Kalori Arkadaşım

:KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:

kız yok bizimkinin facebuku meysbuku kullanmıyor. :KK70::KK70: pofidiki yasaklamış herhalde :KK70::KK70::KK70::KK70:

sizi pis kızlar sizi atıp tutmuşssunuz yerden yere vurmuşssunuz yine beni:KK12::KK12::KK12::63::63::63::63::63:
hee pofidikim yasakladı nolmuşş kullanmıyoruz biz asosyaliz:KK14::KK14::cry::KK70::KK70:

kız senin pofidik kazak erkekmiymiş :KK48::KK48:

o zaman bi boy bi de porte fotonu özelden atıverde merakımı dindiriyim şişkoyum pofidiğim diyip duruyorsun bize ben gözümle görüyim:KK70:

kız senin pofidik kazak erkekmiymiş :KK48::KK48:

o zaman bi boy bi de porte fotonu özelden atıverde merakımı dindiriyim şişkoyum pofidiğim diyip duruyorsun bize ben gözümle görüyim:KK70:

Ben kazakları severim :KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:

kuzu ya atamam ben nete resim yüklemekten çok korkarım hele şuson ev izlenme olaylarından sonra iyice korkak oldum :cry:

Şu an ben de vatsaptan yalavarıyorum aynı şey için :KK70:

üzerimde baskı yapıp beni kazak erkekimden şiddet görmeye zorlayacaksınız pis işbirlikçiler :63::63::KK12:
Biz kollarımız cıbıldak resim bile çekmiyoruz telle heran herşey olabilir diye siz benden nete resim atmamı istiyorsunuz olacak şey mi bu kuzular :KK57::KK57::KK57::KK57::KK57::KK57::KK57::KK42:

Ben kazakları severim :KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:

kuzu ya atamam ben nete resim yüklemekten çok korkarım hele şuson ev izlenme olaylarından sonra iyice korkak oldum :cry:

Şu an ben de vatsaptan yalavarıyorum aynı şey için :KK70:

kim kimim evini izlemiş :KK70:

ayy özelden at sonra silersin :KK70::KK70: aklıma internete resim koymayın orda cinler var diyen hoca geldii

ayy vatsaptan da mı atmıyo :confused:

üzerimde baskı yapıp beni kazak erkekimden şiddet görmeye zorlayacaksınız pis işbirlikçiler :63::63::KK12:
Biz kollarımız cıbıldak resim bile çekmiyoruz telle heran herşey olabilir diye siz benden nete resim atmamı istiyorsunuz olacak şey mi bu kuzular :KK57::KK57::KK57::KK57::KK57::KK57::KK57::KK42:

ay bu sinoki erkek ben size diyim hem ceryancı hemde resim göstermiyor

Ayy Allah sizi iyi etsin emi iki dk da erkekte yaptınız beni siz benm erkek olduğuma ihtimal nasıl verirsiniz hangi erkek sizin gibi dırdırcılarla 1 yıl kalabilir :KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:

onu bunu bilmem ispatla o zaman :KK70::KK70: ( göster amcalara oğlum şeyini der gibi oldu )

onu bunu bilmem ispatla o zaman :KK70::KK70: ( göster amcalara oğlum şeyini der gibi oldu )
:KK70::KK70:
Ayy ne münasebet erkek değilimki istaplamaya çalışayım hem deryada resmini göstermedi neden sadece benm üzerime geliyorsunuz bananem yaa:mad::mad: bak sizi kazam kocama söylerim :mad::mad::KK4:

:KK70::KK70:
Ayy ne münasebet erkek değilimki istaplamaya çalışayım hem deryada resmini göstermedi neden sadece benm üzerime geliyorsunuz bananem yaa:mad::mad: bak sizi kazam kocama söylerim :mad::mad::KK4:

ben deryayı gördüm kii bi seni görmedik

yakında topikçe isteriz isterizzz diye tezahürat yapıcaz

ben deryayı gördüm kii bi seni görmedik

yakında topikçe isteriz isterizzz diye tezahürat yapıcaz

Ben deryayı görmedimki :63: pis derya bana kendini göstermemiş :63::63:

Yahu kızlar bende size kendimi bir ara göstermiştim nediye beni şimdi topa tutuyorsunuz unutmasaydınız kabak gibi profil resmi yaptıydım :rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Back
X