Kalori Arkadaşım

senin bu yazdıkların hep anne olmanın insanın üstüne yüklediği bi sorumluluk. eğer sende eve gittiğinde yemeğin önüne geliyor ve sonra ayaklarını uzatıp yemeğini sindirebiliyorsan annen sayesinde cicim.:KK69:

şimdi diğer dediklerine gelince.:KK73: bizim iş yerinin yemekleri çok güzel öğlen çıkanlar. 1 kişilik 3 çeşit yemek 2.5 tl . ben evden kap getiriyorum yemeği 3 kişilik alıp o kaplara koydurtuyorum. birini öğlen arasında ben yiyorum . diğer 2 kişilik kalanı da eve götürüyorum. ısıtıp yiyiveriyoruz. bana öyle büyük bi kolaylık olduki anlatamam. hem ev ekonomisine de katkı sağladım. adana kebap yiyoruz 2.5 tl tavuk ızgara yiyoruz 2.5 tl levrek ızgara yiyoruz 2.5 tl mesela bugün yemekde adana sehriye çorbası sütlaç var. akşam eve götüreceğim ısıtıp yiyivereceğiz. ben eve gidiyorum 45 dk sonra eşim vardiyaya çıkıyor. hangi ara yemek yapacağım. hemen bunları ısıtıp yiyiveriyoruz kızıma da eşime de vakit ayırabiliyorum. :KK66::KK66::KK66:

yemek olayı gerçekten çok iyiymiş yaa hem uygun hemde güzelse diyecek söz yok

günaydınlar evet burda bile hava çok soğuk yağmur yağıyor. bacaklarım donuyor. klima ısıtmıyor hiç.:mad::mad::mad::mad:

iş yerim gayet sıcak :nazar: kısa kollu tshirtle oturuyorum ceketim sandalyede bekliyor ama sabah şehirde hiç bir şey yokken osb de her yer kar olmuştu

Kızlar günaydın.

ayda2kilogo ayda2kilogo kız ben seni kıskandırmak için söylemiştim dünküleri, ben hayatta ayaklarını 2,80 uzatıp yatabilen bi insan değilim akşamları. Tamam yemek konusunda haklısın, annem yemeğimizi yapar ama önümüze koymaz, biz de herkes kendi işini kendi yapar. Yani anneme yüklenmeyiz pek. Kaldı ki annem çalışıyorken evin annesi bendim nerdeyse, yemeklerin bi kısmını hep ben yapardım, annem hafta sonu rahat etsin diye hafta içinden yapardım temizliği vs.
Neyse... Sizin yemek olayı da baya iyiymiş bu arada, ama kızın daha çok küçük çoğunlukla dışarıdan yemesi ne kadar sağlıklı?
İş yerinizde ne kadar iyi yapılırsa yapılsın senin yaptığın gibi olmaz ki...

Bu arada çok heyecanlıyım hafta sonuna gün sayıyorum :oops:

bu buluşma senin için tam bi karar verme dönemi olmalı. iyice incele adamı değerlendir evlenilir mi evlenilmez mi. evlenilmez diye düşünürsen dönüşte bitirirsin ilişkini ne onu ne kendini yıpratırsın.
Kızlar günaydın.

ayda2kilogo ayda2kilogo kız ben seni kıskandırmak için söylemiştim dünküleri, ben hayatta ayaklarını 2,80 uzatıp yatabilen bi insan değilim akşamları. Tamam yemek konusunda haklısın, annem yemeğimizi yapar ama önümüze koymaz, biz de herkes kendi işini kendi yapar. Yani anneme yüklenmeyiz pek. Kaldı ki annem çalışıyorken evin annesi bendim nerdeyse, yemeklerin bi kısmını hep ben yapardım, annem hafta sonu rahat etsin diye hafta içinden yapardım temizliği vs.
Neyse... Sizin yemek olayı da baya iyiymiş bu arada, ama kızın daha çok küçük çoğunlukla dışarıdan yemesi ne kadar sağlıklı?

Kızlar günaydın.

hava buzz siz otelden çıkamazsınız :KK45:

bu buluşma senin için tam bi karar verme dönemi olmalı. iyice incele adamı değerlendir evlenilir mi evlenilmez mi. evlenilmez diye düşünürsen dönüşte bitirirsin ilişkini ne onu ne kendini yıpratırsın.

katılıyorum boşuna zaman kaybetme işinin olması yakışıklı olması evlilik için yeterli değil sen bunların dışında da değerlendir sonuçta bir ömür geçireceksiniz

Kızlar günaydın.

yemek olayında haklısın kızıma kendim yapsam daha iyi olur evet.

katılıyorum boşuna zaman kaybetme işinin olması yakışıklı olması evlilik için yeterli değil sen bunların dışında da değerlendir sonuçta bir ömür geçireceksiniz

ay kız bu 2 günde adam kötü yönlerini göstermezki hiç. ben gitsem benim bile evlenesim gelir belki. tam kur yapma sarılma dönemlerinde bunlar. diğer yüzünü istese de göstermez septembergülüne.

hava buzz siz otelden çıkamazsınız :KK45:

yemek olayında haklısın kızıma kendim yapsam daha iyi olur evet.

ay kız bu 2 günde adam kötü yönlerini göstermezki hiç. ben gitsem benim bile evlenesim gelir belki. tam kur yapma sarılma dönemlerinde bunlar. diğer yüzünü istese de göstermez septembergülüne.
Bana göre şimdi evilenilecek bi adam yani, -ince, düşünceli, nazik, eli açık-, hoşuma da gidiyor, eğleniyorum onunlayken.. Evlenilip evlenilmeyecek olduğunu nasıl anlayacağım o zaman taktik verin biraz :KK25:
Adam zaten gözümün içine içine bakıyor..
Ama 1 yıl içinde bir şeyler olmazsa terkederim, uzatmam bu kez.

