Kalori Arkadaşım

Selamlar kizlar,
Memleketten misafir vardi bugün kayinvalidemde,ordaydim yazamadim hic.. Ama boşnak gelini olmanin bi faydasi olarak, misafirlerle sofraya oturmuyoz hizmet etmek için, sonradan yioz, böylelikle "al Kiz börek de ye manti da ye" seklinde agiza sokusturmalardan kurtuldum :KK76: Corba içtim sadece..

Vardiyası değişiyor 2 haftada bir, bu hafta dün gece bekledim sadece.
Her gece beklememi istemiyor, kıyamıyor sanırım sabah erken kalkıyorum diye. :KK23:

ayy siz çok romantik bi çift oldunuz o onun ayaklarını düşünüz o onun işten dönmesini bekler diğeri kıyamaz :KK48::KK48:
kız bekleyemez insan bizim evliliğimizin ilk yılında eşimde vardiyalıydı akşam vardiyasında bekle bekleyebilirsen saat 1:30 da uyu sabah 6:30 da kalk işe git o uyumaya devam etsin ben hafta sonları bekliyordum sadece

Selamlar kizlar,
Memleketten misafir vardi bugün kayinvalidemde,ordaydim yazamadim hic.. Ama boşnak gelini olmanin bi faydasi olarak, misafirlerle sofraya oturmuyoz hizmet etmek için, sonradan yioz, böylelikle "al Kiz börek de ye manti da ye" seklinde agiza sokusturmalardan kurtuldum :KK76: Corba içtim sadece..

Boşnak gelinini bilmem ama Boşnak böreğini bilirim :kk77::kk77:

Ya bu arada sitedeki reklamlardan aganigi naganigi diyen sarisin kadinin olduğu reklami gördükçe gulesim geliyo ya tipi çok komik :KK48:

Boşnak gelinini bilmem ama Boşnak böreğini bilirim :kk77::kk77:
Ya iste düşün 3 çeşit börek, boşnak mantisi,biryan vardi firinda büyük parca etli tereygali pilav oluyo. Tum bunlari es geçtim bi çorba içtim :KK43: Çok zordu cooookkk, kizima yedirirken yemeyip biraktigi yarim mantiyi attim agzima sadece, o da 3㎠ bisiydi zaten :KK48:

Ya iste düşün 3 çeşit börek, boşnak mantisi,biryan vardi firinda büyük parca etli tereygali pilav oluyo. Tum bunlari es geçtim bi çorba içtim :KK43: Çok zordu cooookkk, kizima yedirirken yemeyip biraktigi yarim mantiyi attim agzima sadece, o da 3㎠ bisiydi zaten :KK48:

küçükken altın günlerinden falan nefret ederdim ahhhh ahhh değerini bilememişim şimdi elime geçmiyor geçse de o zamanlardaki gibi zayıf değilim hep düşünerek yiyorum halbuki küçükken zafiyet geçiriyordum resmen

küçükken altın günlerinden falan nefret ederdim ahhhh ahhh değerini bilememişim şimdi elime geçmiyor geçse de o zamanlardaki gibi zayıf değilim hep düşünerek yiyorum halbuki küçükken zafiyet geçiriyordum resmen
Hakikaten ya, millet içerde evde götürüyordu yemekleri, ben elimde domates sokakta ip atliyodum küçükken.. Girip dalsam halbuki, simdi gozumun önünden film şeridi gibi geçti bugün o börekler falan, kendi ellerimle koydum tabaklara :KK61:
Neyse yiyip pişman (yada şişman) olmaktansa, yemeyip pişman olmuş oldum :KK48:

Kızlar günaydın maşallah konuşmuş durmuşsunuz okuyana kadar fevrim dönüdü iyiki bir hafta aranıza takılamadık beni özleyen bir didoşum başkada kimse yok alacağınız olsun :KK11::KK11:

Özelden kilo bildirimi mi yapmaya geldim sabah sabah işlere koyulmadan unutmadan yapayımda peşimden söylenmeyin dedim :KK48::KK48::KK48::KK48::KK48::KK48::KK48:
İşlerimin yoğunluğu son sürat devam ediyor uğrayabilirsem yine geleceğim şimdilik baaayyyeeeeeeeeeee:KK60:

kızlar günaydın...

kilo bildirimlerinizi özelden bekliyorum

bildirimlerinizi yaparken diyete başlangıç kilolarınızı ve diyete başlama tarihlerinizi de yazıverin ekleyeyim tabloya.

Kızlar günaydın maşallah konuşmuş durmuşsunuz okuyana kadar fevrim dönüdü iyiki bir hafta aranıza takılamadık beni özleyen bir didoşum başkada kimse yok alacağınız olsun :KK11::KK11:

Özelden kilo bildirimi mi yapmaya geldim sabah sabah işlere koyulmadan unutmadan yapayımda peşimden söylenmeyin dedim :KK48::KK48::KK48::KK48::KK48::KK48::KK48:
İşlerimin yoğunluğu son sürat devam ediyor uğrayabilirsem yine geleceğim şimdilik baaayyyeeeeeeeeeee:KK60:

bir zamanlar ayda2kiloya söylenirdin bi uğruyon özledim diyip öptüm bye diye kaçıyon diyordum şimdi aynısını sen yapıyorsun

sen gelmezsen bu defa daha çok konuşucaz :KK48:

Hakikaten ya, millet içerde evde götürüyordu yemekleri, ben elimde domates sokakta ip atliyodum küçükken.. Girip dalsam halbuki, simdi gozumun önünden film şeridi gibi geçti bugün o börekler falan, kendi ellerimle koydum tabaklara :KK61:

benimde annem zorla yedirirdi yemem için yalvarırdı şimdiyse yememek için gözümün önüne bile getirmiyorum :KK48::KK48:

burdan şu sonucu çıkarmalıyız yarın öbür gün çocuğumuz olduğunda yemiyor diye üzülmemize gerek yok nasıl olsa bi gün pişman olacak

kız bildirim yapıcakmısın seni bekliyoruz :KK66:

05,12,14.webp
Utancımdan yerin dibine girmek üzereyim:KK57::KK57::KK57::KK57:. bi insan bi hafta da 1.4 kilo nasıl alabilir.:KK57::KK57::KK57: öyle çok fazla yiyip içmedim de anlamış değilim:KK57::KK34: noldu nasıl oldu. :mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::KK61::KK61::KK61::KK42::KK42::KK42::KK42:

chikaa 1. olmuşsun tebrik ederim.:KK9::KK9::KK9: ne güzel kilo vermişsin:KK9::KK73: neler yaptın anlat bakalım bize tavsiyelerini bekliyoruz . :KK66::KK66:

sinekim de az bi kilo vermeyle 2. oldu. :KK9:ona da tebrikler:KK9::KK9::KK73:

diğer kızlar ve ben oturup ağlayalım:KK57::KK57::KK34::KK34::KK34::mad:

ay aman büyütemedim siz sağ tıklayıp farklı kaydet diyip kaydedip büyütüp bakabilirsiniz

Back
X