Kalori Arkadaşım

aykızlar amma muhabbet etmişsiniz. ben 3 gündür raporluydum. bugün başladım işe. neyse ki iyileştim. ama zaten kimsenin umrunda da olmamış burda olup olmamam. :KK59:siz beni sadece cuma günleri hatırlayın bakalım öyle olsun. :KK62::KK62::KK62::KK62:
Kız sen senenin yarısında ya raporlusun ya izinlisin, bu nasıl iş arkadaş ya..
Biz bir güncük yıllık iznimizden kullanacaz diye kırk takla atıyoruz.

aykızlar amma muhabbet etmişsiniz. ben 3 gündür raporluydum. bugün başladım işe. neyse ki iyileştim. ama zaten kimsenin umrunda da olmamış burda olup olmamam. :KK59:siz beni sadece cuma günleri hatırlayın bakalım öyle olsun. :KK62::KK62::KK62::KK62:

geçmiş olsun canımmm nen var ?? yokluğun belli ama emekliliğinde rahatsız etmeyelim dedik

ayyy dimi yaaa memur olmak istiyorum ama geç kaldım sanırım şimdi kim bilir nerelere atanırım gidemem

geçmiş olsun canımmm nen var ?? yokluğun belli ama emekliliğinde rahatsız etmeyelim dedik
Neyin var diye sormamışım merak ettiğim halde, grip mi oldun kuzum?

ayyy çok merak ettim adama mutfakta ne işler yaptırıyorsun anlat kız bende mutfakta çalıştırmaya başladım dün akşam beraber kemikli sulu köfte yaptık

ona soğanı rendelettim patatesleri soyup doğradı tencereye yağı salçayı ayarlamıştım salçayı kavurup patatesle kemikleri karıştırdı bende o arada köftelerini hazırladım walla çabucacık bitti işimiz

benmkide soğan soyup doğradı, pasta yaptım kremasını hazırladım ona sürdürdüm. Salata malzemelerini yıkadı, masa örtüsü vs. sildi bildiğin ayak işleri kız zor birşeyde yapmıyor ama bir mızmızlanma bir oflama sinirden ölüyorum:KK62::KK62:

Kuşum sana vatsaptan bişey yolladım. :KK60:
Sağ ol bebişim :KK60:

Kızım yata yata seneyi bitirdin :KK4:

Canım o mühendis hemde devlette ben çok görmüyorum :63::63::63::63::63::63:

İyileştim İyileştim tşk ederim
Kızım benim de g. tüm çıktı devlete girecem diye şimdi biraz keyfini sürmek benim de hakkım :KK69::KK69::KK69: daha bu yıl 10gun de yıllık iznim duruyor kullanmadım :KK69::KK73::rolleyes:

İyileştim İyileştim tşk ederim
Kızım benim de g. tüm çıktı devlete girecem diye şimdi biraz keyfini sürmek benim de hakkım :KK69::KK69::KK69: daha bu yıl 10gun de yıllık iznim duruyor kullanmadım :KK69::KK73::rolleyes:

yaaa yıl bitiyor daha 10 gün iznim var diyoo yaaa walla canım işinde gözümüz yok Allah bol kazançlar versin ama izinlerinde gözümüz var bende istiyorum yaa arada evde ense yapmak dün saat 17.00 de eve girdim hemen koltuğa serilip battaniyeyi üzerime aldım tv de de bi sürü saçmalık vardı yarı uyur vaziyetten kadın programı izledim

yaaa yıl bitiyor daha 10 gün iznim var diyoo yaaa walla canım işinde gözümüz yok Allah bol kazançlar versin ama izinlerinde gözümüz var bende istiyorum yaa arada evde ense yapmak dün saat 17.00 de eve girdim hemen koltuğa serilip battaniyeyi üzerime aldım tv de de bi sürü saçmalık vardı yarı uyur vaziyetten kadın programı izledim
nasıl çok güzel bişey değil mi :KK69:

ben eve geldim bile nispet yapmak gibi olmasın ama :KK45::KK53::KK70:

yaa yaaa öyle oluyor işte geçen gün akşam evde yemek yemişiz ben ertesi gün için yemek yapıyorum saat 9 civarında üst komşum kapımı çaldı tabaklarımı getirmiş 5 dk kapı muhabbeti yaptık kendisi devlette hemşire eve 16:30 da geliyor bense 19:00 geliyorum kadın bu saatte yemek mi yapıyorsun ayyy ben hiç dayanamam çok zor gelir falan diye bana acıdı resmen:KK57: sonra kapımı kapattım :KK34: yemeğime devam ettim

aynen yaaa inşaat mühendisi gördüm de hiç bayan ceryancı görmemiştim bence siz ortak işe girin bi ka demirci duvarcı falan bulup
olabilir neden olmasın.. Sen organize de mi çalışıyorsun servisle gidiyorsun yemekhane de yemek çıkıyor çeşit çeşit

olabilir neden olmasın.. Sen organize de mi çalışıyorsun servisle gidiyorsun yemekhane de yemek çıkıyor çeşit çeşit

evet organizede çalışıyorum servisle 1 saatte gidiyorum , yemekhanede yemek çıkıyor ama memnun olanını görmedim çeşit çok olsa da kalite , lezzet ve uyum 0 yani

Back
X