Bana göre şimdi evilenilecek bi adam yani, -ince, düşünceli, nazik, eli açık-, hoşuma da gidiyor, eğleniyorum onunlayken.. Evlenilip evlenilmeyecek olduğunu nasıl anlayacağım o zaman taktik verin biraz :KK25:
nasıl bir plan yaptınız bakalım anlat ona göre taktik verelim :KK66::KK66:

Evlenip evlenilemeyecek olduğunu anlaman için bir tavsiye,
Aklında olumsuz olan birşey varsa asla erteleme zamanla düzelir düşünme açık açık rahatsız olduklarınıda mutlu olduklarınıda belirt. Evlenince düzeltirim katiyyen düşünme evlenince düzelmezler daima bozulurlar :KK53::KK53:
Birde içine bir anlık olumsuzluk düştüğünde mantığınla hareket et unutma sabah ısıtmayan güneş akşam sonra asla ısıtmaz :KK59:
O nazik düşüncel iadamlar evlenince bildiğin öküz oluyor :KK48::KK48:

Aklında olumsuz olan birşey varsa asla erteleme zamanla düzelir düşünme açık açık rahatsız olduklarınıda mutlu olduklarınıda belirt. Evlenince düzeltirim katiyyen düşünme evlenince düzelmezler daima bozulurlar :KK53::KK53:
Birde içine bir anlık olumsuzluk düştüğünde mantığınla hareket et unutma sabah ısıtmayan güneş akşam sonra asla ısıtmaz :KK59:
:KK66::KK66::KK66::KK66::KK66::KK66::KK66::KK66::KK66::KK66::KK66:

nasıl bir plan yaptınız bakalım anlat ona göre taktik verelim :KK66::KK66:
Cumadan buluşacağız, pazar gününe kadar birlikteyiz, doğa yürüyüşleri, yemekler vs. yani niyetimiz birlikte hoş vakit geçirmek.
Bu arada daha ağzından hiç evlilik lafı duymadım, bu konuda sanki baya temkinli davranıyormuş gibi geliyor bana.

Bu dediklerini en baştan beri yapıyorum canım zaten, ve daha olumsuz birşeyini görmedim.

Cumadan buluşacağız, pazar gününe kadar birlikteyiz, doğa yürüyüşleri, yemekler vs. yani niyetimiz birlikte hoş vakit geçirmek.
Bu arada daha ağzından hiç evlilik lafı duymadım, bu konuda sanki baya temkinli davranıyormuş gibi geliyor bana.

Akıllı adam demekki şimdi evlilikle ilgili birşeyler söylese açıkcası ben kandırmaya çalışıyor diye düşünürdüm daha dün 1 bugün iki hemde ayrı şehirlerdesiniz birbirinizi ne kadar tanımış olabilirsinizki evlilikle ilgili görüşleri insan evlenebileceğini düşündüğü insana vakti zamanı geldiğinde açmalı bence . İkinizde evlilik konularına bir müddet girmemelisiniz bence :KK72::KK72::KK24:

Bu dediklerini en baştan beri yapıyorum canım zaten, ve daha olumsuz birşeyini görmedim.

Dur sen daha cicim ayları :KK70::KK70::KK70::KK70: Olumsuz şeyler gelir zamanla hiç merak etme :KK70::KK70:

kırk yılda bi görülen bi durum ama evet canım sinekim katılıyorum sana. :KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:
:63::63::63::63::63::63::63::KK60:

aynı odada mı kalacaksınız ayrı ayrı mı kalacaksınız. ay kız fotoğrafı var mı pek merak ettim oğlanı :KK70:

ben işini fazla beğenmedim çocuğun. evleneceksin ve aklın hep onda kalacak. çocuklarınız olacak falan. ne bilim maden mühendisiylen pilotlan bi de şöförlen evlenilmez bence :rolleyes::rolleyes::KK70:

Akıllı adam demekki şimdi evlilikle ilgili birşeyler söylese açıkcası ben kandırmaya çalışıyor diye düşünürdüm daha dün 1 bugün iki hemde ayrı şehirlerdesiniz birbirinizi ne kadar tanımış olabilirsinizki evlilikle ilgili görüşleri insan evlenebileceğini düşündüğü insana vakti zamanı geldiğinde açmalı bence . İkinizde evlilik konularına bir müddet girmemelisiniz bence :KK72::KK72::KK24:

Dur sen daha cicim ayları :KK70::KK70::KK70::KK70: Olumsuz şeyler gelir zamanla hiç merak etme :KK70::KK70:

:63::63::63::63::63::63::63::KK60:
Evlilik konusunda seninle aynı şeyleri düşünüyorum, ben mesela evlenmek için can atıyorum ama adam ürkmesin diye bir şey demiyorum, belki o da böyle düşünüyordur :KK70::KK70::KK70:

Canım bana ilgili şefkatli davrandığı sürece olumsuz şeyleri çözerim. :p

Back
X