Kalori Arkadaşım

günaydınlarr görebildin mi sinoki yi.:KK70::KK70::KK70::KK70:
:KK70::KK70::KK70::KK70: rüyamı soruyorsan hayır :KK70::KK70::KK70: bizim atarlı dombili oldu gizemli dombili :KK70::KK70::KK70:

yaa kızlar b12 vitamini iştah açar mı dr un verdiği ilaçlar mı benim iştahımı açtı yoksa ben mi kendimi kandırıyorum yaaa

Kızlar günaydın.
Gördüğüm kadarıyla herkesin keyfi yerinde, benim de keyfim yerinde, cumaya az kaldı :KK60:

walla keyfim hiç yerinde değil sadece enerjimi yükseltmeye çalışıyorum

ohhh ne güzel cuma günü yanına dil altıda almayı unutma bu kalp çarpıntıları için:KK23:

Kızlar ay şu an öyle sevindirik oldum ki, benim bu madenci var hani bana ev ayakkabısı göndermişti, az önce defterimi karıştırırken elime ev ayakkabısının sevk irsaliyesi geçti, irsaliyenin üstünde benim adım benim adresim yazıyor, ama telefon numarasına kendi numarasını yazmış. Allam nasıl mutlu oldum, çok düşünceli değil mi sizce de... Yani benim numaramı açık etmemiş ki rahatsız eden falan olmasın.. :KK23::KK23::KK23::KK23:

Kızlar ay şu an öyle sevindirik oldum ki, benim bu madenci var hani bana ev ayakkabısı göndermişti, az önce defterimi karıştırırken elime ev ayakkabısının sevk irsaliyesi geçti, irsaliyenin üstünde benim adım benim adresim yazıyor, ama telefon numarasına kendi numarasını yazmış. Allam nasıl mutlu oldum, çok düşünceli değil mi sizce de... Yani benim numaramı açık etmemiş ki rahatsız eden falan olmasın.. :KK23::KK23::KK23::KK23:

ince bi düşünce gerçekten :) kız bu aşırı kıskanç erkeklerden olmasın

ay çok güldüm kuzucuk yaaa. nerden ne çıkarmışsın. onu genel de bende yapıyorum anneme falan süpriz kargo gönderdiğimde kargocu arayıp kargonuz var diye haber vermesin süprizim bozulmasın diye. beni arar kargocu bende annemi ararım ardından anne napıyon nerdesin falan diye evde olup olmadığını öğrenirim kargocuya derim evdeymiş diye süprizimi yaparım.:KK70::KK70::KK70::KK70:

ay çok güldüm kuzucuk yaaa. nerden ne çıkarmışsın. onu genel de bende yapıyorum anneme falan süpriz kargo gönderdiğimde kargocu arayıp kargonuz var diye haber vermesin süprizim bozulmasın diye. beni arar kargocu bende annemi ararım ardından anne napıyon nerdesin falan diye evde olup olmadığını öğrenirim kargocuya derim evdeymiş diye süprizimi yaparım.:KK70::KK70::KK70::KK70:
Yani böyle düşünmemiş midir diyorsun? :mad:
sen ona ne zaman ne hediye edeceğine karar verdin mi? en son kurabiye de karar kılmıştın :)
Hediye aynen kurabiye olur yanına da başka bişey belki ama zamanını henüz bilemiyorum.

Back
X