Kalori Arkadaşım

kızlar yasemim varya benim rakibim hani . zayıflama yarışmasına katılmış ya bak buraya uğramıyor hiç orda birbirlerini iyi gazlıyorlar demekki her hafta 1 kilodan aşşağı vermiyor baksanıza. biz de mi katılsak yada kendimiz grup falan kurup cuma yarışmalarına mı katılsak ki

ayy didooşş koş kız bunlar o yarışmalara katılırsa biz veremiyoruz diye bizi topikten aforoz ederler

ayy didooşş koş kız bunlar o yarışmalara katılırsa biz veremiyoruz diye bizi topikten aforoz ederler

evet zayıfları eleriz zaten zayıflar verse verse kaç kilo verecekler deriz. :KK70::KK70::KK70:

siz fasulyeden zayıflarsınız bizim yanımızda. gerçi bi hafta alıyorsunuz öbür hafta aldığınızı veriyorsunuz diğer hafta yine alıyorsunuz. mehter takımı gibi :KK70::KK9::KK9::KK9:

evet zayıfları eleriz zaten zayıflar verse verse kaç kilo verecekler deriz. :KK70::KK70::KK70:

siz fasulyeden zayıflarsınız bizim yanımızda. gerçi bi hafta alıyorsunuz öbür hafta aldığınızı veriyorsunuz diğer hafta yine alıyorsunuz. mehter takımı gibi :KK70::KK9::KK9::KK9:

sizide görücez bi ideal kilonuza ramak kalsın da görün

KirazHanim KirazHanim koşşş kızz bize fasulyeden zayıflıyor diyo

arastiralim bi hangi yarışma bize uyar diye

Haa bu arada eve geldim ben :KK53::KK53::KK53::KK70:
Ben de 1 saat sonra evdeyim.
Sen şimdi yemek yaparsın, ev toplarsın, çocukla uğraşırsın, bi de kocaya yemek hazırlarsın.
Benim hiç öyle tasalarım yok, eve gideceğim yemeğim önüme gelecek, sonra ayaklarımı uzatıp yemeğimi sindireceğim, sonra spor, duş ve hoopppp mis gibi uyku :KK59::KK59::KK59:

Sen şimdi yemek yaparsın, ev toplarsın, çocukla uğraşırsın, bi de kocaya yemek hazırlarsın.
Benim hiç öyle tasalarım yok, eve gideceğim yemeğim önüme gelecek, sonra ayaklarımı uzatıp yemeğimi sindireceğim, sonra spor, duş ve hoopppp mis gibi uyku :KK59::KK59::KK59:
Cevabını yarın sabah vereceğim :KK11:şimdi yatıyorum :63:

Günydın kızlar hangi yarışmaya katılıyorsanız beni de almayı unutmayın :KK73::KK73::KK73:

senin bu yazdıkların hep anne olmanın insanın üstüne yüklediği bi sorumluluk. eğer sende eve gittiğinde yemeğin önüne geliyor ve sonra ayaklarını uzatıp yemeğini sindirebiliyorsan annen sayesinde cicim.:KK69:

şimdi diğer dediklerine gelince.:KK73: bizim iş yerinin yemekleri çok güzel öğlen çıkanlar. 1 kişilik 3 çeşit yemek 2.5 tl . ben evden kap getiriyorum yemeği 3 kişilik alıp o kaplara koydurtuyorum. birini öğlen arasında ben yiyorum . diğer 2 kişilik kalanı da eve götürüyorum. ısıtıp yiyiveriyoruz. bana öyle büyük bi kolaylık olduki anlatamam. hem ev ekonomisine de katkı sağladım. adana kebap yiyoruz 2.5 tl tavuk ızgara yiyoruz 2.5 tl levrek ızgara yiyoruz 2.5 tl mesela bugün yemekde adana sehriye çorbası sütlaç var. akşam eve götüreceğim ısıtıp yiyivereceğiz. ben eve gidiyorum 45 dk sonra eşim vardiyaya çıkıyor. hangi ara yemek yapacağım. hemen bunları ısıtıp yiyiveriyoruz kızıma da eşime de vakit ayırabiliyorum. :KK66::KK66::KK66:

günaydınlar evet burda bile hava çok soğuk yağmur yağıyor. bacaklarım donuyor. klima ısıtmıyor hiç.:mad::mad::mad::mad:

Back
X