiş hissetmiyorum, hatta baya iyi hissediyorum spora başladığımdan beri ama tartıda fazla çıktım.

Çok yeme kız azcık boğazına dur de, bebişi yapamazsınız yoksa.

Günaydın canım.
Valla sabah bi tartılayım dedim bütün keyfim kaçtı...
Kendimi şiş hissetmiyorum, hatta baya iyi hissediyorum spora başladığımdan beri ama tartıda fazla çıktım.

Çok yeme kız azcık boğazına dur de, bebişi yapamazsınız yoksa.

Pof :KK61::KK61:
Senin + da olman bence spordan kas yapmaya başladın benm + da olmam yağ dan çok yiyorum özellikle akşamları dolayısıyla vücut eritemiyor :KK61::KK61::KK61::KK61::KK61::KK61::KK61:
Haklısın bebiş yapabilmem için yememem lazım :KK61::KK61:

günaydın kızlar

tek tek alıntı yapamadım dün dr a gittim alttan muayene yapmadı ultrasonla kasıklarımdan baktı yumurtalıklarım normalmiş geçen hafta yaptırdığım tahlil sonuçlarına da baktı onlarda normalmiş kendisi bi tahlil istedi oda yarın öğleden sonra çıkarmış c.tesi tekrar gidicem önerileri var

haftada 4 gün 1 saat spor
tuzlu kafeinli yiyecekler yasak
adet başlamadan 2 gün önce ağrı kesici içmeye başlıcam
magnezyum ve b vitamini içmeye başlıcam

tahlil sonucundan sonra tam tedaviye başlıcakmış

kızlar üzülmeyin bende + dayım üstelik dün sabah saat 06.30 da kahvaltı yaptım ve akşam 17.00 ye kadar hiç bişey yemedim

Regl dönemine mi geliyorsun?

yoo yeni çıktım o dönemden :KK42:
günaydın kızlar

tek tek alıntı yapamadım dün dr a gittim alttan muayene yapmadı ultrasonla kasıklarımdan baktı yumurtalıklarım normalmiş geçen hafta yaptırdığım tahlil sonuçlarına da baktı onlarda normalmiş kendisi bi tahlil istedi oda yarın öğleden sonra çıkarmış c.tesi tekrar gidicem önerileri var

kızlar üzülmeyin bende + dayım üstelik dün sabah saat 06.30 da kahvaltı yaptım ve akşam 17.00 ye kadar hiç bişey yemedim

çok geçmiş olsun cnm benm. Bir sorun gözükmemesine çok sevindim. Neden buayene etmedi acaba R olduğun için mi? :KK64:

günaydın kızlar

Canım çok geçmiş olsun.

Doktorun tavsiyelerine göre kilo vermen de olası ama sen zaten spor yapıyordun ne zamandır, söyledin mi doktora bunu?

merabalar
geçmişi okuyamasım biraz birikmiş
34bta26 geçmiş olsun canım
bende kilo vermedim,vermeyede çabalamadım motivazyonum düşük

yoo yeni çıktım o dönemden :KK42:

çok geçmiş olsun cnm benm. Bir sorun gözükmemesine çok sevindim. Neden buayene etmedi acaba R olduğun için mi? :KK64:

muayeneye alırken bi bakalım dedi bende R yim dedim oda o zaman ultrasonla bakarız dedi belki alttanda muayene ediliyordu ben R yim diyince benim rahatsız olmamam içinde yapmamış olabilir

Canım çok geçmiş olsun.

