Kalori Arkadaşım

ezogelin çorba, mezgit tava , salata yedim bu hafta da + dayım ya :KK61::KK61::KK61::KK61:

sen ne yedin?
Ezogelin çorba, yarım porsiyon bulgur pilavı, 2 çatal türlü, yarım kase süzme yoğurt, 2 tane biscolata pia.
Son yazdığımı yemeyeydim iyiydi.

Bu arada sanırım ben hasta oluyorum, ne yapacağım dağda taşta..

Ezogelin çorba, yarım porsiyon bulgur pilavı, 2 çatal türlü, yarım kase süzme yoğurt, 2 tane biscolata pia.

ayyy deme yanına ağrı kesici falan al kalın çorap fazla iç çamaşırı tedarikli git orada bişeye ihtiyacın olsa söyleyemezsin de

bende şimdi metro yiyorum arkadaş almış zaten canıma minetti kıramadım

akşama yemeğim yok sanırım kahvaltı yapıcaz off yaa perşembe akşamı kahvaltı yapınca şişiyorum cuma sabahı kafadan 400 gr + da oluyorum

Günaydın kızlar. Malum yılsonu geliyor ve bir koşuşturmaca aldı başını gidiyor. İşlerim hkikaten çok yoğun sizide çok özlüyorum :KK60:kilo bildirimimi ypıp yine arazi oluyorum grş. İnş. bu hafta ilk 3 e girerim :KK17:

hadi bakalım iyi tatiller iyi eğlenceler oynaşıp koklaşmalar :KK70::KK70::KK70::KK70:benim de sevgili olduğumuz zamanlar geldi aklıma hey gidi günler hey :KK73::KK73::KK73::D:D:Dgörücü usulü evlenenler bunları yaşayamıyor işte :KK66::KK66::KK66:

merabalar
bu hafta kesin sonuncuyum güzel kilo almışım
ful yedim ,sonucu tabiki böyle olmalıydı,bu aralar sıkıntıdan devaml hamurişi yiyorum:KK16:

yya kimse yok tablo yok 2kilocu bildirim yapacak olan şimdiye kadar yapardı sen yayınla tabloyu

28,11,14.webp

Back
X