Doktorun tavsiyelerine göre kilo vermen de olası ama sen zaten spor yapıyordun ne zamandır, söyledin mi doktora bunu?

evet söyledim o bana haftada 4 gün 1 saat yürüyüş verdi bende dedimki benim evde bisikletim var ben son 2 aya kadar haftada 2-3 gün 1 saat pedal çeviriyordum dedim o zaman onu haftada 4 güne çıkaralım dedi

muayeneye alırken bi bakalım dedi bende R yim dedim oda o zaman ultrasonla bakarız dedi belki alttanda muayene ediliyordu ben R yim diyince benim rahatsız olmamam içinde yapmamış olabilir
iyi de olmuş bence :KK60: alttan muayene çok kötü :KK42::KK42::KK42::KK42:

evet söyledim o bana haftada 4 gün 1 saat yürüyüş verdi bende dedimki benim evde bisikletim var ben son 2 aya kadar haftada 2-3 gün 1 saat pedal çeviriyordum dedim o zaman onu haftada 4 güne çıkaralım dedi

hiii sahalara çok iddalı dönüyon desene :KK69:

Ya bnde artik zayiflamak istiyorum kilom normal cikio spor hocam verme dio ama bnde hala basen kalça war :( 65 ten 58 oldum kilom wermem durdu sanki 50 olmam lazim bana yardimci olacak birileri cikar mi acaba depresyona grdm sanki

NadiE="SeptemberRose, post: 37883096, member: 547886"]Bende 61.7 den 52,5 kiloya düştüm ama hala kilolu gibi hissediyorum :mad::mad::mad:[/QUOTE]
NAsil gdcek bu kilolarrrr :(((

Ya bnde artik zayiflamak istiyorum kilom normal cikio spor hocam verme dio ama bnde hala basen kalça war :KK43: 65 ten 58 oldum kilom wermem durdu sanki 50 olmam lazim bana yardimci olacak birileri cikar mi acaba depresyona grdm sanki

Bende zannettim çok kilon var :KK62::KK62::KK62::KK62::KK62::KK62:

şu ann o kadar yorgun ve bitkin hissediyorum ki değil sahalara dönmek sağıma bile dönmek zor geliyor

R döneminden o cnm :KK60:
Bende 61.7 den 52,5 kiloya düştüm ama hala kilolu gibi hissediyorum :mad::mad::mad:

Sizi varya sizi :KK11::KK11: böyle böyle pataklarım :KK11::KK11::KK62:
Kilolarınız gayet az burda mızlayıp duruyorsunuz siz böyle yapanda biz ne yapalım :KK62::KK62::KK62::KK62::KK62:

boyun kaç ?? amannn kocanın seni beğenmesi önemli ama seni tanıdığı zamanlarda kilon nasıldı ki? sonradan mı kilolu bulmaya başladıı
boyun kaç ?? amannn kocanın seni beğenmesi önemli ama seni tanıdığı zamanlarda kilon nasıldı ki? sonradan mı kilolu bulmaya başladıı
Boy 158 beni tndgnda 48 kiloydim cnm cocktann snra böle oldm askerde smdi 2 ay war gelmesne

Ama benim kocam beni hala kilolu goruo :KK43:

Boy 158 beni tndgnda 48 kiloydim cnm cocktann snra böle oldm askerde smdi 2 ay war gelmesne

Ya kızlar bana belki kızacaksın ama söylemeden edemeyeceğim tamam herkesin fikrine saygı duyuyorum ama evlenirken hastalıkta, sağlıkta iyi günde kötü günde diyip evleniyoruz evlendikten sonra kilo alıp verme durumlarında eşlerin birbirine baskı yapmasını , kilo aldığında beğenmemesini vs anlayamıyorum. Biz karşımızdakinin bedenini mi seviyoruz yoksa içindeki kişiliği, benliğini mi :KK47:
Ben evlenirken 80 kg evlendikten sonra 95 şimdi 67 oldum kocam beni tanıdığında da 90 kg lardaydım bugüne kadar bana asla kilo ver yada kilo aldın dememiştir. Demezde sağ olsun:oops:
Bende ona aynı şekilde bu konuda baskı uygulamam sadece sağlık açısından akşamları hafif beslensek daha güzel olur vs. derim. Birbirimizi sağlık yönü için birbirimizin iyiliği için uyarabiliriz ona kesinlikle lafım yok ama dış güzellik için beğenmeme boyutuna ben tahammül edemiyorum ne erkek de ne bayanda :KK62::KK62::KK60:

Back
X